منم اوضاعم خرابه مثلا الان شدیم 2 مگ سرعت دانلودم شبا بین 30 تا 50 هست !!
منم یه بار با زن کرانی و منشیش دعوام شد بدجور ! کلی شستمشون ! زنش میاد بهم میگه آقای محترم چه انتظاری داری به اندازه پولت آش میخوری ! اینو که گفت جوش اوردم 2 تا گفتم بهش گفتم من پول 1 مگ دادم آشی که بهم میدین نصف اینم نیست ! بعد کرانی هم که میگه همه جای کشور اینطوره و از این حرفا
همه جا به ما چه ما سرویس درست میخوایم بعد میگه ناراحتی برو یه شرکت دیگه ! یا پهنای باند اختصاصی بگیر 1 میلیون تومن ... !!!
من بالای 10 بار رفتم گیر دادم بهشون همش جواب سر بالا میدن !
حجم رو هم سر خود کردن 2 گیگ تا نصف ماه هم دووم نمیاره همش تموم میشه ! کجای دنیای آخه حجمیه که مای بدبخت حجمی هستیم اونم 2 گیگ در ماه ! یه دوستی دارم تو انگلستان 158 مگ سرعتشه ! در ساعت 71 گیگ دانلود میکنه ! واقعا بدبختیم ما ...
دوستان اگه هستین بریم 5 نفری یا بیشتر شکایت کنیم
حداقل 5 نفر باشیم بریم حسابی سرویسشون کنیم ! حتی شده داد و قال هم میکنیم ! حقمونه
میخوان پلیس بیارن سرمون ؟! داریم پول میدیم ! یادتون نره ! مفت بهمون سرویس ندادن که طلب کار بشن
برای روز دوشنبه من پیشنهاد میکنم بریم یا حالی ازشون بگیریم
هر کی از سرعت شبانش ناراضیه بیاد خواهشا ! واسه هماهنگی هر کی میخواد بیاد به شماره من اس ام اس بده
09354750353
یکشنبه حتما بهتون اس ام اس میکنم کجا و چه ساعتی همدیگه رو ببینیم حالا احتمالا 6 عصر باشه بعدا هماهنگی میکنیم
هر کی میاد حتما ! اس ام اس بده