:18: چه گروننقل قول:
خوب که A1200 نگرفتم چون قصد داشتم اینو بگیرم :27:
Printable View
:18: چه گروننقل قول:
خوب که A1200 نگرفتم چون قصد داشتم اینو بگیرم :27:
به شدت تایید میشه.:10:نقل قول:
البته در مورد اسلایدش که لق میزنه بعضی هاش هم نیست ولی مال من هم یه کم لق میزنه خیلی مشکلی نداره :27:
ولی اون روز از روی تختم افتاد روی کاشی یه کمی سمت راست Lcd البته نه خود Lcd رفته تو :41:
آقا من برنامه منشي تلفني نصب كردم اما فعال نميشه ... كسي مي تونه راهنمائي كنه ؟
الان چنده اقا ؟
شما میتونی برنامه رو بزاری اینجا ؟؟ برنامه رو نصب میکنم جوابشو بهت میدم البته اگه بزاری چون منشی تلفنی های زیادی هستنقل قول:
قیمت رو باید توی مشاوره خرید گوشی مطرح کنی :46:نقل قول:
معمولی : حدود 330 تومن
8 گیگ : حدود 350 تومن
آقا n81منو فارسي داره يا نه
داره روی خودش هست البته بیشتر با گارانتی ها دارن ولی اگه کلید فارسی داشته باشی ( یا عربی ) حتما منو فارسی هم داره
اقا من تا به حال نوکیا نداشتم ولی توی سونی اریکسون 7 تا گوشی عوض کردم ولی توی نوکیا اطلاعت ندارم زیاد و به این خاطر بازی های توپ که به فکر نوکیا افتادم ایا با ان 81 چند ساعت می شه ی بند بازی کرد (ایا نسخه ی 8 گیگ با معمولی فرق داره؟)
و اما یک سوال که توی چند تا از تاپیک ها دیدم می گن ان 81 شتاب سنج و چیپ گرافیکی نداره به همین خاطر اگه نوکیا بازی ان گیج این چنینی بزنه ان 81 توش می مونه!!!!!(قضیه چی؟؟؟؟)
آیا نصب بازی های ان گیج روش آسونه ؟؟؟
آیا بازی و برنامه های جاوا رو به راحتی اجرا می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی N81 گوشی خیلی خوبی هست و به نظر من اگر کسی خواست بگیره باید 8گیگ رو بگیره ! چرا ؟ چون که تفاوت قیمتشون حدودا 10-15 تومن هست :46:نقل قول:
برای بازی باهاشم که خلی توپه مخصوصا N-Gage II :8: :27:
در مورد چیپ گرافیکی و شتاب سنج هم بگم که حدود چند ماه دیگه 4-5 ماه دیگه N-Gage کیخواد بازی بزنه که با چیپ گرافیکی کار کنه و N81 توش میمونه پس این گوشی تا میشه گفت 6 ماه دیگه عمر خودشو میکنه ( البته واسه N-Gage ) ولی از بقیه نظر گوشی خوبی هست ولی البته دوربین خیلی خوبی نداره
بازی ها و برنامه های جاوا رو هم خیلی خوب اجرا نمیکنه چون سیمبین هست و قدرت اجرای جاواش مثل سونی نیست :46: