وقتي فايل با فرمت Wmv3 رو با Vlc Media Player اجرا ميكنم تصوير شطرنجيه . مشكل از فايل تصو يريه يا جاي ديگه ؟
با Player هاي ديگه هم باز نميشه . مثل Jet Adiuo - Wmp 11- Real Player- Quike Time ,....
Printable View
وقتي فايل با فرمت Wmv3 رو با Vlc Media Player اجرا ميكنم تصوير شطرنجيه . مشكل از فايل تصو يريه يا جاي ديگه ؟
با Player هاي ديگه هم باز نميشه . مثل Jet Adiuo - Wmp 11- Real Player- Quike Time ,....
با سلام...
دوستان من فونتای فارسییم ریخته به هم مثلا"به جای پ می نویسه / ...جالب اینجاست که الان که دارم می نویسم درست می نویسه اما وقتی می خوام تو گوگل سرج کنم همه کلمه ها می ریزه بهم ...دفعه اول تو نت پدم نوشتم فونتها به هم ریخته بود اما بعد درست شد..اما الان نمی تونم تو گوگل یا msn سرج کنم..اینم بگم که ویندوز و همین الان نصب کردم...
سلامنقل قول:
با برنامه زیر احتمالا مشکل حل میشه
موفق باشیدکد:http://drxox.parsaspace.com/PersianWebFont.rar
ممنون از کمکهاتون:40:نقل قول:
از راهی که علی گفت درست شد.ممنون.
سلام
توی کیبوردم وقتی کلید پ رو می زنم ÷ مینیویسه و وقتی ژ می زنم پ می نیویسه . چجوری میتونم جای این دو کلید را عوض کنم ؟
ویندوزتون MRT هست؟ یا برنامه Farsi Keyboard رو نصب کرده اید؟نقل قول:
شما مي توانيد از نرم افزار TrayLayout استفاده كنيد.نقل قول:
توی کیبوردم وقتی کلید پ رو می زنم ÷ مینیویسه و وقتی ژ می زنم پ می نیویسه . چجوری میتونم جای این دو کلید را عوض کنم ؟
سلام
من وقتی می خوام از system restor استفاده کنم پیام می ده که خاموش هست و وقتی که می خوام از طریق گزینه های properteis استفاده کنم تا روشنش کنم اصلا فعال نیست و نمی تونم فعالش کنم
اشکال از کجاست ؟
ممنون
سلامنقل قول:
من وقتی می خوام از system restor استفاده کنم پیام می ده که خاموش هست و وقتی که می خوام از طریق گزینه های properteis استفاده کنم تا روشنش کنم اصلا فعال نیست و نمی تونم فعالش کنم
اشکال از کجاست ؟
سلام
مسیر زیر رو امتحان کردید؟
روی Mycomputer کلیک راست ==>Properteis ==>تب System Restore و برداشتن تیکی که تو شکل
مشخص شده
دوستان من نمی تونم فایل ها با فرمت mp3 . رو اجرا کنم ...این ارور رو می ده ...
در ضمن برنامه WINAMP رو نصب کردم...
ممنون می شم راهنمایی کنین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]