این از اون حرف ها بود... :27:نقل قول:
شما هم به فکر تیم خودت باش
یک حرفی بزن که با عقل جور در بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از اون حرف ها بود... :27:نقل قول:
شما هم به فکر تیم خودت باش
یک حرفی بزن که با عقل جور در بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفاشین که میگه از این گزینه هایی که شما میگید برای مربیگری ممکنه اصلا نباشه
من احتمال میدم شاغلام پیروانی مربی بشه
اگه شاغلام بشه من حاضرم از امروز تا جام جهانی 2014 تمام بازیهای تیم ملی رو برم ورزشگاهنقل قول:
کفاشین که میگه از این گزینه هایی که شما میگید برای مربیگری ممکنه اصلا نباشه
من احتمال میدم شاغلام پیروانی مربی بشه
تا 3 سال هم صبر مبکنم حتی اگه تمام بازی ها رو ببازه .چون به شاغلام اعتقاد دارم بدجور
پسر بیل گیتس با اون ثروتش هنوزم دنبال پوله... اونوقت افشین قطبی دیگه دنبال پول نیست ؟ اتفاقا این خدابیامرز امپراطور خیلی هم آدم زرنگ و زبلیه... چندین بار بهم ثابت شد که آدم مکاریه که آخرین بارش مصاحبه با بی بی سی بود. با اینکه همه منتظر افشاگریش بودن ولی چیز خاصی نگفت. چون حتما این پیش بینی رو میکرد که شاید یه روزی چرخ گردون بچرخه و دوباره بخواد برگرده ایران واسه چی باید پلهای پشت سرش رو خراب کنه... حالا هم چرخ گردون چرخیده و اتفاقا پیش بینی خدابیامرز امپراطور هم درست از آب در اومد... خوشم میاد میگه سرباز وطن هستم. وطن اگه قرار باشه به هر سربازش دو میلیارد پول بده چیزی ازش نمیمونه که : دینقل قول:
عجب شایعاتی میسازنا... اولا که تجاوز نکردن فقط زدن شیشه ماشینش رو شکوندن همین... دوما تو بی بی سی هم هیچ چیز خاصی نگفت. تو برنامه نود از اون بدترشو گفتن و میگن...نقل قول:
اومدن افشین قطبی درصدش خیلی ضعیفه چون با ایرانیا لج کرده .آخه میگن تو ایران که بود به زنش تجاوز کردن
بعدش هم سید افشین رفته شبکه bbc بشت سر ایران حرف دراورده
حالا به نظر شما میاد ایران؟ نه دیگه عمرا بیاد
ببخشید آقای قطبی استعفا نکرد فرار کرد... در ضمن تو قراردادش قید شده بود که میتونه یه طرفه قرارداد رو کنسل کنه و تمام پولشم بگیره. این کارم کرد...نقل قول:
دوست عزیز بنده پرسپولیسی نیستم و به قطبی هم رای نمیدم....
اما استعفا در اون شرایط یه رفتار حرفه ایه و نشونه مسئولیت پذیری مربی.(همون کاری که مربیانه خودی در بدترین وضعیت زیر بار نمیرن مثل جناب دایی که میتونست با استعفا آبرویه خودشو بخره!). قطبی میتونست بمونه و بعد از اخراج تا آخرین قرون اون قرارداد بزرگ رو بگیره..اما بخاطر آبرویه خودش و منافع پرسپولیس استعفا داد.
در همون یک سال فقط با شخصیت و اخلاق حرفه ایش تیم رو قهرمان کرد...
خیلی بعیده قطبی سرمربی بشه پس راحت باش! این رای گیری فقط نشون میده مردم فرق قطبی و قلعه نویی رو میفهمن...
مطمئنم قبول نمیکنه...نقل قول:
اگه شاغلام بشه من حاضرم از امروز تا جام جهانی 2014 تمام بازیهای تیم ملی رو برم ورزشگاه
تا 3 سال هم صبر مبکنم حتی اگه تمام بازی ها رو ببازه .چون به شاغلام اعتقاد دارم بدجور
اونجوری که بخوای حساب کنی قلعه نویی برای پرسپولیسی ها سرطانه....نقل قول:
در کل باید بگه اسم افشین قطبی برای استقلالیها یه کابوسه . یه کابوس که تا ابد باهاشونه .
خواب دیدی خیر باشه...نقل قول:
اونجوری که بخوای حساب کنی قلعه نویی برای پرسپولیسی ها سرطانه....
البته از یک نظر سرطان تشریف دارن...
اون هم گندی که ایشون با تیم ملی بالا اورد
لیست استقلال هم که پدیده قرن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مطمئنم چون شاغلام عاقل تر از این حرفهاست که توی همچین موقعیتی تیم ملی رو قبول کنهنقل قول:
مطمئنم قبول نمیکنه...
ولی خب صحبت ما و شاغلام صحبت همون ادمیه که ماست میریزه تو دریا و میگه اگه بشه چی میشه
اگه این کار رو نمی کرد اون وقت دیگه کلاش پس معرکه بود که!... توی ایران همه باید این کار رو بکنن... خصوصاً اونایی که از خارج حرفه ای هستن!!!نقل قول:
در ضمن تو قراردادش قید شده بود که میتونه یه طرفه قرارداد رو کنسل کنه و تمام پولشم بگیره. این کارم کرد...
این جا فوتبال نداره که... اگه اون کار رو نکرده بود اون وقت هر کاری که باهاش می خواستن می کردن...
تقریباً یه چیزی مثل همونی که توی سریال مهران مدیری نشون دادن...
به نظر من که بهترین کار رو کرد...
بابا اینقدر بحث نکنید قطبی نمیشه چون از اقوام شاه بوده
خیلی ها میگن قطبی بخاطر مصاحبه ای که با بی بی سی فارسی داشته بعیده که مربی تیم ملی بشه.
ولی افشین قطبی توی مصاحبه اش چیزی جز حقیقتی که همه میدونن رو نمیگه.
لینک دانلود مصاحبه (حدودا 5 مگ) :
کد:http://rapidshare.com/files/215700382/BBC_Persian.rar