این سایته که ترکیده و سرعتش داون شده یا نت منه؟
Printable View
این سایته که ترکیده و سرعتش داون شده یا نت منه؟
نه سایت درسته .هیچ مشکلی نداره.
البته به دلیلی ازدیاد یوزر ها ممکنه بعضی وقتا سرعت کم بشه.
من همین الان دارم آپگریت میکنم. زمانهاش هم کمی منطقی تره نسبت به تراوین.
تراوین فرت فرت بهت حمله میکردن تا می اومدی شروع کنی مرخص بودی.
راستی. اینجا پست شمارش نمیشه هااا. خیلی وقته.
اره خیلی وقت بود ! الان شمارش می شه !نقل قول:
این ورلد 51 چی شد ؟ چه جوری می خوایم بریم ؟ گروه چی ؟ اصلا منو را می دین ؟ :دي
---------- Post added at 04:35 AM ---------- Previous post was at 04:32 AM ----------
بستگی داره من ! اگه این ورلدو ول کنم با GodOfHero می ام اگه نه هم که با همین و ح ی د !نقل قول:
ای دیم : God0fHero
فک کنم !
سرعت یه خورده پایین اومده بود!نقل قول:
بعد از کلی حمله کردن به اینور و اونور بریم یه 2 - 3 ساعت بکپیم :13:
تيم 100 نفره چيه ؟!نقل قول:
من توي ورلد 50، به 4 تا روستاي 5 كيلويي رسيدم، اما روستاي چهارم رو كه نوبل كردم از يه ترايب 20 نفره بود
همون ترايب 20 نفره، 4 تا نوبل ترين برام فرستادن و كل روستاهام پريد ! بعد بهم گفتن ديگه يادت باشه از ترايب SeVeN نوبل نكني !
100 نفر مگه جوجه كشيه ؟!
سعيد ليدر بشه باز هم مثل همه ي ورلد هاي ديگه احتمالا ترايب از هم ميپاشه ...نقل قول:
من نميدونم با اينكه سعيد اين همه سابقه ي خرابكاري و ليدري ناموفق داره چرا باز هم بچه ها بهش اعتماد ميكنن :2::2:
نقل قول:
به به سلام چه طوری ؟ من جنرال ام هستم تو 12 بودیم البته 2 جای مختلف !!! چه دوران خوبی داشت 12
سلام جناب حامد خان پیر بازی تریبالنقل قول:
موصی تو هم داری بازی می کنی ؟نقل قول:
همه که اومدن دوباره ایولنقل قول:
بالاخره ممد یه حرف درست زد !!!نقل قول:
واقعا اگه 20-30 نفر جمع شن تو ترایب با یه لیدر درست (نه سعید) ترایب می تونه بترکونه
من کاری ندارم به تعریفایی که سعید از خودش میکنه ! چیزی که من تا حالا از سعید دیدم این بوده که حداکثر پوینتش 3000 بوده ! همیشه باعث دعوا بوده ! تو ترایبها سیتر ملت شده و اکانت ملتو به فنا داده !!! باعث دیسبند شدن ترایب یوده !!! سعید شرمنده من باهات مشکل شخصی ندارم اما واقعا اینطوری بودی تا حالا
کیا واسه ورلد جدید پایه ان ؟ منم با اینکه وقت خیلی کم دارم اما احتمالا میام اگه بچه ها بیان تا دور هم باشیم
كل چيزهايي كه گفتي تاييد ميشه مخصوصا قرمز هانقل قول:
بالاخره ممد یه حرف درست زد !!!
