عرض کردم. شما قبل از خرید تو تاپیک ، سوالی درباره ی این مواردی که الان داری اشکال میگیری ، کردی ؟ اگر سوال میکردی من حتما بهت میگفتم که این دستگاه چه محدودیت هایی داره.نقل قول:
Printable View
عرض کردم. شما قبل از خرید تو تاپیک ، سوالی درباره ی این مواردی که الان داری اشکال میگیری ، کردی ؟ اگر سوال میکردی من حتما بهت میگفتم که این دستگاه چه محدودیت هایی داره.نقل قول:
سونی احمق هم تو پلیر هاش که نسل قبلی بود مشگل اسپکت ریتو روی دایویکس رو داشت حالا نمی دونم الان حل شده یا نه
سلام
بعد کلی تحقیق دیدم بهترین پلیر های تو بازار 9750 از ال جی و 3360 از فیلیپس هستن
اگر کسی یکی از اینا رو داره یا کار کرده در مورد کیفیت پخش دی وی دی و موزیک و امکانات ومحدودیت هاش یه کمکی به من بکنه
لطفا یه پلیر خانگی معرفی کنید که بتونه فایلهای زیرنویس فارسی رو به درستی از روی فلش بخونه و avi پخش کنه
قیمتشم هرچی پایینتر بهتر چون برای کسی میخوام که زیاد نمیتونه پول بده
سلام و با تشکر از دوستان،
من اين بار بر خلاف هميشه که قبل خريد اينترنتو زير و رو ميکردم خيلي سريع رفتم يه 3360 خريدم. شايد چون براي مادرم بود و ايشون هم خيلي با امکانات کاري ندارند! زياد هم باش کار نکردم ولي ظاهرا يه همچين مشکلاتي داره، براي اطلاع سايرين ميگم و اگه کسي ميتونه حلش کنه پيشاپيش از راهنماييش تشکر ميکنم:
1. بعضي از عکس هاي jpeg را که باز ميکنه 1 ثانيه نشون ميده بعد خود به خود بسته ميشه!!!
2. فيلم Avatar را روش امتحان کردم که نتونست پخش کنه (نه صوت و نه تصوير). اينم مشخصاتش:
Video: Xvid 720x400 23.98fps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192kbps
3. ظاهرا زير نويس هاي فارسي را فقط در صورتي که Unicode ذخيره شده باشن درست پخش ميکنه. هرچند در بعضي موارد Unicode ها رو هم پخش نميکنه! مثلا من قسمت 6 فصل 6 لاست را روش امتحان کردم. اسامي فايل ها اينطوري بودن:
Lost:
6. Dr. Linus.avi
6. Dr. Linus.English.srt
6. Dr. Linus.Farsi.srt
مطمئن بودم مشکل از Farsi. يا English. نيست چون قبلا به همين شکل پخش ميکرد. ضمنا زيرنويس فارسيش هم Unicode بود ولي اصلا يه همچين زيرنويسي را تشخيص نميداد چه برسه به اينکه پخش کنه! رفتم زير نويس انگليسي را حذف کردم و اسم زيرنويس فارسي را هم گذاشتم 6. Dr. Linus.avi ولي باز يه همچين زيرنويسي را تشخيص نداد!
نقل قول:
1- خب ميره روي عكس بعدي ديگه....اگه عكس بعدي هم نباشه ، پخش عكس متوقف ميشه.
شما اگه ميخواي عكس رو نگهداري ، هنگام پخش عكس دكمه Play/Pause رو بزن.
2- مشخصات اين فيلم مشكلي نداره و بايد پخش بشه. اگر هم نشده حتما يه اشكالي توي فيلم هست.
3- زيرنويس SRT فارسي در هيچكدوم از پليرهاي بازار پخش نميشه و شما بايد با نرم افزار AVIAddXSub زيرنويس رو به فيلم بچسبوني كه وقت زيادي هم نميگره ( در حدود 5 دقيقه)
من با بخش Customer Service شركت فيليپس Chat كردم و قضيه زيرنويسهاي SRT فارسي رو بهشون گفتم. حالا قول دادن كه توي فريمورهاي بعدي اين ويژگي رو بزارن.:20::31:
لطفا یک بنده خدا بمن بکه در 3360 philips آیا دکمه ای برای رفتن به زمان مشخصی از فیلم divx هست یا نه من اینکار رو با دکمه عقب و جلو رفتن انجام می دهم که بسیار وقت گیر است
من با راهنمایی این تایپک دیروز رفتم جمهوری و یک پایونیر 420 خریدم ولی چند نکته بود که لازم دیدم بگم
1 ) من اول برای فیلیپس 5996 رفتم که گفتند 3 ماه هست که تولید نمیشه و فقط نمایندگیش توی پاساژ شرکا داشت که اون هم گفت 140 تومان در واقع خودش هم نداشت از مغازه روبرویییش گفت بیارند من هم گفتم نمیخوام و رفتم مغازه روبروییش که اون هم گفت 130 تومان و چون میدونست که کم یاب هستش حتی 1000 تومان هم پایین نیامد من هم با عصبانیت خارج شدم و کل جمهوری را گشتم و نبود . اگر کسی خواست نگردد که نیست یا از همان مغازه روبرویی نمایندگی فیلیپس بخرد 130 .
2) از مدل های دیگر فیلیپس 3360 و 3350 با قیمت 85 تومان بود و به راحتی هم پیدا میشد .
3) پایونیر 420 هم زیاد بود با قیمت 95 تومان که من خریدم 92 تومان مدل 410 هم نبود . :8:
4) ال جی مدل 9750 هم 85 تومن بود که به توصیه دوستان نخریدم
نقل قول:
چرا مگه عیبی داره این پلیر ؟
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
وسوال آخر اين كه دوستان 5996 رو پيشنهاد ميكنن يا 3360 ؟ بدون در نظرگرفتن قيمت ...