دادا حمید گل 3شنبه منتظر خبرت هستم :n18:
دادا حمید گل 3شنبه منتظر خبرت هستم :n18:
سلام
دوستان کسی از مدل های جدید هدیونیت های JVC و قیمت ان ها اطلاعی نداره؟
هدفم خرید هدیونیت KD-R 900 بود اما مثل این که دیگه تولید نمی شه.
من هیچی نگرفتم هنوز، نهایتاً بخوام هزینه کنم تا 2 تومن قطعه بخرمنقل قول:
ه نظر من 1.5 میلیون برای داشتن یه سیستم مناسب کمه.
اگر بتونید یک میلیون دیگه حدودا افزایش تو هزینه دهید من پیشنهادم رو میدم خدمتتون.
الان چه قطعاتی دارید؟
در حال حاضر تنها چیزی که انتخاب کردم 8019 کنوود هست که اون رو هم نخریدم هنوز
سلام.نقل قول:
اگه یه مشاوره هم به من بدید ممنون میشم .
یه هد یونیت میخوام برا 405 بگیریم حدود 650 خرج کنم. من امپ نمیبندم .فقط هد یونیت با چهار بلند گو .بلند گو جلو فابریکی که ماشین داره .عقب نداره .اون چون فعلا نمیتونم هزینه کنم فقط هد یونیت میخرم تا بعد اما شما معرفی کنید کیفیتش خوب باشه اما بدون امپ هم جواب بده !
1-نظرتون در مورد باند عقب فابریکی پارس چیه ؟ کیفیت دارن ؟
2-او ن دوتا هدیونیت فعلا پیدا کردم نظرتون چیه ؟
kdc-x8019bt kenwood
pioneer dvh-855avbt
اون تصویری خوب بدم نمیاد مخصوصا دوربین عقب هم میخوره .این 3.5 اینچیها بکار میان چیزی دیده میشه؟
3-شنیدم در حالت کلی پایونر صدای طبیعی تری داره تا کنوود .کنوود جیغه ؟ درسته ؟ 8019 هم همینجوریه؟
سلام حبیب جان .چشم حتمانقل قول:
900که شرکت نداره.ولی توصیه میکنم نگیری .جالب نیستن اینایی که تو بازارندنقل قول:
پخش 8019نقل قول:
امپ دو کانال پایونییر 5500
اسپیکر بیضی co609plusاز برند آدیو سیستم
ساب mx12تو باکس دست ساز چون با باکس خودش گرون میشه
آمپ مونو 8105
به هیچ عنوان طرف این مدل پایونیر(البته ریمادک هست و مدل 755)نروید.آشغاله.نقل قول:
اسپیکرهای پارس هم صدای خوبی نداره اتفاقا صدای پایونیر تیزتره.همون 8019 یا اگر کمتر میخواهید هزینه نمایید 7016بگیرید از همه نظر از پایونیر بهتره
اقا حمید این اسپیکر که فرمودین :
co609plus
صداش چطوره ؟ بیس سنگین میزنه ؟
من برای 206 برادرم سیستمی که لنگرود جان فرمودن بستم .
........................
دوستان این ودیو رو ببینید حجمش خیلی کمه
حال کردید ! این اسپیکرهاش منو کشتن . تو رو خدا کسی میدونه این اسپیکراش مدلش چین ؟ همین 4 عدد پست استیج ؟
اگه یک سیستم اینجوری بخوای ببندی . فقط بدون اون ساب ووفر ها ......... چقدر درمیاد ؟؟؟؟؟؟
برای 206 خودم هم میخوام ببندم .
. پخش هم پانییر رو دادم برادرم و خدم دیروز یه کنوود 8019 خریدم .
یه سیستمی همانند سیستم بالا بدون ساب ووفر معرفی کنید . فقط ارزون تموم بشه
4 عدد باند یا اسپیکر
2 عدد کامپوننت
2 عدد توییتر
با یک امپلی
برای اینکه باتری ماشیین نخوابه باید چی کار کنم .