واقعا اگه 20-30 نفر جمع شن تو ترایب با یه لیدر درست (نه سعید) ترایب می تونه بترکونه
من کاری ندارم به تعریفایی که سعید از خودش میکنه ! چیزی که من تا حالا از سعید دیدم این بوده که حداکثر پوینتش 3000 بوده ! همیشه باعث دعوا بوده ! تو ترایبها سیتر ملت شده و اکانت ملتو به فنا داده !!! باعث دیسبند شدن ترایب یوده !!! سعید شرمنده من باهات مشکل شخصی ندارم اما واقعا اینطوری بودی تا حالا
کیا واسه ورلد جدید پایه ان ؟ منم با اینکه وقت خیلی کم دارم اما احتمالا میام اگه بچه ها بیان تا دور هم باشیم
اين ورلد هم با مسخره بازيهاي اين آقا و باز هم ليدرهاي ناموفقش مثل اينكه باز هم بايد شاهد ديسبند شدن ترايب و دعوا ها باشيم ...
نقل قول:
همه که اومدن دوباره ایول
الان فک کنم کفت برید همه قدیمیا جمع شدن :دی :دی
محمد در مورد این امضات فکر کنم توهم برت داشته. اگر کاری نکردم هنوز فقط از ترحم و دلسوزی بوده وگرنه همه چیز اماده و مهیاست. میخوای بهت نشون بدم؟ ؟؟
ای بابا !
من کی گفتم می خوام لیدر باشم ؟؟؟ ( البته بگم که هنوزم فکر می کنم یکی از بهترین لیدرهای تریبالم !!- البته این نظر خودم تنها نیستا ! )
به هر حال شما ها به خودتون افتخار کنین که یه لیدر و یه بازیکن مثه من دارین ، حالا اگه دوست دارین لیدر نمی شم اگرم دوست دارین نمی شم !
آقای رید اسپات اینم مشخصات ..
ID: a3moon2712
ACC: SaEiD
Tribe: ...
مگه سعید گفت می خواد لیدر شه که اینجوری موضع می گیرید؟نقل قول:
وحید:
ای دیم : God0fHero
خودم:حامد
RedSpoT
سعید:آسمون:
خوب از اساتید خواهش می کنم روز و ساعت ورود رو هم مشخص کنن که بتونیم به بقیه بگیم کی و کجا بیان !
بنظرتون جمعه ساعت 18 خوبه ؟
(باز می خواین برین جنوب غربی؟ یا می خواین صبر کنین ببینین کجاهای ورد ضعیفترن !!؟)
حالا چیکار کنیم
؟
من که دارم به کسایی که بالاتر از نرمالن می گم بیان !
ایول ! جمعتون جمع حامدتون کمه !!!!!!!!!
بکشین کنار که می خوام همه ی اجنبی هارو بزنم لتو پار کنم !!!
:دی
من که به قابلیت هام اعتماد دارم.من میگم تا شروع شد بریزیم تو حالا خودتون میدونید(ولی ممکنه یکم از هم دور شیم)نقل قول:
دوستانی که با قیلتر شدن انجمن مشکل دارند !!
برید تو سایت
کانکشن وی پی ان رو دانلود کنید و یوزر پسورد هم بزنید :کد:http://server.netirani.com
username : h-p30
password : p30
بابا قابلیت :27::27::27::27:نقل قول:
سلام ! خوبم چی طوری ؟ :31::31:نقل قول:
از تو می خواستم یه روستا بگیرم ؟ :دي وای دهنم سرویس شدش اون موقع ! :دي هی چی هم بلد نبودم ! :دي
خودمو کشتم یه روستا لاش خوری کنم ! :دي
: دی میام نوبلت میکنما : پینقل قول:
خب یک کلام ختم کلام. بگید پایه اید یا نه؟
لیدرش هم خودم میشم . دو روزه ترایب به فنا میره :دی (شوخی کردم)
به نظر من 15 - 20 خوبه
برنامه رو بریزیم؟
ای بابا !! لیدر می خوایم چی کار ؟؟؟نقل قول:
خودمون لیدر خودمون میشیم !
فقط یه نفر تریب رو بزنه ! مهم نیست کی بزنه
مشکل همینه چون مثله بقیه ورلد ها 3 نفر ترایب میزنن همون اول ورلد همه leave میدن.نقل قول:
اگه میخواین ترایب موفق شه باید یه لیدر باشه.
با همه رفیق باشه و نخواد رئیس بازی درآره.
