لیگ با یک دیدار خانگی آغاز می شود
برنامه بازی های لیگ اعلام شد که بازی های چلسی با یک دیدار خانگی برابر قهرمان جام حذفی آغاز می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه بازی های فصل 2009/2008 امروز (دوشنبه) اعلام شد که طبق برنامه چلسی در اولین بازی خود در 16 آگوست در استمفوردبریج میزبان قهرمان جام حذفی یعنی پوتسموث است و در انتها نیز در 24 می مهمان ساندرلند خواهد بود
برنامه بازی ها به ترتیب زیر است که نام میزبان اول آمده است:
چلسی - پورتسموث
ویگان - چلسی
چلسی - تاتنهام
اسکولاری:هر جا باشم راحت هستم
اسکولاری درباره ورودش به چلسی و سوابقش صحبت کرد و گفت: "نتایج تیمهایی که من در آنها کار کردم گویای همه چیز است.من تجربه 20 سال سرمربی گری باشگاه ها را دارم و می توانید از بازیکنانی که با آنها کار کردم طرز کار من را بپرسید.من در ابتدا شرایط تکنیکی بازیکنان را بررسی می کنم سپس می بینم که آنها به طور فردی چگونه کار می کنند چون ما باید یک تیم را تشکیل دهیم.
من هر جا باشم راحت هستم چون به هر تیمی بروم با مردم و اطرافیانم رابطه خوبی برقرار می کنم البته از جمعیت های زیاد خوشم نمی آید و هیچوقت به مهمانی ها نمی روم چون آدم کمرو و خجالتی هستم ولی با بازیکنانم رابطه ای بسیار صمیمی و خوب دارم و به نظرم این مهمترین چیز است.من از نظر زبان مشکلی ندارم چون با بازیکنانم می توانم انگلیسی و ایتالیایی و آلمانی صحبت کنم و نگران زبان نیستم چون زبان قوتبال یک زبان است."
فابیو کاپلو نیز درباره اسکولاری گفت:"یک مربی برزیلی برای یک باشگاه انگلیسی بسیار خوب و جذاب است و ایده های جدیدی را به چلسی خواهد آورد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمایل رونالدینیو برای پیوستن به تیم فوتبال چلسی
رونالدینیو، بازیکن برزیلی تیم فوتبال بارسلونا، ابراز علاقه کرد تا در تیم چلسی به مربی پیشین خود لوییز فیلیپه اسکولاری بپیوندد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، رونالدینیو در خصوص پیوستن به تیم فوتبال چلسی گفت: من هم مثل اسکولاری یک گائوچو (به افرادی اطلاق می شود که از منطقه ریو گرانده دو سول برزیل باشند) هستم. من با او در سال 2002 قهرمان جام جهانی شدم و با او رشد کردم. بنابراین خیلی خوب است که دوباره تحت نظر این مربی قرار بگیرم.
بارسلونا برای رونالدینیو 20 میلیون پوند قیمت گذاشته و طبق اعلام رسانه ها، چلسی چنانچه خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن است باید حقوق هفتگی 120 هزار پوند او را هم در نظر بگیرد.
این در حالی است که تیم فوتبال چلسی همچنین خواهان به خدمت گرفتن دکو، هم تیمی این بازیکن در بارسلونا هم هست. باشگاه اسپانیایی برای این بازیکن 10 میلیون پوند قیمت گذاشته و از سویی خوزه مورینیو، مربی پیشین دکو در اینتر هم برای جذب او علاقمندی نشان داده است.