تلگرام برای منم کند هست
Printable View
تلگرام برای منم کند هست
سلام، بله میشه، یک مودم لازمه فقط، وقتی دو تا طرح میگیری، دو تا نام کاربری داری (هر طرح یکی) یکی را باید با pppoe و دیگری را با bridge ست کنی. بعد به صورت همزمان میتونی روی دو تا کامپیوتر استفاده کنی.نقل قول:
سلام
من تا 17/8/94 طرحه حرفه ای داشتم امروز عصر طرح شباهنگ سه ماهه 12 گیگ تمدید کردم الان تا 17/8 رو طرحه حرفه ای هستم بعد میرم رو شباهنگ یا نه از همون لحظه ای که تمدید کردم شباهنگ شده؟
برا ساعت شروع دانلود شبانه میپرسم.
سپاس :n16:
روی یک خط تلفن نمیشهنقل قول:
ایشالا خدا قسمتت کنه مهدی جان :) دیگه موقع ناز کردن اینترنت مخابرات نیازی به ناز کشیدن نیست !نقل قول:
یک آپشنش هم اینه که اینستاگرام رو بدون ف*ی*ل*تر شکن باز میکنه !! :)) (تروخدا ما رو ببین با چی خوشحال میشیم!)
راستی این بستهٔ شبانه ارزان ایرانسل برای بسته های اینترنت سیم کارت دائم ارائه نشده .
یکی از دوستان در مورد اینستاگرام روی مخابرات پرسیده بود . بنده یادم نمیاد آخرین باری که اینستاگرامم بدون چیز تر شکن باز شد کی بود . تا یاد دارم بدون چیز تر شکن باز نمیشده ...
تلگرام هم دیشب قطع شد اما امروز وصل بود .
در مورد مشکلات اخیر تلگرام:
ﭘﺎﻭِﻝ ﺩﻭﺭُﻑ " ، ﺑﻨﯿﺎﻥﮔﺬﺍﺭ ﻭ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ " ﺗِﻠِﮕﺮﺍﻡ" ، ﺩﺭ ﺻﻔﺤﻪﯼ ﺗﻮﯾﯿﺘﺮ ﺧﻮﺩ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ "ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻭ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ " ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺗﺎ
ﺍﺑﺰﺍﺭﻫﺎﯼ ﺟﺎﺳﻮﺳﯽ ﻭ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﺍﭘﻠﯿﮑﯿﺸﻦ " ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ" ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻭﺯﺍﺭﺕﺧﺎﻧﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ.
ﺁﻗﺎﯼ ﺩﻭﺭُﻑ ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﺍﯾﻦﮐﻪ "ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ " ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺁﻥ،
ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ، ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﭘﻠﯿﮑﺸﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﺴﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻭ ﻫﻢﭼﻨﯿﻦ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻧﺒﺎﻝﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺑﺎ
ﺭﺑﺎﺕﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺤﺘﻮﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒﺳﺎﻻﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺁﻥﻫﺎ ﻣﯽﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻭ
ﻣﺴﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﯿﺎﻡﻫﺎﯼ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
ﻭﯼ ﺩﺭ ﺗﻮﯾﯿﺖ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺧﺎﻃﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﺎﺳﻮﺳﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﻭﻧﺪﺍﻥ
ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ، ﺑﻪ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮐﻤﮏ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بازگشت به تنظیمات کارخانه یا ریست کردن کافیه ترجیحا از طریق دکمه فیزیکی پست مودم انجام شود نه از طریق تنظیمات پنل کاربری مودمنقل قول:
سلام،نقل قول:
اگه از توی پنل وقتی تمدید میکنی، تعرفه جدیدو بعد شباهنگ را از لیست انتخاب کنی و تمدید کنی، بعد از پرداخت از همون لحظه تبدیل به شباهنگ میشه و ساعت شبانه هم فک کنم از 3 تا 9 صبح میشه. در صورتیکه همون تمدید جاری را هم انتخاب کنی که همون طرح حرفه ای تمدید میشه.
سلام، دوست عزیز میشه، حرف الکی که نمیزنم. من الان طرح زرین و حرفه ای ها دارم و به طور همزمان با روشی که گفتم متصل می شوم. (باور نداری یک طرح دیگه بگیر تست کن :n07:) سپاسنقل قول:
خب میشه روی یک خط تلفن دو تا طرح باشه ولی به صورت همزمان که نمیشه استفاده کرد؛
یعنی هر لحظه یکیش فعاله فقط