ردیفه فقط ایدی skype و ایدی که تو بازی باش شرکت میکنید با اسم کوچیک واقعیتون رو بدید من دارم لیست جمع میکنم.
ظهر باشه بهتره چون بچه ها وقت بيشتري دارن تا با روستا كار كنن بعد برن و بخوابن ...نقل قول:
سعيد تو كسي نيستي كه به كسي بگي بياد يا نياد :27:نقل قول:
من که دارم به کسایی که بالاتر از نرمالن می گم بیان !
از هم دور بشيم كه عاليهنقل قول:
ولي اگه همون اول ورلد برين بايد خيلي فعال باشين ...
من با ليدر بودن مرتضي كاملا موافقم :40: هم بازيش عاليه و هم زبانش فوله و هم ليدريش خوبهنقل قول:
اما بعضي هاي ديگه هستند كه ... :27:
مرتضي ديكتاتور داره مياد ليدر بشه كاري نكن نوبلت كنه هاااا :31:نقل قول:
و : من از همون اول با پريميوم ميام، ليدر محترمه :31: ( مرتضي ) اگه ميخواي پريميوم رو فقط براي عكس گذاشتن توي ترايب ميخواي فعال كني، نكن، من ميزارم :40:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
ببين، من الان توي اين چند سال گذشته دو تا ترايب رو باهم برات مقايسه ميكنم :نقل قول:
يكيش اينه كه اكثرا همون اول بازي 50-60 تا عضو ميريزن توي ترايب، اين عضو ها هماهنگي كه ندارن هيچ، هر روز هم 10 نفر از ترايب ميرن بيرون !
دومي اينه كه يك ترايبي مياد با 10 تا فوق حرفه اي بازي رو شروع ميكنه، نمونش توي ورلد هاي قبلي هم بود. به صورتي كه توي رنكينگ يه ترايب بود با 9 تا عضو حرفه اي، رنك 7 رو داشت !! كلا خيلي ترايبه شاخ بود و همه تعريفش رو ميكردن با اينكه 9 تا عضو بيشتر نداشت !
حالا خود دانيد ...
باشه ! یه نفر لیدر بشه :دی !!!نقل قول:
اسم من : حامد
یوزر اسکایپ : hamed-beckham
یوزر یاهو : v9d4
اسمم تو بازی رو نمی دونم ! خیلی وقته بازی نکردم !!!
سعید آسمون پسورد منو چیکار کردی ؟؟؟ اونی که باهاش قهرمان شدم تو مسابقات اسپید !!!
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
ایول منم با این نظر موافقم !!نقل قول:
سعی کنید اون هایی که می خوان بترکونن رو بیارید .
انقدر بدم میاد یه نفر وسط بازی تیم رو رها کنه !!
وحید:
GameName : God0fHero
خودم:حامد
GameName:RedSpoT
سعید:آسمون:
Hamed-Beckham : حامد
یوزر اسکایپ : hamed-beckham
یوزر یاهو : v9d4
Game Name: hamed---beckham
... آقا اونایی که تازه میخوان شروع کنن بدبختا چیکار کنن؟
اقا من جغدم ! :دينقل قول:
ظهر باشه بهتره چون بچه ها وقت بيشتري دارن تا با روستا كار كنن بعد برن و بخوابن ...
تا ساعت 6 بیدارم بقیش ال 12 1 خوابم ! :دي
برو بابا : دی
من چه می دونم یوزرت چی بود ؟ : دی
یادمه قهرمانت کردمو رفتم : دییییییی
فوق فوقش یکی که تجربه ی لیدری رو داشته می زاریم براشون برای آکادمی !نقل قول:
درسته. تعداد زیاد ممبر فقط پوینت میده و همشون هم تبدیل به فارم گاه میشن ولی حرف اول رو ممبر های حرفه ای و Battle point میزنه.نقل قول:
من ترایب هایی رو دیدم که از نظر پوینت رنک 1 هستن ولی از نظر BP رنک 10-15 رو دارن که همیشه زمین میخورن.
