آپدیت خود محصول رو باید خاموش کنید و فقط از آپدیت دیتابیس استفاده کنید.نقل قول:
اگر جواب نداد از لایسنس های قانونی که در تاپیک قرار خواهد گرفت استفاده کنید.
Printable View
آپدیت خود محصول رو باید خاموش کنید و فقط از آپدیت دیتابیس استفاده کنید.نقل قول:
اگر جواب نداد از لایسنس های قانونی که در تاپیک قرار خواهد گرفت استفاده کنید.
دوستان
من تازه Avast_free Antivirus v6.0.1203 رو نصب کردم وADSL محدود دارم.
سوالم اینه:
آیا قسمت Web Shield که وب رو اسکن میده،این اسکن دانلود حساب میشه؟(منظورم اینه که از حجم اینترنتم کم میشه؟)
خیر نمیشه.نقل قول:
موفق بایشد
با سلام خدمت دوستان من 6 ماهی هست avast free استفاده میکنم مشکلی که برام به وجود اومده اینه که بعضی موقع ها که sys restore میکنم avast نمیتونه به action center بگه آنتی ویروس نصبه!action center میگه find an anti virus program online!
مشکل کجاست؟
new key avast
کد:http://www.mediafire.com/?1lodgq1d3sch00b
درود
این avast چرا اینطوریه؟ من از سایت خودش دانلود کردم؛ قبلا هم این مشکل رو داشتم؛ دیشب موقع نصب اون آخر کار یهو یه صفحه ارور آبی اومد و بعدشم سیستم ریست شد. دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد. فایل نصبیم هم دیگه نصب نمیشه (وقتی واسه نصب دابل کلیک میکنم سیستم رو به هنگ میندازه!)
آنتی ویروس دیگه ای روی سیستم نصب نیست ؟نقل قول:
سیستم آوده نیست ؟
از سیف مد نصب کنید و نتیجش رو بگید
موفق باشید
درود.
نه ؛ رو سیستم قبلیم کمودو نصب بود واسه همین فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه. تازه ویندوز عوض کرده بودم و خیر سرم نشستم ویندوزم رو کامل به روز رسانیش هم کرده بودم.
جالبه فایل های نصب شده اش هم پاک نمیشه به هیچ وجه؛ حتی به صورت دستی! الان از fliehippo دارم دانلود میکنم دوباره، ویندوزم رو که عوض کردم؛ نصب میکنم ببینم چی میشه.
اول با ریمورش avast رو پاک کنید بعد نصب. ترجیحا از سیف مد:نقل قول:
این فایل باید حتما در سیف مد اجرا بشه.
موفق باشید
درود
نقل قول:
راسیاتش میخواستم یه پروژه تحویل دانشگاه بدم؛ برای همین همون روز دوباره ویندوز نصب کردم. بعدش avast رو نصب کردم؛ بی هیچ مشکلی الان داره روی سیستمم کار میده. با سریال نامبری که درخواست دادم و فرستادند به ایمیلم هم الان راحت تا یکسال رجیستر شد.
قبلا هم این مشکل رو داشتم، اما اون دفعه به نظرم فایلی که دان کرده بودم مشکل داشت چون بعد هر بار اجرا برای نصبش چیزی نمیشد و فقط 1کیلو بایت از حجم فایل نصبیه کم میشد :18: :31: واسه همین تا چند ماه سراغ اوست نیومدم.
این دفعه حدس میزنم شاید مشکلش از خود من بود, آخه من اینترنت گوشیم رو به کامپیوتر دادم؛ واسه همین موقع نصب با کابل به pc وصل بود؛ همون موقع یه کاری پیش اومد؛ منم که دیدم به اینترنت نیازی ندارم و نصب هم آخراشه؛ کابل رو کشیدم از کامپیوتر بیرون که دیدم یهو یه صفحه آبی و کلی ارور و هنگ اومد :31:و بعدشم شد اونی که دیدید. :41:
کامل گفتم که اگر مشکلی پیش اومد واسه دوستان بدونند از کجا بوده و مث من عجله نکنند :31:
شاد و پیروز و سربلند باشید.