imanokia عزیز برنامه های این گوشی باورژن 9.1 فرقی نداره و برنامه هم براش زیاده. در ضمن پشت گوشیه من رنگش بژ هست
Printable View
imanokia عزیز برنامه های این گوشی باورژن 9.1 فرقی نداره و برنامه هم براش زیاده. در ضمن پشت گوشیه من رنگش بژ هست
سلام دوستان...
اول بگم كه من 5700 دارم!!
بعد ميخوام ببينم كه اين 8 گيگ چه موقع مياد تو بازار؟
بعد يه مقايسه كنيد بين بلندي صداي n95 با n73...چون اصلا وقت نيست برم 100 صحفه رو بخونم...!!!
پیشاپیش مبارکه...!نقل قول:
نرم افزارم بخوای پیدا میشه، هست...
در مورد رنگ پشت قاب هم مثل رنگ پشت N73 معمولی هست
در مورد این موضوعاتی که گفتین بارها و بارها صحبت شده...نقل قول:
گفتن مسائل تکراری چندان چیز جالبی نیست...
فقط برای این 8 گیگ باید بگم که فعلا نخواهد آمد چون تاریخی ار طرف خود شرکت و یا حتی خبر آماده سازی کلیش هم ارائه نشده...
برای بحث صدا هم فقط می تونم واست دعا کنم که وقت آزاد داشته باشی تا بتونی بگردی و خودت برداشت کنی...
الان قیمت n95 با گارانتی متفرقه چنده؟
خواهشا قیمتای موجود تو اینترنت رو نگید. قیمتای موجود تو بازار رو بگید!
تو اینترنت زده n95 با گارانتی پارس تل (24 ماه گارانتی) 620 تومن!!!!!! این قیمت واقعیه؟
دوست عزیز باید بگم تو این مدتی که قیمت گوشی همینجور میاد پایین اتفاقا قیمتای اینترنت معمولا گرونتر از واقعیت هستن و تا بخواد سایت آپدیت بشه قیمت اومده پایینتر ...در مورد این قیمت هم باید بگم همین حدوداست بین 620 تا 650 در تمام کشور ...تو یه سایت 615 هم دیدم و اگه فردا دیدی یه جا زده 610 زیاد تعجب نکن ...این روزا واقعا روز گوشی گرفتن هست ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یچه ها من دو سالی پاکت پی سی داشتم و نمی دونم این ورژنای جدید سیمبیان به چه گوشیهایی می خورن ....
اگه لطف کنین بگین برنامه های چه گوشیهایی به ان95 می خوره که دنبالشون بگردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی از اکثر برنامه های سیمبیان 9.1 برای N95 استفاده کنینقل قول:
نقل قول:
من می گم برنامه های چه گوشیهایی بهش می خوره؟؟؟اگه می دونستم سیمبین 2.1 به کدوما می خوره که دیگه نمی پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ببخشید حالا چرا میزنی...؟!:31:نقل قول:
اصولا این طور مشهوده که اکثر برنامه های N73 به N95 میخوره...
من تا به حال به مشکلی مواجه نشدم تو نصب برنامه های این گوشی با سیمبیان 9.1