نمیدونم چرا دیشب سرعت کم شده بود یکم اما خوب 15 گیگی دانلود کردم.:n16:اینم عکسش که دوستان شک نکنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نمیدونم چرا دیشب سرعت کم شده بود یکم اما خوب 15 گیگی دانلود کردم.:n16:اینم عکسش که دوستان شک نکنننقل قول:
منظور از این udp چیه؟نقل قول:
دوستان سرعت تو منطقه 1 سمت اصف چطوریاست؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
در بخش زمان بندی ای دی ام تیک "برنامه های در حال اجرا را مجبور به بستن کن" رو بردار فکر کنم درست بشه!نقل قول:
اینو توی run تایپ کننقل قول:
shutdown -s -t 1000
بجای 1000 زمانی که دوست داری بذار.
برای کنسل کردنشم بزن shutdown -a
سراسری منظورت همهی شاتلی هاست یا همهی ایرانیها؟نقل قول:
واسه شبانه 3500 میگیرن پس وقتی حجم روزانه تموم میشه باید نت رو شب وصل کنن :|
و همچنین چون 3500 میگیرند نباید سرعت رو محدود کنند :n22:نقل قول:
همه ی شرکت های خصوصی به جز مخابرات که دولتیهنقل قول:
مخابرات هم خصوصی شده, خبر ندارى!نقل قول:
منظورم این بود که واسه سپاهه و دسش تو همه چی هست...... ;)نقل قول:
دوستان شبانه چند گیگ دانلود میکنید؟
بستگی به مرکز مخابراتیت داره چون بعضی جاها اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی و بعضی جاها هم مثله شهر ما سرور داخلی محدود نمیشه و من خودم شبی 17 گیگو میگیرم :n16:نقل قول:
اینم سرعت شبانه الانم
دیشب برام اوضاع زیاد خوب نبود ولی با این حال 9.5 گیگی گرفتم :D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر فرض من سرویس 128 اکو بگیرم توی یکماه چه میزان میتونم دانلود کنم که محدود نشم؟
یه عدد مناسب بدین نه زیاد بالا باشه نه پایین به طور متوسط میخوام بدونم که میصرفه بیام شاتل یا نه:n02:
13-15 گیگ...بعضی اوقات تا 18و20 هم گیر نمیدن...به شانستون بستگی دارهنقل قول:
من الان آسیاتک دارم روز 880 مگ سرعت 130 از ساعت 8 تا10 صبح دانلود دارم که تو یه ماه میشه 26 گیگ.پس بمونم بهتره
منم شبی تا 12 گیگ میتونم بگیرم در حالت ایده آل. ولی یک شب که میزارم برا دانلود دیگه تا یک هفته چیزی برای دانلود کردن ندارم. من موندم شما که هرشب 12 و 17 گیگ دانلود میکنید چی میگیرید؟ همینجوری ادامه بدید که اینترنت تموم میشه دیگه :n02:
داداش فیلمو سریال های ندیده رو میزاریم تو لیست شخصا دارم برا تابستون ردیف میکنم فیلم و سریالارو :دینقل قول:
بیای لیست منو ببینی کپ.میکنی من هرشب ۳ صف به صورت هم زمان و بیش از۱۰۰ تا لینک تو هرکدوم دارم خدا بده برکت:n02:
نه دادش شما ۳ برابر میزان حجم سرویستو در نظر بگیر بیشتر شد ک نوش جونت کمتر شد دیگه شانستهنقل قول:
شما سرویستون چه سرعتیه ک انقدر شبونه دانلود میکنین؟نقل قول:
خیلی جالبه هنوز هم شاتل نمی خواد دل از سرویسهای کیلوبیتی بکنه...
خوب من قبلیها رو دیدم. جدیدها هم از همون هفته ای 12 گیگ بیشتر نمیشه.نقل قول:
عزیز من 6 ساله که 128 اکو دارم. اولش روی 512 کیلو خط رو میبستند. بعدش کردنش 2 مگ. الانم که روی 4 مگ بسته شده.نقل قول:
دوستان شما چی کار می کنید؟
من هفته ای 5-6 تا سریال تک قسمتی دانلود می کنم
هر ماه هم یک سریال به لیست سریال هام اضافه می کنم
به همین دکمه اینترم قسم حجمش در ماه 10 گیگ نمیشه!!!شما چه کار می کنید که حجم سریال هایی که میبینید در هفته 12 گیگه؟:n04::n04:
منم شاتل دارم
بی انصاف ها نمیدونم چرا به خوزستان 8مگ نمیدن
شبی هم حدود ۷ تا ۹ گیگ دانلود میکنم
سرعت هم ۲ مگ هست
ولی خو باز کمه
بقیه شرکت های اینجا تا ده مگ هم میدن
ولی تنها شاتل نمیده
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
داداش من سریال ندیده زیاد دارم سریال جدید ندیده هم همینور دیگه شبی ۱۲ گیگ ک بگیرم فک کنم سر ماه تازه برسم به شما دادم عقب موندگیارو جبران میکنم :دینقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سرویس اکو 512 و 1024چقدر تو یه ماه میشه دانلود کرد؟
حتما باید کارت دانشجویی بدن؟نمیشه یه جوارایی پیچوند؟مثلا ثبتنام کنیم بعد موقع تحویل مدارک بگیم که مثلا کارت نداریمو به غیر از این سرویس هم سرویس دیگه ای نمیخوایم؟یعنی یه جورایی تو تنگنا قراشون بدیم
بستگی به شهر و منطقه داره .نقل قول:
یک نفر با 20 گیگ محدود میشه یکی با 150 گیگ هم محدود نمیشه . به نظر من بستگی به شلوغی مشترک های منطفه داره .