نقل قول:
اقا یوزر بازی من هم مشخص شد :
hamed---beckham
:31:
ای دهنت صاف !! تو قهرمان کردی ؟؟؟؟ عجب ادمیه !! :18:نقل قول:
تو سایت نوشتن دیگه حامد قهرمانه منم ول کردم . تو گفتی یوزر رو بده من حال بعضی هارو تو بازی بگیرم !!
پسورد رو عوض کردی گذاشتی : سعید !! :2:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
اوه اوه !! بکشید این نامرد رو !!
این رو تو یاهو بهم گفت !!کد:a3moon0010: age mikhay to tribe be jaei beresunamet
a3moon0010: begu man leader sham
LOL.............نقل قول:
شايد بدبخت براش كار پيش بياد ... نميتونه كه همش پاي پي سي باشه ! خيلي ها مثل ما الاف نيستند و كار و بار دارن !نقل قول:
انقدر بدم میاد یه نفر وسط بازی تیم رو رها کنه !!
يك ترايب تحت پوشش ترايب اصلي ميزنيم و فقط اسممون روشهنقل قول:
بدون هيچ ساپورت و ريسورسي ! فكر كنم دليلش رو بدونين ...
نميشه يك بازيكن حرفه اي رو فداي يك تازه وارد كرد كه هر دو تا با هم فدا بشن ! ولي اگه اون تازه وارده يكم مخش كار بكنه ميشه توي يك ورلد تبديلش كرد به يك حرفه اي ... نمونش مسعود كينگ !
كوفتت بشه اون 5 پوينت :31: (:40::40: سعيد :40::40: :31: )نقل قول:
یادمه قهرمانت کردمو رفتم : دییییییی
سعيد، مگه قرار نبود اون سعيد مسابقه ي اسپيد بزاره ؟؟ تازه يادم اومد !
برم پيگيري كنم ببينم كه ميشه چند تا مسابقه ي اسپيد بزاره و به برنده جاييزه بده يا نه ... اگه بشه عاليه :40:
LoOoOoOoOoLنقل قول:
LOL.............
من كه از مرتضي تعريف كردم، هيچ جا بهم نگفته بود تعريف كن ازم حتي الان از دستم خيلي هم دلخوره اما بعضي ها واقعا ... :31:
حالا اين كار سعيد رو بي خيال، فكرشو بكنين ... حامد بشه ليدر ترايب دست راست سعيد !! همين كارهارو ميكنين هرچي مشنگه مياد روي كار ديگه :31::31:
دستت درد نکنه !نقل قول:
ممنون از لطفت .
اون همه ریسورس بهت فرستادم تو بازی ! پولشو بده زود باش :دی
چرا هندونه زیر بقل ما می ذارید؟
الندیل باید اون بشه بهتره
وحیدم خوبه. دیگه رو کسی نظری ندارم
ولی مساله مهم تر اینه که می ایید یا نه؟
نقل قول:
مگه اون پوینت هارو تقسیم نکردین ؟؟؟ :18: همشون رو سعید برداشت ؟؟؟
همون وحید و 7 رو می گی دیگه ؟ :دينقل قول:
اره دیگه من این لیسته رو واسه کشک بادمجون درست کردن که جمع نمیکنم : دینقل قول:
تو هم مشخصاتت رو بده.
حامد اون :31::31: هارو مگه نديدي ! شوخي بود باو ... :40::40: حامد :40::40: :31:نقل قول:
دستت درد نکنه !
ممنون از لطفت .
اون همه ریسورس بهت فرستادم تو بازی ! پولشو بده زود باش
من مي آم !نقل قول:
ولی مساله مهم تر اینه که می ایید یا نه؟
تقسيم ؟؟ تقسيم چيه ؟؟!نقل قول:
مگه اون پوینت هارو تقسیم نکردین ؟؟؟ همشون رو سعید برداشت ؟؟؟
نقل قول:
آره تورو میگه ذوق نکن : دی
تو اصلا گوشی دستت نیست سعی نکن ورش داری ! :دينقل قول:
وحید ورلد 7 یکی دیگس !