نقل قول:
با سلام
بنده پراید 85 ساژم انژکتوری دارم،200 تا کار کرده حدودا.مصرف بنزین این ماشین چند ماهیه که خیلی زیاد شده ،مثلا وقتی یه باک پر میزنم 280 تا کار میکنه بعد چراغ بنزین روشن میشه.من از هر کی می پرسم میگه داخل شهر صدی 10 صدی 8 یا غیره مصرف بنزینشونه اما مال من اینطوریه.خیلی اعصابم رو ریخته به هم، بردم دیاگ زد،شمع ایکیوم انداخت ،فیلر گیری کرد،فیلتر بنزین و هوا رو هم عوض کرد،روغنشم البته با اینکه بی ربطه عوض کردم،گفتند کاتالیزور اگزوز رو هم برداشتم.خلاصه مواردی که مربوط بود به مصرف بنزین رعایت کردم ولی درست نشد.امروز بردم یه جا ecu رو فلش کرد گفت یه مدت کار کن ببین چطور میشه.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که واقعا چه باید کرد این ماشین مصرفش خیلی بالا ئه و منم نمیخوام بفروشمش میخوام درستش کنم.و همچنین بنده تقریبا همیشه داخل شهری باهاش میرم اما بازم مصرفش خیلی بالاست.با تشکر
عامل اصلي يعني كيفيت بنزين رو در نظر نگرفتيد. تقريبا بايد صدي 1 تا 2 ليتر به مصرف استاندارد پرايد اضافه كنيد البته موارد ديگه اي هم نقش دارن اما مهمترين عامل كه فعلا به وجود اومده همين بنزينه. كيفيت بنزين افت شديدي كرده و مصرف اكثر خودروها حداقل 1 ليتر بالا رفته.