برو تو سيترا قسمت بررسي شماره تلفن اگه زده بود خوشبختانه يعني خطت ازاده اگه زده بود متاسفانه خطت هنوز كامل تخليه نشدهنقل قول:
Printable View
برو تو سيترا قسمت بررسي شماره تلفن اگه زده بود خوشبختانه يعني خطت ازاده اگه زده بود متاسفانه خطت هنوز كامل تخليه نشدهنقل قول:
البته یه پرانتز توی کلام شما باز کنم کلا اینا هیچ کدومشون عددی نیستن فقط میخوان مردم رو بازی بدن فقط زارت و زورت بیخودی دارننقل قول:
آخه نت 4 مگ و 8 مگ و 10 مگ چه بدرد مردم میخوره وقتی شباه نداره و فقط حجمیه! این همه پول بدی فقط باید بری اسپید تست و تست بگیری بیای توی تاپیک ها پُز بدی .
خیلی دوس دارم با این دان استریم شگفت انگیز 10مگ بگیرم برم تو تاپیک اسپید تست اون کسی که هی میگفت بهترین نت خاورمیانه و کشورو.... نشون بدم بهترین نت مال کیه ولی متاسفانه دانلود های انباشته شده بهم اجازه نمیدن که 10مگ بگیرم شنبه دیگه میرم تخلیه درسته که این دان استریمو از دست میدم ولی چاره ای نیست دانلود ها واجب ترن
سامی من کجا برم؟
تو کجا میری اخرش؟
انگار قحطی اومده هیچ شرکتی ثبت نام نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ جالب تنظیم مقررات به شکایت من:
دیگه بریم بمیریم :n14:نقل قول:
شرح اقدام پيوست زمان اقدام
باسلام طبق مصوبه شماره هاي 152 و بعد از آن 181 كميسيون تنظيم مقررات در خصوص تعرفه ارايه سرويس ADSL هيچ الزامي به ارايه سرويس نامحدود به شركتهاي ارايه دهنده خدمات اينترنت پرسرعت وجود ندارد و كليه سرويس ها مي تواند بصورت محدود و حجمي ارايه گردد. دانلود مناطق تنظيم مقررات و ارتباطات 1393/03/20 12:15:19
سروش مثل اینکه --- رو فراموش کردی اگه چنین اتفاقی بیفته همه گرویده میشن به سمت --- مثل قضیه فیلتر و فیلتر شکننقل قول:
باید حتما برم دنبالش... اگر هم گفتن چرا؟ میگم زیرا کاربر به عدم استفاده از --- هیچ تعهدی ندارد و میتواند بصورت آنلاین یا آفلاین از آن استفاده کند... :n09:نقل قول:
نه، منظورم این نیست، خطم وصله، ولی نمیدونم مخابراته یا صبانت... شاید تو سه ساعت اینو قطع کردن، اونو زدن مثلا.نقل قول:
خو این همه نشونه استریم ها-یوزر-پسورد-اکانت صبانت اگه هیچکدوم تغییر نکرده هنوز مخابراتی دیگهنقل قول: