آره دوست گلم.جمله عجله نکنید واسه همین بود.شما هم متعجب شدید :n02: منم :n04::n13:نقل قول:
Printable View
آره دوست گلم.جمله عجله نکنید واسه همین بود.شما هم متعجب شدید :n02: منم :n04::n13:نقل قول:
خوب می شه همین الان با سرور ایران از اسپید تست یک تست بگیرید بذارید؟نقل قول:
حالا در هر صورت چرا اینقدر مجموع سرعت دانلود منیجر 7 تا لینکه اون دوستمون با تسک منیجر تفاوت داره.آخه تفاوت خیلی شدیده و نمیشه گفت دیگه دانلود منیجر داره سرعتا رو اشتب نشون میده.مگر اینکه منه کور به علت کوری :n02: و کم کیفیت بودن عکسا مجموع سرعتهای 7 تا لینک دانلود منیجر رو اشتباه جمع بسته باشم.شما خودت برو یک جمعی ببند ببین مجموعشون چقدر میشه. ننه تو چشمات قویتره.پیر شی الهی ننه. :n02:نقل قول:
یک چیزی رو به من بگو شما. سرعت دانلود منیجر های ایشون رو شما توقع داشتید که جمع بزنید چند بشه و وقتی جمع زدید چند شد؟نقل قول:
بازم به چشمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره است اسپید تستو واسم صفحه اشو باز نمیکرد برام.
نمیدونم والا من با این چشای باباقوری به حدود 120 کیلو بایت رسیدم.اما از اونجایی که یک کم اعداد بد میدیدم و نوشته ها رو گفتم شما هم یه نگاهی بکن بفهمیم من چه گافی دادم :n02:نقل قول:
خوب توقع داشتید چند بشه اینو جواب ندادیدنقل قول:
من توقع داشتم با تسک منیجر یکی بشه.آخه یکیه خودمو که جمع میزنم با net speed monitor یکی میشه والا.یعنی مثلا بشه 1200 کیلو بایت حدودا یا همون 1.2 مگ.الان تو همین عکسی که خودتون تو امضاتون گذاشتید وقتی همه رو سرعتا رو با هم جمع میزنید به همون 1.3 مگ میرسیم تقریبا.ولی یکیه ایشون اینطوری نبود.میگم شاید من اشتباه جمع زدم.اصلا شما بگو اشتباه کارم کجا بوده ما قبولت داریم داداش.من که گیج شدم.نقل قول:
داداش اگه میشه بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
من این مدولاسیون رو از کجا باید تغییر بدم؟
اشتباهت اینجاست که فرق بیت و بایت رو نمی دونی چیزی که توی تسک منیجر زده بر اساس بیت هست و دانلود منیجر بر اساس بایت سرعت تسک منیجر رو باید تقسیم بر 8 کنی و ضرب در 1024 که سرعت بر اساس کیلوبایت بدست بیادنقل قول:
ضمنا تست اسپید تستتون از یک دامین دیگه هست یک تست بذارید از خود دامین اسپیدتست موقعی که تست دانلود تموم می شه یک گزینه share داره اونو بزنید و گزینه forum رو انتخاب کنید اون کد رو اینجا پیست کنید لطفا