سلامنقل قول:
ممنون. پخش تصویری که به 405 بخوره چی خوبه ؟ یا قیدتصویری رو بزنم؟(حداکثر 700ت)
اسپیکر برا عقب چی بگیرم تو کار آمپ نیستم بدون امپ خوب جواب بده ؟تاقچه رو هم نمیخوام دست بزنم (برشکاری و ... )
من میخوام ساب رو روی طاقچه بندازم، اشکالی داره یا کیفیت کم میشه ؟نقل قول:
پخش 8019
امپ دو کانال پایونییر 5500
اسپیکر بیضی co609plusاز برند آدیو سیستم
ساب mx12تو باکس دست ساز چون با باکس خودش گرون میشه
آمپ مونو 8105
چون باکس که میبندی توی ماشین بیشتر صدای هور هور از صندوق میاد ، ولی رو طاقچه خوب میکوبه ( ایا این نظر درسته یا اطلاعات من اشتباهه ؟ )
ممنونم داشنقل قول:
جای سوال نذاشتی،کامل توضیح دادی
حالا یه سوال دیگه
8019 نسبن به 8016 و 7016 کاملتره؟کلا غول آخر کنوود چیه که بتونه با P99 رقابت کنه؟
ممنونم که جواب دادینقل قول:
کلا این DVD پلیرها (منظورم همین ال سی دی دارهاست) توشون موردی پیدا نمیشه که صداشون مثه این معمولیا حرفه ای باشه؟مثلا مثه 8019 که شما تعریفشو میکنی یا P80 DH ...?
یه چیز دیگه،باتوجه به این که من میخوام یه جفت کامپ +ساب رو طاقچه و یه جفت کامپ رو درای جلو بذارم ،P99 یا P80 بدرد من میخوره یا سیستم حرفه ای تر میخواد؟
آخه میدونی چیه داش،حکایت من جیب خالیو پز عالیه،پولشو با هزار زحمت باید بدست بیارما اما میخوام هر قطعه ای که میبندم "آس" تو رنج خودش باشه
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من شخصا صدای کدنس رو نمی پسندم. لذا هیچ وقت نه دنبالش بودم و نه از مدلهاش با خبرم. تنها اسپیکری که دقیق گوش کردم مدتی پیش یه کواکسال10 سانتیش بود که نسبت به قیمتش صداش خوب بود.
co اگر آمپ خوب بهش وصل کنی مثل m100.2 آدیو سیستم صداش خیلی بهتر از 5500 میشه. کوبش و کیفیت بالا.منتها قیمت افزایش پیدا میکنه
اگر دنبال BASS سنگین هستی که نباید از اسپیکر توقع داشته باشی.
1073 با امپ 150 واتی میتونه بیس خوبی بزنه ولی کلا حجم بیس بالا باید از ساب تامین بشه.
تو این رنج باید برید سراغ برندهای متفرقه مثل مارشال و...نقل قول:
ضمنا شما 2DIN نمیتونید استفاده کنید. باید این دش ببندید.
ببین دوست عزیز،نمیشه آمپ نداشته باشید و از اسپیکر توقع بالا داشته باشی. در حد معمولی چرا ولی تو ولومهای بالا اگر آمپلیفایر نداشته باشید هر اسپیکری ممکنه دیستورت کنه که اغلب این اتفاق می افته.
ساب گلیدن مدل RS12Free Air رو میتونید بگیرید که برای این کار طراحی شده.ولی اگر تو باکس نصب بشه خیلی صدای بهتری میده.از پروتکت کردن آمپلی جلوگیری میکنه و فرکانسهای پائین بهتر اجرا میشه .نقل قول:
قیمت فروشش 380 هست که تخفیف داره.
در مورد اون صدا بستگی به باکستون دارهاگر باکس سیلد باشه اون همو که میفرمائید کاهش پیدا میکنه.
خواهش میکنم.نقل قول:
بله 8019 مدل جدید 8016 و کامل شده اون هست. ایراداتش برطرف شده.
کن وود غول نداره.بهترین مدلش سری 9006 بود که در حد p80 بود و دیگه تولید نمیشه. مدل kav700 هم بود تنمیدونم الان موجود هست یانه ولی اونم خیلی شاخ نیست.
8019 و 7016 نسبت به قیمتسی که دارن و صدائی دارن خیلی بهتر از پایونیرهای رده پائین هست.
در مورد DVD پلیر به نظر من خیر.چون فوکوس میکنه روی تصویر و صدا اهمیتش کمتر میشه.
دوست عزیز p80که باید دست دوم بگیری و p99 هم همینطور آکبندشون بالاس.
به نظر من اگر واقعا قصد هزینه کردن جنس خوب داریدباید همه قطعاتتون با هم مچ بشه.یعنی به هم بیان.
مثلا p99 حدود 2700-800 هست. p80تمیز حدود 700و p80RSII هم تمیزش حدود 900 تومن.شایدم کمتر.
شما سقف بودجه رو مشخص نمائید.
من نظرم این هست که کم کم سیتمتون رو جمع کنید خیلی بهتره.هم قطعات خوبی خریداری مینمائید و هم صدای مناسبی خوهاید گرفت.
راستی ماشینتون چیه؟سمند که نیست؟:n04: