تو پست قبلیم که گفتم :31:نقل قول:
Firfox
opera
Printable View
تو پست قبلیم که گفتم :31:نقل قول:
Firfox
opera
نقل قول:
یعنی شما میگی چی؟
بالاخره از شبانه شاتل راضی هستی یانه؟
مثل اینکه حرفهای ضدونقیض بین شاتلی ها خیلی زیاده
یکی یه دفعه جن میبینه پا میشه میگه الان ساعت 3 صبحه سرعتم 1000 ه یکی هم مثل شما میگه که سرعتش 6 ه!!!!!!!!!!!!!!!
آقاجون یکی بالا غیرتن درست درمون جواب این سوالای مارو بده:
1.با داشتن سرویس eco 512 سرعت دان روز و شب (منظور 1 به بعده )چقدره؟
2.سرعت دانلود سرویس art3 چقدره؟ نوسان داره یا نه ثابته؟
اپرا که خودش توربو دارد فعالش کنی حجم عکسو خیلی کاهش میدد ولی برا فایرفاکس چندین کار پیشنهاد میکنم انجام بده به شدت تاثیر دارهنقل قول:
1.افزودنی fast tun هست که خداییش واقعا حجم عکسو به شدت کاهش میدد حتی بهتر از اپرا نصبش کن اونوقت منو دعام میکنی که بهت معرفیش کردم
2.افزودنی adblock plus که از لود شدن تبلغات جلوگیری میکند
من خودم قبلا از اپرا استفاده میکردم ولی از وفتی فایرفاکس نصب کردم خیلی به نفعم شده و ازشم راضیم
موفق باشید
رسول جان این fast tun چی هست؟نقل قول:
add-ons هست یا یک برنامه جداگانه؟
ممکنه لینکش را بدی؟
ببین همه چیزا نمیشد به شاتل ربطش داد مخابرات منطقتون هم تو سرعت تاثیر داردنقل قول:
1.سرعت دانلود روز و شب در تمام سرویسای شاتل یکیه اونی که میگد سرعتم رو 6 اونوقتشا نمیگد که سرعتش میرد رو 200 مثلا من سرعتم رو 20 میاد رو 200 هم میرد حالا بیام بگم سرعتم 20 این یه گمراهی برا افراد دیگه ایجاد میکند و این همون نوسانس که همه میگند
2.من اکو 512 دارم ولی مطمین باش نوسان تو ارت خیلی خیلی کمتر از اکو هست
حالا دیگه انتخاب با خودته
موفق باشید
علی چرا که نشد:10:نقل قول:
این یه افزودنیه که لینکشا در زیر بهتون میدم
این افزودنی خیلی خیلی عالیه بخصوص برا ما که ترافیکمون الکی از بین نرد مثلا عکس زیر با ie بازش کردم شد 700 کیلو بابت تو فایرفکس با استفاده از این افزودنی شد 50 کیلو بایت:18:
اطلاع کامل در مورد افزونی fast tun
عکسی که بهتون گفتم 700 کیلو بایته ولی تو فایرفاکس شد 50 کیلو بایتکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4271655&postcount=501
وقتی باهاش کار کنید متوجه میشید چی میگمکد:http://www.fifa4fans.de/pre_network/fifa09/screenshots/fifa09_nextgen_0006.jpeg
موفق باشید
نقل قول:
خيلي جالبه . عكس 700 كيلوبايت و كرد 85 . ابعاد عكس همونه فقط رزولوشنش از 72 شده 96. داستان چيه؟ چطوري كار مي كنه؟ ديگه براي چيه اكانت مي خواد؟
اينم اضافه كنم ، كه كيفيت عكس ها رو بطور محسوسي مي ياره پايين . ولي در كل چيز خوبي. ممنون كه معرفي كردين.
دوست عزیزنقل قول:
بحث راضی بودن و نبودن من و امثال من نیست
بحث اجباره که یک isp باشه و شما هم مجبوری باهاش بسازی
روزانش عالیه من تا 80 هم رفته دانلودم
شبانه هم طبیعیه چون ملت همه میریزن و همه هم کار های دانلودشون رو میزارن برای 1 به بعد
که با این 2 زار bandwidth چیزی جز این هم انتظار نمیره
من تو این 7 شبی که سرویسم رو تحویل گرفتم جز با idm نتوستم تو download بالای 25 بگیرم بعد از 1 شب
و اونی که گفتم صرف برای اطلاع رسانی بود که همچین چیزی هم پیش میاد نه این که Default این باشه
به قول دوستمون از این به بعد روز به روز بد تر هم خواهد شد
مگر این که isp ها لطف کنن bw بیشتری به هر شهر اختصاص بدن
اینم اخرین تست من مربوط به این ساعت شب یعنی 1:40 صبح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خواهش میکنمنقل قول:
شما اگه تنظیماتشو تغییر بدی حجم اون عکس به 50 کیلو بایتی که برا من نشون داده میرسد
موفق باشید