Great now >>>>><<<<<
Printable View
Great now >>>>><<<<<
1-سلام من از mangos استفاده میکنم ولی خیلی xp کم میده کسی میدونه چیکار کنم که xp چند برابر بده!
من از mangos استفاده میکنم ولی xp کم میده کسی میدونه که چیکار کنم high xp بشه؟
نقل قول:
دوست عزیز فایل mangos.con را با notpad باز کن قسمت های مشخص شده را عوض کن پیش فرض 1 هست
:20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تا 10 خواستی بگذار اونجوری خیلی فان میشه 5 بزار متوسط میشه
دوستان کسی میدونه چطور میشه سرور فان ساخت که با لول 70 شروع بشه به بازیکن هم آیتم بده مثل سرور زیر که داخل آن
بازی میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ArcEmu این کار رو خیلی راحت میشه انجام داد و فقط باید عدد item رو تو table playercreatinfo وارد کنی اما خوب mangos دوستان دیگه هستن
sorry bache ham an font farsi nadaram
ye zamani dar morede servere wow sohbat kardam ke mishe to wow ham ba bot bazi kardi ama kasi bavar nakard
alan servere khodemon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in karo karde pishnahad mikonam baraye yek bar ham ke shode ye negahi bendazin akhe kheyli jalebe bot hai hastan ke az ye player behtar kar mikonan
توو همون mangos.conf لول شروع شونده رو 70 کنیننقل قول:
برای بات موارد زیاید هست، از ساده ترینش بات اکشن هاس که وقتی پلیر کم دارین کار خرید و فروش رو انجام می ده تا هم آیتم خوب برای خرید بازکین ها باشه هم بازیکن ها بتونن طلا جمع کنن تا بات هایی که سوار اسکریپت دو می شن.
اما اینکه باتی جای یم پلیر بازی کنه، کانتر استرایک که نیست قرار باشه فقط بدوه تیر بزنه ! این که از بازیکن ها بهتر بازی می کنن حرف خنده داری هست، اما فعالیت هایی رو شبیه سازی میکنن و چون سوار سرور با پینگ صفر هستن، عکس العمل سریعتری دارن و شاید شما رو بتونن بزنن که باعث شده با دوست هاتون بگین وای اینا چقدر قوی هستن !
توو همون mangos.conf لول شروع شونده رو 70 کنین
دوست عزیز اینو میدونستم کسی میدونه بات برای پچ 2.4.3 از کجا باید دانلود کرد وطریقه نصب آن را بگه سوال دیگه من سرور
mangos 2.4.3 دارم چطور میتونم 2 ریلم یکی معمولی ویکی فان باشه معمولی را که دارم ولی اگر فان با لول 70 داشته باشم
معمولی هم با لول 70 شروع میشه آخه یک mangos.con که بیشتر نیست :31: کسی میتونه در این 2 مورد کمک کنه
سلام سایت شما واقعا عالیه امکانات این سایت برای Trinity Core هم جواب میده ؟ در حال حاضر شما از چه Core ای استفاده می کنید ؟نقل قول: