پخمه با پخ فرقی نمیکنه شما پخ بنویس پخمه بخون.باید از خداتم باشه که من دارم مسخرت میکنم.خیلیه در حالت عادی من خودمو اینقدر کوچیک نمیکنم.نقل قول:
پخمه با پخ فرقی نمیکنه شما پخ بنویس پخمه بخون.باید از خداتم باشه که من دارم مسخرت میکنم.خیلیه در حالت عادی من خودمو اینقدر کوچیک نمیکنم.نقل قول:
دوستان چرا باهاشون بحث مي كنيد؟
حيف نيست وقت خودتون رو به خاطر چرت و پرت هاي يه عده تلف كنيد؟
بزاريد تا اونجا كه مي تونن خودشون رو خالي كنن شايد فرجي بشه و گره ها و عقده هاي وجودشون كم بشه.:27:
بچه ها دیدین که دارن با 75 امتیاز قهرمان میشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها دیدین که دارن با 75 امتیاز قهرمان میشن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید مواظب باشن یه وقت نرن دسته 2
جواب شما رو تو تایپیک خودتون دادم .........نقل قول:
تو .......... میخوری منو مسخره کنی .....نقل قول:
هرچی میگی بگو چون من دیگه تو این تایپیک نمیام .ولی چون یه ..... توهین کرده بود جوابشو دادم .(همین)نقل قول:
من کاملا با این دوستمون موافقم.:10:نقل قول:
بهتره جوابشونو ندیم.آخه بعضیعا جنبه ندارن.:27:
میگم قهرمان نشدیم هم که نشدیم..به ت....م مهم اینه که شما استفراغیها دو فصله زیر پرسپولیس خوابیدین......
اینجا اگه مدیر داشت این لنگیهای... اینجا پست نمیدادن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASS HOLE...............................BABY
اینجا اگه مدیر داشت این لنگیهای... اینجا پست نمیدادن.
فقط هم به حرف دوستانشون گوش میدن.مارو که نمیشناستن انگار نه انگار.