نرم افزار cutePDF writer را دانلود کنید یا اگه از کاربران آفیس 2010 به بالا هستید هنگام ذخیره کردن نوع ذخیره را پی دی اف انتخاب کنید ...نقل قول:
Printable View
نرم افزار cutePDF writer را دانلود کنید یا اگه از کاربران آفیس 2010 به بالا هستید هنگام ذخیره کردن نوع ذخیره را پی دی اف انتخاب کنید ...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم چگونه میتوان پاورپوینتی ساخت که در آن مطالب اضافی برای خودم بذارم و فقط خودم تو کامپیوتر این مطالب رو ببینم ولی دیگران به هنگام ارائه این مطالب رو نبینند با تشکر
با سلامنقل قول:
شما تو قسمت note پایین پاور پوینت مطالبتون رو می نویسید بعد از قسمت زیر :
slide showe ---> monitors
گزینهی Use Presenter view را تیک دار کنید.
سلام
من يه فايل پاور پوينت دارم كه ميخام تعداد صفحاتش كم بشه و قابل چاپ باشه
خاستم تبديلش كنم به ورد
به دو روش رفتم جواب نداد
1- پرينت خود پاوپوينت كه بصورت 1-3-6-9 تا پيج رو تو يه برگه پرينت ميگيره كه اين بخاطر اينكه خيلي ريز و ناخوانا هست جالب در نمياد.
2- از امكان تبديل پورپويت به وورد خود آفيس استفاده كردم بازم نشد چون من كلي نمودار و شكل دارم اما اون از 150 صفحه اي كه داشتم كلا 18 صفحه رو آورد كه اونم هيچ نمودار و شكلي رو نيورد برام
حالا ميخام ببينم چه راهي پيشنهاد ميدين .؟ يا چه برنامه اي هست واسه اين كار؟
اگه صرفا هدفتون چاپ هست که اتفاقا خود آفیس امکانات خوبی برای چاپ در اختیارتون قرار می دهد، ( مثل تعداد اسلاید در صفحه، شماره اسلاید های چاپ و ... )نقل قول:
ولی فکر کنم خروچی پی در اف هم بتوانید بگیرید، اون جوری هم خیلی راحت هر نوعی بخواهید می توانید چاپ بگیرید.
نه خيلي ريز در مياد و فضا رو خيلي حدر ميدهنقل قول:
شما در نظر بگيريد مثلا تو هر پيجي يك كلمه باشه ببينيد تو تعداد پيج بالا چي ميشه
خلاصه اون دوتا راه رو رفتم به جواب نرسيدم
سلام بر دوستان عزیز
چطوری میشه وقتی که لپتاپ رو به ویدئو پروژکتور وصل میکنیم تصویر روی صفحه لپتاپ کوچیک نشه؟
ممنون عزیزان
سلام . چگونه میتوانیم افکتهای ایجاد شده روی اشیا. یک اسلاید رو وقتی که از یک اسلاید به اسلاید قبلی بر میگردیم باز هم اتوماتیک از اول استارت کنیم.. چون من هر کاری که میکنم افکتهای اشیا تنها در اولین بار که یک اسلاید به نمایش در میاد میتونم ببینم اما وقتی از اون اسلاید به اسلاید بعدی میرم ( از طریق کلیک روی یک دکمه که شخص رو به یک اسلاید مورد نظر هدایت میکنه) و بعد باز از طریق یک دکمه دیگه به اسلاید قبل باز میگردیم دیگه افکتها نمایش داده نمیشن و اسلاید به صورت کامل بدون افکت نشون داده میشه.. اگر محبت کنید و راه حلی جلو پای بنده قرار بدید متشکر میشم. درضمن میتونم یک فیلم هم از کار نشون بدم که دقیق متوجه بشید..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انم لینک فیلمی که گرفتم میتونید دانلود کنید .. ممنون
سلام . چگونه میتوانیم افکتهای ایجاد شده روی اشیا. یک اسلاید رو وقتی که از یک اسلاید به اسلاید قبلی بر میگردیم باز هم اتوماتیک از اول استارت کنیم.. چون من هر کاری که میکنم افکتهای اشیا تنها در اولین بار که یک اسلاید به نمایش در میاد میتونم ببینم اما وقتی از اون اسلاید به اسلاید بعدی میرم ( از طریق کلیک روی یک دکمه که شخص رو به یک اسلاید مورد نظر هدایت میکنه) و بعد باز از طریق یک دکمه دیگه به اسلاید قبل باز میگردیم دیگه افکتها نمایش داده نمیشن و اسلاید به صورت کامل بدون افکت نشون داده میشه.. اگر محبت کنید و راه حلی جلو پای بنده قرار بدید متشکر میشم. درضمن میتونم یک فیلم هم از کار نشون بدم که دقیق متوجه بشید..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انم لینک فیلمی که گرفتم میتونید دانلود کنید .. ممنون
سلام
از قسمت پایین فکر کنم اگر مانیتور لپتاپ رو انتخاب کنید، مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درست نشد، گزینه ی اصلی اینجاس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فعاله، غیرفعال کنید و اگر فعال نیست، فعال کنید، احتمالا مشکلتون برطرف میشه.
اونجوری که میخواید بصورت اتوماتیک نمیشه. باید بصورت دستی فایل ورد رو آماده کنید.نقل قول:
روش دوم هم چاپ مثلا 2 اسلاید در هر صفحه هست که اندازه منطقی داره.
اگر نرم افزار خاصی هست که اینکار رو انجام میده، من فعلا ازش خبر ندارم.
این مشکل قبلا وجود نداشته و فکر کنم تو 2013 اینجوری شده... دکمه های Next و Prev بجای اینکه روی اسلاید تاثیر بذارن، روی انیمیشن ها تاثیر میگذارن، من که نفهمیدم چجوری باید درستش کرد.نقل قول: