نقل قول:
سلام بر دوستان واساتیدعزیز
من چندروزی میشه که دارم واسه خرید یه سیستم حدود1تا 1500 تحقیق میکنم(نهایتش1500) چون مبتدی هستم خواستم شماراهنماییم کنید
1-ماشینم تیباست وضبط وباند فابریکی داره چون ضبط نو هست و فلش خوره به نظرتون مغازه دار چقدر ازم برمیداره؟
2-من فرق بین باند کواکسیال با کامپوننتو نمی دونم می شه بهم بگید
3-واسه هدیونیت با توجه به تعریفهای شما بین 7016-8016-8019 کدومو بردارم بی دردسر باشه وچند سالی واسم کار کنه؟
4-چون نمی خوام ساب بگیرم(ماشین خوانوادگیه)بین 1073-co609-mx609کدومو بر دارم بیشتر دنبال کیفیت خوب صدا هستم(کامپوننت میتونه به تنهایی جای این 3مورد استفاده بشه؟)
5-اگه امپایفایر نگیرم(بذارم چند وقت دیگه بگیرم) سیستم درایو میشه ؟اگه میشه تاچه حدی بهم صدای باکیفیت میده؟واسه امپلی چی پیشنهاد میدین سیستمو راه بندازه(حداقل قیمت)؟
6-باطری ماشینم 55 امپر ابکیه لازمه عوضش کنم؟اگه جواب اره هست چند امپر بگیرم؟
7-با داشتن این سیستم big3-big4لازمه؟چه خاصیتی واسه ماشین داره؟چقدرهزینه داره؟
8-باتوجه به کاهش قیمت هر روز دلار احتمال کاهش قیمت هست یانه؟
ببخشید سرتونو درد اوردم ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
1-سوال اولتو نمیدونم چون بستگی به ادمش داره!سعی کنید تو فامیل ردش کنید بره:n09:
2-بصورت ساده و اونطوری که خودم فهمیدم کامپوننت از چند قسمت مجزا تشکیل شده که باعث بهبود کیفیت صدا میشه
3-kemwood8019
4-co609 plus اگر بدنبال یه بیس معقول هستید دنبال کامپوننت نرید چون بیشتر رو شفافیت و وضوح صدا کار میکنه و در کنارش نیاز به ساب وفر دارید ولی باند های بیضی خودشون تا حدی بیس خوبی دارن
5-امپ ارزون به گفته ی حمید اقای گل pioneer5500tارزون ترین امپ مناسبه واسه این 3 تا کواکسیالی که فرمودین قیمت هم فکر کنم 320 تومنه/ببینید توان ورودی co69 plusیه چیزی بین 100 تا 150 rms ه!بعد خروجی ضبط شما اونطوری که تو سایت کنوود هست زده تو شزایط خوب 4 تا 24 وات بیرون میده! یعنی حدودا از یک پنجم حجم صدا استفاده میکنید:n28::n28:
6-فکر نکنم نیاز به تعویض داشته باشه چون نه ساب دارید نه چند تا امپلی!
7-نیازی به big3نیست/فکر نکنم بیشتر 30 یا40 تومن بشه/کابل منفی باتری به بدنه /کابل + دینام به + باتری/کابل - دینام به بدنه
8-اگه میخواید چیزی بخرید بدنبال نوسان دلار نرید! چون اینطوری همش میشه اعصاب خورد کنی!!!!:n24:فکر هم نمیکنم قیمته ها زیادی بالا پایین برن!
در کل انتخاب با شماست:n12: