سلام . دوستان وضعیت اینترنت شما چطوره ؟؟؟؟ مال من که شدید کند شده و همش قطع میشه . سایت های خارجی که به زحمت باز میشن . لطفا وضعیت خودتون رو اعلام کنید .
Printable View
سلام . دوستان وضعیت اینترنت شما چطوره ؟؟؟؟ مال من که شدید کند شده و همش قطع میشه . سایت های خارجی که به زحمت باز میشن . لطفا وضعیت خودتون رو اعلام کنید .
با IP هایی که با 37.255 شروع میشن خیلی وقته شدیدا مشکل داره اما با 5.219 اینجا مشکلی نیست سرعت خوبه.نقل قول:
طریقه تمدید سرویس به چه صورت هست تو همون جا که ترافیک می خریم باید تعیین کنم یا ... ؟
دوستان از عصر دیرزو اینترنت کلا قطع شده؟
سایت باز نمیکنه؟
مال من اینجوری شده
آره مال منم همینجوری شده . منطقه نجف آباد (ویلاشهر ) هستم . از دیروز صبح تا شب همش قطع میشد و سرعتش کند بود . سایت های خارجی که اصلا باز نمیشد . فقط سایت های با پسوند IR اونم به زحمت و با چند بار رفرش کردن .نقل قول:
میگن مسیرهای اینترنت ایران از سمت ترکیه و باب المندب قطع شده . دیروز شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام کرده که وضعیت خوب شده و مشکل رو برطرف کردیم . اما ما که چیزی ندیدیم هنوز . وضعیت بدتر شده . فکر کنید فقط یه روز اینترنت کره جنوبی یا امریکا اینجوری بشه . کلا فلج میشن . اونوقت مسوولین ما با خنده میگن : هه ههه هه چیزی نیست کوسه ها خوردن به کابل اینترنت . :n19::n09:
*555*5*3*#2نقل قول:
این کد رو بگیر تا بیاره واست بسته شبانس 2 تا 8 صبحه:n31:
راستی واسه سیم کارت های اعتباریه:n15:
این جاسوسی رو همه دولت ها دارن یعنی شما هر کشوری بری حریم خصوصیت اگه واسه امنیت ملی مشکل ایجاد کنه باید به حریم عمومی تبدیل شه واسه دولت:n02::n08:نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم کسی اینجا هست که سرعت رو خط فیبر نوری 10 مگ بسته شده باشه؟!
من طرح شباهنگ 3 گیگ دارم ولی سرعت رو 5 مگه و 10 مگ نبستن. کیفیت خطمون که عالیه
من یه 2ماهی هست گرفتم اون اوایل 2 مگ تا 10 مگ بالا پایین میشدنقل قول:
الآن نه خیلی وقته روی 10مگ ثابت میمونه
شما در ساعات مختلف مودموتو خاموش روشن کن بعد تو پنل ببین مودم ببین سرعت چه طره روی چند کانکت میشه
- - - Updated - - -
من یه 2ماهی هست گرفتم اون اوایل 2 مگ تا 10 مگ بالا پایین میشدنقل قول:
الآن نه خیلی وقته روی 10مگ ثابت میمونه
شما در ساعات مختلف مودموتو خاموش روشن کن بعد تو پنل ببین مودم ببین سرعت چه طره روی چند کانکت میشه
داداش منظورم اینه که ریت خطم رو 5 مگ بسته شده و ثابتهنقل قول:
شما خطتون فیبر نوریه؟
- - - Updated - - -
داداش منظورم اینه که ریت خطم رو 5 مگ بسته شده و ثابتهنقل قول:
شما خطتون فیبر نوریه؟