ممنون از راهنماییتون دوستان،خوشبختانه مشکل رفع شد؟!:46::27:
با تشکر:11:.
Printable View
ممنون از راهنماییتون دوستان،خوشبختانه مشکل رفع شد؟!:46::27:
با تشکر:11:.
نقل قول:می شه بیشتر توضیح بدین؟!نقل قول:
هر دو هم ویندوز 7 هستند.
سلام. من میخواستم کامپیوتر و لپ تاپ رو با وایرلس به هم وصل کنم اما بلد نیستم. اومدم تو قسمت network connections کامپیوتر (ویندوز xp)، و setup a home or small office network رو زدم و همینطور رفتم جلو تا آخرش کامپیوتر ری استارت شد. بعد حالا که ویندوز بالا اومد الان تغییری مشاهده نمیکنم. نه در network connections و نه کلا در ویندوز. میخواستم ببینم الان چه اتفاقی افتاده؟؟! (مخصوصا از جهت امنیتی هم برام مهمه)
شما مودم وایرلس دارین ؟
بله..............
ببخشید سوالم خیلی مبتدیانه است ولی میخام بدونم نحوه ارتباط بین سیستم های شبکه شده چجوریه؟
فقط سیستم سرور میتونه رو بقیه کنترل کنه؟
مثلا برای فرستادن یه فیلم از روی یکی به دیگری باید به چه صورت عمل کرد؟
با سلام به دوستان عزیز
سوالی راجع به ارتباط لب تاپ با کامپیوترم از طریق وایرلس داشتم :
من یه مودم غیر وایرلس دارم که اونو به یک اکسس پوینت وصل کردم و اینترنت لب تاپم رو از طریق بی سیم گرفتم و کامپیوتر دسکتابم رو از طریق کابل لن به اکسس پوینت(دارای 6 پورت لن می باشد) متصل نموده و از اون طریق از اینترنت استفاده می کنم.
حالا می خوام که ارتباط لب تاپ و کامپیوتر را از طریق اکسس پوینت و بصورت بی سیم با هم داشته باشم و بتونم همزمان اینترنت هم برای هر دو استفاده بشه.
این نکته رو هم عرض کنم که ارتباط لب تاپ و کامپیوتر رو از طریق کابل لن بدون مشکل گرفتم و با استفاده از نرم افزار Net Monitor for Employees Pro تونستم کامپیوتر رو در لب تاپ مونیتور کنم با کلی امکانات دیگر این نرم افزار
سلام دوستان
مودم من با کابل ethernet lan و یک کابل usb میتونه به اینترنت وصل بشه ( یعنی وایرلس نیست )
ارتباط ethernet به راحتی برقرار هست اما با کابل usb نمیتونم به اینترنت وصل بشوم
چه طوری می تونم با استفاده از تنظیمات داخل ویندوز و با استفاده از usb به اینترنت وصل بشوم ، لطفن راهنمایی فرمایید:11:
دوست عزیز شما کافیه به مودمت از طریق وایرلس کانکت بشینقل قول:
بعد بهتره به صورت دستی به هردو سیستم ip بدی یعنی به یکی 192.168.1.2 و دیگری 192.168.1.3
getway رو هم به هر دو 192.168.1.1 بده
حالا هر دو سیستم شبکه هستن و میمونه انتقال فایل
هر دو سیستم باید usernameو password داشته باشن و فایروال هر دو هم باید خاموش باشه
حالا کافیه یه فایل رو برای مثال در کامپیوترت share کنی و بعد در لپ تاپ در قسمت run ای پی کامپیوترت رو وارد کنی تا به فایل share شده دسترسی داشته باش
سلام.نقل قول:
شما اول باید پوشه ی فیلم رو Share کنی. روی پوشه کلیک راست کن و Properties رو بزن و سپس برو به تب Sharing. حالا Advanced Sharing رو بزن و سپس تیک Share this folder رو بزن و Ok کن.
حالا از روی سیستم دیگه برای دسترسی به این پوشه ی Share شده، باید بری به Run رو بزنی 192.168.100.1\\ که باید IP سیستم مقصد رو بزنی.
حالا اون پوشه ی فیلم رو میبینی. بعد میتونی واسه خودت کپی کنی.
سوال داشتی بپری. موفق باشی.