واقعا دستت درد نکنه خیلی عالی بودنقل قول:
بعد روی نوار بالای صفحه کلیک کن: (اگه ویندوزت sp2 هست)
سیصد بار Install و Uninstall کردم آخرش هم مشکل حل نشد.
مثل اینکه روی سیستم یه Macromedia Flash MX قدیمی بود که بعد از اینکه Uninstall کردم و دوباره برنامه ها رو نصب کردم، باز هم مشکل حل نشد.
احتمالا مشکل از اثریه که تو ریجیستری گذاشته.
آخرشم نا امید شدم. کامپوتر خودم نبود وگرنه ویندوز رو عوض میکردم.
بچه ها من میخوام 990 بگیرم لطفا بگید دقیقا باید به چه چیزایی توجه کنم.و از کجا بفهمم؟
هیچی نمیدونم توروخدا کمک کنید عجله دارم
بگیرنقل قول:
گوشی خوبیه
مطمئن باش که اصلش گیرت نمیاد
ولی در کل همینم که ما داریم استفاده میکنیم خوبه
در کل کار ایی مهمه نه اصل یا تقلبی بودن
یه چیز دیگه
از راه هایی که میتونی مطمئن شی که گوشیت تقلبیه اینه که هم بارکدی که رو جعبه چسبیده و هم بارکدی که
پشت گوشیه تابلوه که کپیه و تا حدودی بعضی جاهاش کمرنگه
کلا بار کد رو ببینی متوجه میشی:27:
نقل قول:
رو مموريت فولدر resource بساز و داخلش
فولدر fonts بساز . كپي كن و گوشي رو ريست كن.
آقا من 1 مشکلی که با گوشیم دارم حالا نمیدونم شما این رو مشکل میبینید یا نه من وقتی از کسی بلوتوث می گیرم اول از همه این اطلاعات میره تو beam recieve و بعد با چه جون کندنی تو inbox سیو میشه و بعد دوباره فایل ها رو باید بشینم تک به تک سیو کنم تا بره تو جایه مورد نظرم و این کار خیلی کاره طاقت فرسا است روشی بهتر و
راحت تر ندارید
سلام من رفتم همون مغازهای که گوشی رو خریدم گفت 15 تومن میگیره هم آپدیت میکنه هم میشه اس ام اس
فارسی بنویسم.به نظرتون میرزه؟ آخه دیروز تا 96 درصد آپدیت کردم یه دفعه اینترنت قطع شد و همه چی از اول...!
راستی دوستم یه 6270 نوکیا داره راضیه 140 بده + گوشیش در عوض منم گوشیمو بدم به نظرتون میصرفه؟!
آخه خداییش از p990 زیاد راضی نیستم.جز قیافش
قیمتا داره میره بالا بخاطره بنزینه فک کنم:13:
سلام دوستان من امشب میخوام گوشیمو آپدیت کنم اگه نکاتی هست که باید رعایت کنم یا مشکلاتی که شما در حین آپدیت برخوردید را بگید و راه حل مشکل هم بگید ممنونم