من حتما میرم ..... قطعه های مسافر - بی وفا - آواره -دیگه مجبور نیستی - خدانگهدار اینارو حتما میخونه ..... بقیه هم که معلوم نیست :sq_25: اگه تونستی حتما بیا شب خاطره انگیزی میشه براتنقل قول:
Printable View
من حتما میرم ..... قطعه های مسافر - بی وفا - آواره -دیگه مجبور نیستی - خدانگهدار اینارو حتما میخونه ..... بقیه هم که معلوم نیست :sq_25: اگه تونستی حتما بیا شب خاطره انگیزی میشه براتنقل قول:
جای همه دوستان خالی بود .....
امشب به دعوت مجید عزیز به همراه چند تن از دوستان به دیدار مجید خراطها عزیز رفتیم ....
نفر سمت راست من هستم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های زیادی هم انجام دادیم .... از آلبوم قوی و غافلگیر کننده بعد از ماه صفر به صورت مجاز .... از راه های کثیف گرفتن مجوز ! از هماهنگی برای 10 دی و کنسرت برج میلاد برای اولین بار ..... خبرهای خوبی در راهه .....
جالی شما هم خالی بود ....
سلام
فقط با هدست گوش بدید و ....... لذت ببرید
اجرای زنده و با گیتار آهنگ حلقه از مجید خراطها اجرا شده در کنسرت 2 شنبه شب ....
[HTML]http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://onlymajidkharatha.persiangig.com/audio/HALGEH%2091-guitar.mp3[/HTML]
رامین جان متاسفانه قسمت نشد من بیام.حتی برای من sms هم اومد و همین شماره که اینجا گذاشته بودید رو تو sms زده بودن برای کنسرت.متاسفانه دی ماه هم امتحانات دانشگاهه و اصلا نمیتونم بیام
بی صبرانه منتظر آلبوم هستم که با مجوز بیرون بیاد و بریم بخریم
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و احساسی فرشاد اسکندری یکی از دوستان عزیزم به زودی با نام تورو برگردونم شعر ، آهنگ ، تنظیم : مجید خراطها یاد روزایی که واست خون دل میخوردم به خیالم با دروغام دلتو میبردم اون روزایی که تو رفتی من صبوری کردم به خیالم که تو حقت خیلی خوبی کردم اون روزا که کار من شد غم و آه و زاری شده بود باورم که تو هم دوسم داری زمان انتشار کمتر از 2 هفته آینده ....
واحد نظارت وارزشیابی دفترموسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوزچهار آلبوم موسیقی را صادرکرد.
به گزارش خبرآنلاین، آلبومهای «دیگه برنگرد» باخوانندگی و آهنگسازی رضا بیگی، «پرواز» با صدای محمد مهدی مرکزی وآهنگسازی شهرام حیدری، «حلقه» با خوانندگی و آهنگسازی مجید خراط ها و «دلت بامنه» با صدای محمد علیزاده وآهنگسازی بهنام کریمی از دفتر موسیقی وزارت ارشاد مجوز انتشار دریافت کردند.
مجوزامتیاز این آلبوم هابرای شرکتهای نوای صبا، گلچین آوای شرق، پیام اسلام و موسسه آوای دوران صادرشده است.
با تشکر از مدیر عزیز .... آلبوم اوایل امسال مجوز گرفت و چند روز قبل مجور پخش به صورت رسمی داده شد ...انشالله بهمن ماه آلبوم با مجوز در سراسر کشور بعد از حدود 7 سال فعالیت و 5 آلبوم ، آلبوم با مجوز منتظریم سلطان احساس
قطعات البوم جدید خواهد بود یا از قطعات لو رفته استفاده میشه با تنظیم جدید ؟
منم سوال حمیدرضا رو دارم رامین جان.منتظر آلبوم جدیدی باشیم یا قطعات لو رفته س؟هرکدوم باشه من میخرمش
سلام دوستان ... آلبوم شامل 10 ترک خواهد بود که حدود 4 یا 5 ترک از قطعات لو رفته خواهد بود البته با تغییراتی بسیار زیاد ! مجید در کنسرت هنگام اجرا شعر رو عوض میکنه و همرو شوکه میکنه مطمئن باشید آلبوم بسیار قوی و غافلگیر کننده هست ..... اسم آلبوم هم فعلا حلقه هست ....