بهتره صبر کنی نسخه اصلی بیاد این نسخه دمو نیست ولی کامل هم نیست.نقل قول:
Printable View
بهتره صبر کنی نسخه اصلی بیاد این نسخه دمو نیست ولی کامل هم نیست.نقل قول:
من این بازی رو مدتها قبل نصب کردم و tutorial رو هم اجرا کردم حالا که فرصت شده بازی کنم نحوه مبارزه و کشتن دشمنان یادم نمیاد !
کسی میتونه کمک کنه به خصوص عبارت grab که در بالا سمت راست سبز میشه معناش چیه ؟
باز خدا خیرت بده تاریخ بازی رو بمون گفتی!! اینجا که کسی به کسی نیست!!!نقل قول:
راستی اگه اینطوره خب من و سایر دوستان تا فروردین صبر میکنیم و نسخه اصلی رو میگیریم!
هر کس میتونه سریع کمک کنه تا مجبور نباشم یک پروفایل دیگه بسازم و مجدد اون مراحل رو طی کنم.نقل قول:
مرسی.
وقتی گرب ا.مد، شیفت رو بزنی یقه طرفو میگیره و پرتش میکنه . اگر جهت بدی به جهتی که دادی، اگر نه به عقب پرت میشه. خوراک اینه که یک گله سرباز رو بریزی تو آب! یا از بالای بام پرشتون کنی وسط خیابون!نقل قول:
جای شما بودم یک بار دیگه آموزشی رو طی میکردم :20:
این صحنه رو ببینید چه جنایتی کردم!:31:
شما ها هم بزارید!
کد:http://-------------/files/ysjm8fqkucqqtzhfskt0.jpg
سلام
چیکار کردی تو ؟ :دی
خیلی جالب شده ... سرباز ها تموم نمیشن راستی ؟
من که 2 ساعت کشتم ولی بودن باز ... ولی یک بار که کشتم همه فرار میکردن که باز خنجر مخفیه میکشتم از پشت .. حال میداد .. :دی
ووو بابا تو ديگه كي هستي:18:نقل قول:
چند ساعت طول كشيد اينارو از بين ببري:18:
نه! تموم نمیشن! کافیه مثلا نگهبان های یک دروازه رو بکشی، بعد بری یکم دور شی بیای! میبینی بازم هستن!نقل قول:
20 دقیقه! وقتی قابلیت دوج رو داشته باشید راحته!نقل قول:
فقط یک سوال، یک حرکتی هست که بیشتر تمپلار ها میزنن، اونم اینه که شمشیرتو میده کنار بعد یکی میزنه که دو تا از جونت کم میشه، این هیچ آنتی ای نداره!؟ نمیشه یه جوری جلوشو گرفت یا حداقل دفع کرد؟
آقا یه آمار بده ببینیم که این بازی رو ویندوز ویستا هم تو اورشلیم گیر میکنه یا نه ؟نقل قول:
من زیاد اهل بازی نیستم،ولی تعریف این بازی رو خیلی شنیدم.
سبک بازی و امتیاز بازی رو میشه واسم بزارید اگه شد چندتا اسکرین شات.