سلام
من هم ارسال کردم
Printable View
سلام
من هم ارسال کردم
سلام
چون شرکت هیاهو به شدت کلاهبردار است، برای همین لیست قیمت هاشو حذف کردم:41::41:
نیکان جان من نمیخوام از این شرکتای نا اشنا بگیرم.اگه داتک سرویساشو درست نکرد میرم سپنتا
به نظرم شرکت مناسبی هست
ویرایش :نقل قول:
شرکت خیلی شناخته شده ای نیست و همچنین انشاءالله شرکت یه فکری به حال ما میکنه:10: واگر نشد دیگه بریم سمت این شرکت :20:
در ضمن دقت کنید این لیست قیمتش خیلی خیلی مشکوکه
512 با 15 گیگی محدودیت میده 59 تومان بعد نامحدود میده 60 تومان واقعا کدام کاربر احمقی میاد این سرویس محدود را بگیره ؟!
از اون جالبتر اینه که سرویس 256 با 20 گیگ محدودیت از سرویس نامحدود 25 گرونتره اون هم نه 2-3 نومان بلکه 12 هزار تومان تفاوت قیمت داره :31:
اینو از فروم زیر در مورد هیاهو پیدا کردم:
[URL]http://www.it-sat.net/forum/showthread.php?t=98455&page=28[/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز زنگ زدم به شرکت و گفتم که ایا یه مگ تک کاربره میدید یا نه ؟
خانومه گفت که ما اصلا یه مگ تک کاربره ندارم و نمیدیم
پس به احتمال خیلی زیاد من از ماه خرداد به بعد میرم و از سپنتا اشتراک میگیرم
حیف دوسال که از داتک اشتراک گرفتم
حیف...
به نظر من اگر سرعت بالاتر میخواین برید سپنتانقل قول:
و گرنه تا موقعی که تک کاربره هاشو حذف نکرده لزومی به تغییر شرکت نیست
درسته که کیفیت خدمات سپنتا بهتره ولی تا زمانیکه تک کاربره های داتک وجود داره ، سرویس های سپنتا
قیمتش دو برابره که ارزش نداره برای چند کیلو بایت هزینه ی دو برابر بدیم
ولی اگر داتک تک کاربره هاشو حذف کنه بعید می دونم از بچه ها کسی با داتک تمدید کنه!!:27:
حتما اینکارو میکنم.خسته شدم بس که از این شرکت هر روز یه خبر بد تازه شنیدمنقل قول:
اخه موضوع چند کیلوبایت نیست
برای من 15 کیلو بایت کمتره نه چند کیلو بایت
اگه چند کیلو بایت بود که مشکلی نبود.بعدم برای چی داتک باید سرویسی که 512 هست رو محدود بکنه و با سرعت پایین تر بده.اصلا حق چنین کاری رو نداره
جالب اینکه وقتی بهشون میگیم محدود کردید میگن و این مربوط به ضریب شیرینگ هست.فکر میکنه ما احمقیم
منم تا زمانی که تک کاربره باشه قبول دارم که داتک ارزونتره اما اگه نباشه(که فکر نمیکنم که باشه.اینا تصمیم خودشونو برای تغییر کاربرا گرفتن) سپنتا بهتره.لا اقل میدونم کهسرویسم سرعتش اسمی هست و اگه 512 هست واقعا 512 هست
من که از هر کسی پرسیدم گفت دیگه با شرکت تمدید نمیکنم
خیلی دوست دارم ببینم وقتی توی روز چندین و چند نفر زنگ میزنن و از شرکت میخوان که خطشونو ازاد کنن
منم برای اینکه زودتر کارم راه بیوفته میخوام یه ماه زودتر از بقیه اقدام کنم که چون بعدا وقتی تعداد کسایی که میخوان خطشون ازاد بشه زیاد بشه ممکنه ناز کنن و خطو ازاد نکنن
بعدم خودتم در جریانی که سپنتا کلی تخفیف میده که بازم بهتر هست
من قراره 100 تومن بدم به داتک خوب 40 تومن دیگه میزارم روش و سرعت 768 از سپنتا میگیرم دیگه
بعدم سپنتا برای کاربرای قدیمیش تخفیف قائل میشه.داتک چی؟اون مارو ادم حساب نمیکنه:13:
بابا دوستان عزیز این داتک خیلی کاراش درسته که حالا adsl درست بده؟ من ipw دارم چند ماهه بعد وقتی تعرفه اینترنت رو کم کردن اومدن ماهی 16 تومن اجاره مودم اضافه کردن که همون قیمت شه در حالیکه 100 تومن بیعانه گرفته بودن حیف که شرکتهای دیگه ندارن وگرنه این کلاه بردارها این کارو نمی کردن
بچه ها خبر تازه ای از این داتک نشده هنوز؟؟؟؟برای کاربرای جدید همچنان دارن همان چند کاربره رو اجبار می کنن؟
پ ن
این قطعی های یک ساعته داستانش چیه؟( تو ipw )