من سرویس 2048 دارم.ازش راضی هستم.اوایل سرعت شبانه پایین بود ولی حالا عالی شده.نقل قول:
به قیمتش هم می ارزه.
ولی به نظر من اگر میخواهی 128 بگیری از شاتل بگیر.واگر بالاتر خواستی از پیشگامان.
Printable View
من سرویس 2048 دارم.ازش راضی هستم.اوایل سرعت شبانه پایین بود ولی حالا عالی شده.نقل قول:
به قیمتش هم می ارزه.
ولی به نظر من اگر میخواهی 128 بگیری از شاتل بگیر.واگر بالاتر خواستی از پیشگامان.
کسانی که ازنداگستر سرویس دارن سرعت شبانه و مرکز مخابراتیشونو بگن لطفا
من یه مشکل عجیب برام پیش اومده اونم اینکه وقتی با idm شبانه دانلود می کنم سرعتم روی 10 تا 20 ولی با تورنت سرعتم تا 50-60 میرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تعداد کانکشن ها را تو idm بگذار رو 16 تا شاید بهتر شد:46:نقل قول:
سلام
اين اينترنت شماره 565 درست شد يا نه
dlc بود
dlc ها رو میگن دارن میدننقل قول:
یه شرکتی به اسم 311 انگار مناقصه اش رو برده این شماره ش زنگ بزن بپرس در ضمن این نه پسر خاله ام هست نه نفعی به من می رسونه فقط شنیدم از استادمون گفتم کمکی کرده باشم همین2311311
سلام
من شاتل اکو 512 دارم ولی بشدت ناراضیم مخصوصا شبا حتی سایتم به بد بختی باز میکنه زنگم زدم میگن از مخابراته در ضمن من از مخابرات چمران ساپورت میشم کسی چمران از شاتل این مشکلو داره ؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم ولی در مورد مودم شک دارم که چی بگیرم.
شنیدم 8811 tplink خوبه و ارزونه ولی زنگ زدم شاتل گفتن که این مودم فقط یک سال گارانتی داره وبعد از یک سال هم قطعی داره و خراب میشه.
بعدشم گفتن مودمی که خودمون داریم زاکسل هست که گارانتیش بیشتره و خراب هم نمیشه قیمتشم 59000 هست که تقریبا دو برابر 8811 میشه.
ولی من یه مودم تو همین قیمت 35_30 میخوام که کارش خوب باشه و بعدها اذیت نکنه.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین
اولا بگم منم مي خواستم از شاتل بگيرم ولي 2 هفته منو الاف كرد 3 بار مشخصات از من گرفت و دفعه بعد كه زنگميزدم مي گفت درخواستتون ثبت نشده.نقل قول:
1 بار هم وعده گذاشت كه قرارداد را بياره كه نياورد منم گفتم اين كه اين اول هنوز پول نگرفته اين جوريه وقتي پول را بهش دادم ديگه جوابمون را هم نميده.
درضمن من مي خواستم مودم linksys بگيرم كه گفت ما پشتيباني نمي كنيم.
من هم عطاش را به لقاش بخشيدم و رفتم از فاروس پيشگامان گرفتم.
درضمن طبق تحقيقات من حرفه اي ترين مودم الان تو بازار مارك linksys هست.
من وايرلس دارشو 70 تومن سفارش دادم امروز فردا به دستم مي رسه.
شما هم هر ماركي مي خواي بگير بگير فقط توصيه مي كنم از خود شاتل نگير چون حداقل 10 تومن ارزون تر تو بازار مي توني همون مارك و مدل را گير بياري.
برا تحقيق در مورد مودم هم به اين تاپيك برو:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=273233
از دوستان هرکس رفته از مخابرات خرازی ADSL گرفته اینجا بگه آیا سرعت سرویسش خوبه یا نه؟
من تازه درخواست دادم تا چند روزه دیگه واسم فعال میکنن.
خطم DLC بود. اگه بدونین چند سال دنبال ADSL این خط بودم !