نقل قول:سلامنقل قول:
برای عوض کردن سرویس باید 25000 را دوباره بدهم؟
در ضمن مثل سپنتا تخفیفی نداره؟راهی نداره ارزونتر در بیاد؟
آخه توی سایت شاتل خوندم که کاربر می تونه عضو شه.گفتم شاید بعدا تخفیف بدن.
این پرنیان و پندار فرقی هم دارن؟
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
برای عوض کردن سرویس باید 25000 را دوباره بدهم؟
در ضمن مثل سپنتا تخفیفی نداره؟راهی نداره ارزونتر در بیاد؟
آخه توی سایت شاتل خوندم که کاربر می تونه عضو شه.گفتم شاید بعدا تخفیف بدن.
این پرنیان و پندار فرقی هم دارن؟
بلاخره امروز قرارداد رو بستم و با راهنمایی آقا مهدی قهرمانی کار eco-512 رو به مدت 3 ماه تموم کردم
حالا 2 تا کارت طلایی شاتل دارم هرکس خواست بگه بهش بدم که رو هر سرویس میتونه 10 هزار تومان تخفیف بگیره
موفق باشید
ببینید شما میگی من دیگه نمیخوام سرویس رو اون ها خط شما رو بعد از چند روز از رانژه در میارن(حدود 1 هفته) بعد این مدت دوباره باید بری درخواست بدی مثلا بگی من eco128 میخوام 1 ماهه حالا اینجا 15 هزار هزینه نصب میدی + 13900 تومان که میشه روی هم 28900 تومان حالا اینجا دوباره خط شما رو میان رانژه میکنن و بعد 7 الی 14 روز سرویس رو برات نصب میکنن حالا میتونی اینجا یه کاری بکنی یکی از این کارت های طلایی رو از یکی از مشترکین شاتل بگیری و باهاش 10 هزار تومان تخفیف بگیری که اگه این کار رو بکنی جمع قرار دادت که به طور مثال در بالا ذکر کردم میشه 18900 تومان. این کارت طلایی رو من دارم اگه ساکن کرج هستی بگو بهت بدم چون این کارت ها فقط تو همون شهری که مشترک سرویس گرفته مورد قبول هستشنقل قول:
موفق باشی :11:
به به مبارک باشه آقا مهدی پس امرو نصب شد دیدی چقدر قدمم خوب بود تا اومدم دم خونتون و رفتم وصل شد :31:نقل قول:
راستی مودمت چیه؟
کس اومد نصب کرد برات یا خودت نصب کردی؟
چند روز دقیق طول کشید تا نصب بشه؟
سلام
اگر امکان داره واستون هر کس تونست یه تست ping 85.15.1.10 بزاره آخه من از 4-5 روز پیش به این طرف پینگم حسابی خراب شده من قبلا از سرور بالا پینگ حدودی 32 داشتم الان بالای 100 هست توی یاهو و .. هم که حدود 470-500 هست مشکل این جاست که حتی lost هم دارم .
کسی میدونه ایم مشکل من موقتی یا نه اصلا مشکل شاتل هست یا من ؟؟؟
بله وصل شدم :20: ممنونم:11:نقل قول:
من 8 آبان قرارداد بسته بودم یعنی یه 25 روزی طول کشید:5:
البته مخابرات رجایی شهر شلوغ هستش و10 روز رانژه طول کشید( البته به گفته ی خود شاتل):13: برای شما احتمال زیاد زودتر وصل خواهد شد :20: پنجشنبه صبح زنگ زدم شاتل گفتن هنوز مخابرات رانژه نکرده :27:شب مودمم رو آوردم و وصل کردم دیدم رانژه شده:31: ولی جمعه که تعطیل بود و شنبه هم الکامپ بودم بنابراین امروز صبح زنگ زدم بهشون و گفتم یوزر و پسورد رو بدید :27: منشیه هم پسورد رو داد و دیگه منتظر هم نموندم و خودم مودم رو کانفیگ کردم و وصل شدم :27: (هیچ کاری نداره:27:)
حتما هفته ای یکبار زنگ بزن و مراحل کار رو پیگیری کن . من مودمم رو از مجتمع ایران خریدم (اگه فروشگاهش روخواستی pm بده) مدلش هم همون مودم مشهور asus am602 هستش:2:
:11:
البته ناگفته نماند که من از یکی از دوستان تهرانی (آقا هومن )کارت طلایی رو گرفتم و قبول هم کردن :27::27:نقل قول:
مودم رو چند خریدی؟
َasus am 602 رو من یکماه پیش از مجتمع ایران 46 تومن خریدم:20:نقل قول:
پس که اینطور خوب خیلی خوبه که اگه اینطوری باشه:11:نقل قول: