بچه ها کامارو ال تی 76 تا نهایت 4 تومن سراغ دارید البته تر و تمیز باشه و بدون پوسیدگی پلاک ملی و کارت سوخت دار- دنده اتوماتیک-شیشه برقی-کولر-قفل مرکزی-فرمان هیدرولیک
Printable View
بچه ها کامارو ال تی 76 تا نهایت 4 تومن سراغ دارید البته تر و تمیز باشه و بدون پوسیدگی پلاک ملی و کارت سوخت دار- دنده اتوماتیک-شیشه برقی-کولر-قفل مرکزی-فرمان هیدرولیک
شما هم که ما هر چی راهنمایی میکنیم میگی بخرم؟؟نقل قول:
یعنی متوجه نشدی که منظور من اینه که نخر
چرا .اگه 5 میلیون داری خرجش کنی تا یه ماشین معمولی سوار شی بخرش.
دمت گرم دی جی جان نخریدم خیلی پوسیدگی داشت مخصوصا جلوش
نقل قول:
کد:www.nelsonracingengines.com
کد:www.beckracingengines.com
توی ال تی این امکانات رو میخوی؟حالت خوشه؟ال تی با این امکالنات پید ا نمیکین حداقل اون شیشه بالابر برقی و دنده اتومات رو استاندارد نداره فرمان هیدرولیک که همه آمریکایی ها دارن قفل مرکزی هم خودت زحمتش رو میکشی پلاک ملی و کارت سوخت هم میشه .نقل قول:
خوب شما ببخشید معمولی 76 چی اینا رو داره؟
راستی بچه ها قویترین موستانگ چه سالی تولید شده؟؟؟
البته مدل هایی که تو ایران هستن نه شلبی جی تی 500 1967
بچه ها این مدل 1969 Ford Mustang Mach1 fastback تو بازار حدودا چقدر هست تر و تمیز باشه که فقط سواری بده
چرا نداره.شیشه بالابر برقی رو داره.در مدل lt 1976 به صورت اپشن می شد گیربکس 4 سرعته دستی و 3 سرعته اتوماتیک سفارش بدید.موتور 250 اینچی در مدل اسپورت کوپه.در مدل lt و base موتور 305 اینچ 140 اسبی و یک موتور 350 با کارب چهار دهنه با 165 اسب به صورت اپشن عرضه می شد.نقل قول:
اینایی که گفتم رو داره.نقل قول:
دنبال چه ماشینایی میری تو.نقل قول:
به تعداد انگشت های دست شایدم کمتر.
بالای 30-40 تومن.
40 تومن کم پولی نیست من اینقدر که پول ندارم
محمد جان کجایی بازم رفتی مزرعه؟؟؟؟؟؟؟
آدرس اون ترنس ام سفیده که خوابیده رو برام بفرست دمت گرم
السلام علیک بر کل دوستان تاپیک... ماشالله اینجا هنوز هم مثل موتور 440 فعاله... دمتون گرم