با 700 اگه سی جی نگیری (چون جواده) به زور بتونی طرح ویو بگیرینقل قول:
ایران دوچرخش حدود 900
Printable View
با 700 اگه سی جی نگیری (چون جواده) به زور بتونی طرح ویو بگیرینقل قول:
ایران دوچرخش حدود 900
نظرتون درباره تلاش 150 جی اس چیه؟موتور خوبی؟قیمتش چنده؟
منظورتون رو از جواده نفهمیدم!
والا من زیاد ربارش اطلاعات ندارمنقل قول:
دنبال چیری باش که فردا برات داستان نشه (دردسره درست نکنه)
درباره جواد هم یعنی خیلی ضایعست وقتی تو خیابون میری همه فکر میکنن موتوری مسافر کشی یا پیکی .:2:
در کل با 700 مایه یا باید سی جی بگیری یا بزار روش یه طرح ویو مناسب بگیر که من زیاد تو نخ ویو نیستم
چون وقتی هندا این موتور رو طراحی کرده برای خانم ها که هم کلاج دستی نداره هم سبکه هم برای رد کردن پا راحت باشه و سبد هم گذاشته که خرید هاشون رو توش بزارن به همین دلیل ها من از این تیپ موتور ها من خوشم نمیاد:21:
نظر من کاملا شخصی بود
راستی کسی درباره پست من جواب نداد
یعنی نمیشه تو مایه های 700 یه موتور خوب خرید؟ من روزی دو ساعت میخوام برونم برام بیشتر زیبایی موتور اهمیت داره لطفا تو همین رنج قیمت مدل های خوب معرفی کنید.
برگه تملیکی رو بعصی جاها که موتور میزارن مزایده میدن و بعضیهاشون شماره تنه و اینا دارهنقل قول:
بعضیاشونم شماره نداره و سنگ میگیرن(عین موتور های اوراقی)
در مورد اینکه میتونید موتور رو دز بیارید باید بگم که
این برگه هایی رو که شماره ندارن میشه چند تا کپی گرفت و کپی برابر اصل کرد و هر موتوری از اون نوع رو میشه به عنوان بر گه تملیکی قالب ملت کرد و زیاد اطمینانی بهشون نیست اما اونایی که شماره شاسی و این قضایا رو دارن معتبر ترن اما اینکه موتور رو وقتی گرفتن پست بدن بستگی به جو حاکم به اون منطقه داره
مثلا تو اراک موتور رو بر میگردونن
از این موتورهای به اصطلاح پا کشتی کسی اطلاعاتی داره؟بهترین برندی که تو ایران هست کدومه و قیمت این نوع موتور رو هم بگین لطفا.
تو این رنج موتوری که سرطان نشه همون سی جی خودمونه و طرح ویوها (طرح ویو اندکی گرانتر از 700 هست)نقل قول:
یعنی نمیشه تو مایه های 700 یه موتور خوب خرید؟ من روزی دو ساعت میخوام برونم برام بیشتر زیبایی موتور اهمیت داره لطفا تو همین رنج قیمت مدل های خوب معرفی کنید.
البته اسکوتر پرواز هم اطراف 600 هست (100 سی سی)
cdi سیستم جرقه زنی می باشد که روی موتور ها نصب می کنند.نقل قول:
یک سوال دیگه فرق cdi با CPI چیه؟ کدوم بهتره؟
تنها CPI که من می شناسم موتور تریلی هست که نمایندگی سر خیابان دانشگاه (تقاطع هنگام و خیابان دانشگاه علم و صنعت) آورده. محصول کویر قیمتش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 4.200 بود!!
با سلامنقل قول:
ولی روی بدنه موتور اون طرف چرخ زنجیراش به جای cdi نوشته cpi مال دوستم نوشته بود تایوان
میگفتن اینا ساخت تایوانن درسته؟(نامی)
تا الان که داشتم واقعا راضی بود
از اونطرف که کمکهای عقبش باریه و کمی سفته و وقتی تک سرنشین باشی یکم تو دست انداز میپرونه ادم و موتور خفن قدرتیه از اون موقع تا الان حتی یکم هم احساس نکردم قدرتش کم شده باشه
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
با سلامنقل قول:
من ویو سوار شدم خیلی موتور نرمیه ولی زیاد به راه دور به در نمیخوره
سی جی بگیر باور کن خیلی بهتره این طبیعیه یک چیز به صرفه و خوب همه میخرن
اگه موتور خوبی بخری تا 120 KM برات میره
قطعاتش که فراون هست هرچیش خراب شه درجا درست میشه کرد از اون گذشته موتور جون سگیه البته بستگی به مراقبت شخص هم داره
در مورد قیافه هم که سلیقیه
ممنون از دوستان بابت جواب. این سی جی یعنی چی؟آخه هم هوندا سی جی داره و هم شهاب ،یا من اینجوری فهمیدم. من وارد نیستم لطفا دوستان در مورد سی جی توضیح بدن.
کسی نبود ما رو راهنمای کنه؟نقل قول: