بله من دارم مشکلی نیست . البته چند ماهی میشه که e شده آخه شنیدم این نزدیکی خونه دکل جدید زدن . و البته پرش داره گاهی g میشه گاهی e . اما سرعتش نسبت به قبل بهتره .نقل قول:
Printable View
بله من دارم مشکلی نیست . البته چند ماهی میشه که e شده آخه شنیدم این نزدیکی خونه دکل جدید زدن . و البته پرش داره گاهی g میشه گاهی e . اما سرعتش نسبت به قبل بهتره .نقل قول:
قبول دارم اما حدود 40 شب e بود سرعتش هم خوب بود خداییش البته گاهی نوسان داشت ولی این چند روزه یهو پرید هر کاری هم میکنم برنمیگرده!:41:نقل قول:
گفتم شاید سراسری باشه مال همه تغییر کرده باشه.
واسه من که خیلی خوبه الان هم با خط 0919 انلاین هستم:10:
همراه اول در اکثر مناطق جی ساپورته ولی در مناطقی که به تازگی سرویس اینترنت ارائه میکنه (6ماه اخیر) دیگه E ارائه میده که سرعتش حداقل 3 برابر g هستش !!نقل قول:
سلام گوشی من i9000 galaxy هست ولی انگار تنظیمات gprs رو پشتیبانی نمیکنه. راهی نیست؟
سلام . دوستان من می خوام از اینترنت مثلا پر سرعت همراه اول استفاده کنم چیکار باید بکنم و قیمت تعرفه هاش چنده؟
تا دیروز از ایرانسل استفاده میکردم بد نبود ، میخوام ببینم همراه اول چجوریه؟
نقل قول:
توی سایتش توضیحاتی داده برای فعال سازیش ولی اگه با ایرانشل مشکلی نداری همون رو ادامه بده چون سرعتاشون باهم قابل قیاس نیس ایرانشل خیلی بهتره !
سلام به همه.
لطفا تنظیمات دستی فعال کردن gprs همراه اول رو روی گوشی hTC toch2 رو آموزش بدید. مرسی
وقتی پیامک میدم میگه گوشی شما پشتیبانی نمیشه.
ممنون میشم کمک کنید.:11:
سلام اقا من چطوری میتونم نت موبایلم رو فعال کنم ؟؟
میتونین به سایت mci.ir به بخش gprs و قسمت راهنما برین و به صورت دستی وارد کنین