سلام مرسینقل قول:
نه از اون نبود
ویندوز ریختم درست شد
Printable View
سلام مرسینقل قول:
نه از اون نبود
ویندوز ریختم درست شد
سلام . خسته نباشيد
من چند وقتيه يه مشكلي دارم با ياهو 8 و ورژن هاي بالاتر . چند وقتي كه از نصب ويندوز جديد و ياهو مسنجر بگذره ؛ ديگه ياهو لوگين نميكنه . البته ورژن 8 به بالا اينطوري هستش . همون ورژن روي لپ تاپ اوگين ميشه !
در حالي كه اگه ورژني كه روي كامپيوتر خونه هست رو پاك كنم و 6 نصب كنم لوگين ميشه . دليلش چيه كه بعد از يه مدت اينطوري ميشه ؟
راه حل داره ؟
ممنون
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من دارم روی یک برنامه ای کار می کنم که تو چت روم های یاهو میره اما فارسی نمی نویسه در صورتی که من زبان فارسی روی سیستم دارم و با خود یاهو راحت فارسی کار می کنم کسی راه حلی بلده ؟
با تشکر
با سلام دوستان من نمیدونم چرا ساعت 1.5 شب به بعد با یاهو نمیتونم ان بشم دلیلش چیه . یاهو 9 فینال استفاده می کنم
سلام دوستان
یه سوال فوری دارم لطفا هر چه سریع تر جوابش را بدین
توی قسمت voice که عکس یه میکروفون هست اگه با میکروفون با کسی صحبت کنیم آیا پول تلفن میافتد؟یعنی الان من ADSL دارم و با میکروفون از همین طریق با کسی توی امریکا صحبت کنم دقیقه ای 1000 تومن پول تلفن میافتد؟
نه عزیز من ؛ مربوط به ترافیک سرویست میشه . این امکانات خود مسنجر هست . هیچ هزینه ای به جز هزینه ی سرویس ADSL تون نداره . خیالت تخت
این ارور چیه که وقتی وارد بعضی روم ها می خوام بشم میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
من یه مشکل تو یاهو مسنجر پیدا کردم.یعنی ای دی من فک کنم قفل شده شده یا یه نفر هک کرده(قفل) برای باز کردنش راهی هست.
کسی میدونه؟
سلام,با این جور پی ام ها یا پیغام های اد اتوماتیک یا conferance invatioan ها چی کار کنم؟میشه کاری کرد که نیاد؟
اینم عکسای نمونش:
سلام . اگه مشکلتون اینه که با یاهو 8 ؛ آی دیتون باز نمیشه ؛ یاهو 6 رو نصب کنید . بالا میاد . اگر که نه ؛ پس لابد هک شده یا یه بلایی سرش اومده .نقل قول:
با سلام.
من یه مشکل تو یاهو مسنجر پیدا کردم.یعنی ای دی من فک کنم قفل شده شده یا یه نفر هک کرده(قفل) برای باز کردنش راهی هست.
کسی میدونه؟