هر چقدر مشترک ها کمترباشن شما بیشتر میتونید دانلود کنید و کمتر محدود میشید .
من 1مگ دارم که این ماه 60 گیگ تا حالا دانلود کردم سرعتم روی 270 هست شبی نهایت 7 گیگ میتونم بگیرم که برای من خوبه چون فقط فیلم های داغ و جدید را میگیرم و بقیش آموزش و نرم افزار .
منطقه ی ما فکر میکنم اکثرا از مخابرات سرویس دارن بخاطر همین دیرتر محدود میشم البته اگر چشمش نکنم .:n02:
از من موقع ثبت نام کارت دانشجویی خواستن ولی بعضی جاها نمیخوان چون دیگه این برای قدیم بود . شما بگیر و اگر گیر دادن اسرار کن فکر نمیکنم اذیت کنن چون پول را میخوان و با این چیزا کاری ندارن .
در ضمن اگر تازه میخواید سرویس بگیرید سرعت 128 را امتحان کنید چون ممکنه سرعت دانلودش بالا باشه روی بیشتر از 2 مگ ببندن . منم میخوام ماه دیگه 128 بگیرم .
سرعت های 128 تا 2 مگ را معمولا روی همون 2مگ میبندن البته بعضی مواقع بالاتر هم میبندن و نمیدونم روی چه حسابی ...
منطقه ما خلوته.اره اونا که به فر پول هستن.برای این گفتم یه مگ که تو محدودیت زیاد اذیت نکنه
حالا این یه طرف قضیه است، یه بحث دیگه اینه که کجا میریزینشون؟!!! :n13:نقل قول:
یعنی ارزش چیزی که میگیرین به قیمت هاردش میارزه؟!!!
من دیگه حرفی ندارم... :n06:
آره داداش یک هارد 2 ترا آماده کردم :دینقل قول:
بعدش هرکسی یک جور تفریح داره یکی میره کوه یکی استخر یکی میره پارک یکی میره پیتزا میخوره :دی و......
من میشینم دانلود میکنم فیلم میبینم تازه معلوماتمم زیاد میشه :دی
میگم با این روندی که پیش گرفتی با اونیکی امین هماهنگ کن برات یه سرور ردیف کنه :n02:نقل قول:
نقل قول:
شاید اگه بعضیهاشون رو آنلاین هوایی تماشا کنید، این همه نیاز به حجم هم نباشه. اینجوری جا باز میشه برای مواردی که بروز نیستن و یا نایاب هستن.
نه هوایی بدرد نمخوره جیز زیادی از فیلم و سریال نمیفهمی (کارتیا)نقل قول:
بعدشم 98 درصد چیزا نیست رو قابلمه مثلا شبکه cw یا abc یا .... اینا همه لوکالن و تو امریکا پخش میشن :دی
ولی خداییش من یکی که اصلا پای تلوزیون نمیرم هیچی نداره میشینم این سریالارو میبینم روهم شاد میشه :D
تازه 1 هفته ایکه فک کنم طول بکشه لیست خالی شه بعدش باید برم سرایالارو بروز نگه دارم :دی بعدش اصولا من هرچیزی رو نگه نمیدارم میبینمش بعدش پاک میکنم :n10:
---راستی تایم رایگان آغاز شدش و مثل همیشه استارت دانلودام به امید خدا میخام 12 گیگ بزنم تو گوش شاتل امشب حیف وصعم نرسید وگرنه 8 مگ میگرفتم شبی 25 گیگ حال میکردم :دی
بالاخره از این شاتل کوفتی اومدیم بیرون:n02:
های وب 1 مگ محدود .
ART3 سرعت دانلودش رو چنده ؟؟؟
من ART1 دارم الان یه ماهی واقعآ خیلی بهتر از ECO هست .. و سرعت دانلود تا 180 میده
فرق
ART-Light با سرویس ART چیه ؟
نقل قول:
پس دیگه ماشاالله داره چون اینجوری فکر کنم سرعت ۱۰ مگابیت کاملاً نامحدود هم باز براتون کمه. :n04:
نه دیگه یکی دو شب به لپتتپ استراحت میدم یکی دیشب یکی امشب .دینقل قول:
ولی لینکا مونده رو زمین راستی دیشب ۲۰۰ گیگ هارد لپتاپ رو اطلاعاتشو خالی کردم رو اکسترنال جا واسه دانلودای جدید باز شد !
راستی این سونامی دانلودا مقطعیه .دی
کسی تا الان پیدا نشده بره ارت لایت بگیره؟
نقل قول:
امین الان دقیقا سرویست چیه؟ میگن مرکز ما تا 4 مگ بیشتر با شاتل وصل نیست . راست میگن؟؟
مرکز ما ک ازادگانه طرحمم۱ مگ ک رو ۴ مگ وصله هرچند تو منطقه ما از۱۲۸ تا ۴ مگ یکسانه ولی هویجوری ۱ مگ گرفتم .دینقل قول:
نه بابا چرت میگن من رو ۸ مگم اومدم للمصب سرعتی داشت ۸ مگ !!
دوستان کسی نیست بگه وضع سرعت تو منطقه 1 چجوریاست؟
پرسیدم گفتن تا 8 مگ میدن بهم