داداش گل خوشا به حالت.هات داگو جای ما 5800 میدن.ظاهرا داگ ما داگتره :n02:.در هر صورت بخوری گوشت بشه به تنت و نوش جونت.اما من که گفتم عجله نکنید واسه پولش نبود که چون اهتلافش به قول شما یک هات داگ و برای ما یک ساندویچ سرد کالباس مارتادلا مونده است :n02: آخه خیلی از بروبچ از جمله خودم خطمون به 12 مگ قد نمیداد(اولاش عقلمونم قد نمیداد :n02:)بعد کلی زنگیدیم اینور و اونور و مخابرات منطقه رفتیم و هزارها تومان پول تلفن بابت صحبت با پشتیبانی شهرمون و بعد پشتیبانی تهران و ....خلاصه باور کن تا خود دفتر ریاست جمهوری محترم هم قصد داشتیم بریم :n02:چون اتفاقا ایشون اهل اینترنت با سرعت بالاست که بله این چه وضع خطیه که ما داریم بیان درستش کنید و ما از نعمت پهنای باند بالا محرومیم و.... اینجور چیزا.اینا همش واسه چی بود ؟ واسه سرعت دانلود عالی شبانه و گرنه سرعت دانلود روزانه یکی بیاد بگه من 12 مگ در ثانیه سرعت دارم فقط میتونم براش تاسف بخورم بابت هزینه های وحشتناکی که باید بده(البته بچه پولدار باشه تاسف نمیخورم حسودی میکنم چون هزینه واسش معنا نداره :n02:)الان اغلب سرعت روزانه بروبچ عالیه و نیازشون رو برطرف میکنه به استثنائ مواردی چند.من هودم رو خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت دانلود روزانه برابر با 12 مگ صبانت یعنی 1/3 مگ درثانیه به طور میانگین.ولی سرعت شبانش فیکس روی 256 کیلوبایته.ما گفتیم 12 مگ صبانت رو بگیریم که 20 گیگ 20 گیگ بتونیم دانلود کنیم.بعد پریشب با دوست خوبم wang تا صبح تست کردیم دقیقا متوجه شدیم که منه 6 مگی با ایشونه 12 مگی وقتی چندین لینک را همزمان زیر دانلود میزاریم سرعت مجموع جفتمون یکیه.پستش و عکسش تو صفحات پیش هست که میتونید برید ببینید که من فقط با 5 تا لینک به سرعت1100 کیلو بایت رسیدم و جناب wang با تعداد لینکهای بیشتری به این سرعت رسید اونم به این خاطر که لینکهایی که من انتخاب کرده بودم سرعتشون بیشتر بود.خلاصه حساب کردیم حدود 18 گیگ به راحتی میتونیم دانلود کنیم.بعد دیدم ای بابا من داشتم خودمو میدریدم واسه شبانه 12 مگ این شبانه 6 مگ بیچاره هم که همونه.همش از این نظر من میگم عجله نکنید که کسایی مثل من که خطشون نویز داره با گرفتن 6 مگ هم همون دانلود شبانه 12 مگ رو دارند.شما نمیدونید من چقدر تو این مدت واسه رفع نویز و گرفتن 12 مگ اذیت شدم.بعدش دیدم همش الکی بوده.حالا اگر کسی نویز نداره و میتونه بره 12 مگ بگیره چه بهتر گرچه 6 مگم بگیره همونقدر دانلود شبانه میتونه بکنه اما اگر خیلی با عدد و رقمه پهنای باند حال میکنه میتونه 12 مگم بگیره اما اگر خطتون کشش 12 مگ رو نداره به هیچ عنوان ناراحت نشید و بازم میگم عجله نکنید چون با 6 مگم همونقدر میتونید دانلود شبانه کنید که با 12 مگ میتونید.امیدوارم مساله کاملا برای دوستان روشن شده باشه. :n16: