داداش من 3 -4 تا از آشوک گذاشته بودم.هیچکدومو نگرفت!!نقل قول:
Printable View
داداش من 3 -4 تا از آشوک گذاشته بودم.هیچکدومو نگرفت!!نقل قول:
اره درست می گید دوباره نگاه کردم دیدم فیلمی که از سایت شوک بود وسطش قطع شدهنقل قول:
ولی دو تا فیلم که از persianuser1 و پی سی دی بوده رو دان کرده
کلا خط من هم مشکل داشت فکر کردم از ورژن جدید IDM هست که دیروز نصب کردم
ولی اتفاق عجیبی که واسه من داشت این بود وقتی داشتم از پرو.ک.سی استفاده می کردم برنامه های مانیتورینگ واسه من سرعت دانلود رو 150 تا 200 می زدن ولی idm سرعت 70-80 نشون میداد
مقدار حجم دانلودی idm و برنامه مانیتورینگ هم یکی نبود؟؟؟؟ اولش فکر کردم کسی اکانتم رو -- کرده ولی چک کردم اینطور نبود. کسی دلیلش رو می دونه؟؟؟
خب چاره چیه؟؟ :(نقل قول:
بسوزیم.:(((نقل قول:
وقتی رئیس میاد میگه 56kb برای دانلود 500 صفحه کافیه باید بریم خودمونو از برج میلاد پرت کنیم.
وقتی از wpn و امثالهم استفاده کنی توی برنامه هایی مثل du meter و غیره،حجم رو دوبرابر میزنه چون یکی حجمی که در اون شبکه خصوصی استفاده میشه محاسبه میشه یکی هم استفاده از اینترنت ولی در اصل هردو یکی هستن.نقل قول:
سلام
دوستان من حدود یه هفته پیش تو همین تاپیک سوال پرسیده بودم یه مقدار تحقیق کردم راجع به ADSL در کرج ، الان بین آسیاتک و مبین نت میخوام یکی رو انتخاب کنم البته بیشتر نظرم روی مبین نت هست میدونم همه شرکت ها یه مشکلاتی دارن چون قبلا تهران بودم و چند تا از شرکتهای ADSL رو استفاده کردم کلا همشون مشکل دارن
فقط یه سوال: برای سرویس بالاتر از 128 چند نفر گفتن چیز خاصی نیاز نداره ؛ یعنی من الان 512 ثبت نام کنم از تو سایتش مشکلی نیست؟
چون تو فروم پرشین تولز هم از چند نفر که دارن مودم و سرویسشون رو میفروشن پرسیدم گفتن مشکلی نداره
ممنون
شما یه 128 بگیر بعد تو سایت به 512 تغییر بده.نقل قول:
دوست عزيز ولي مودم ساخت تايوان هستنقل قول:
کحا نوشته؟ رو جعبه بوده؟نقل قول:
همونطور که نوشتم این جمله به نقل از سایت ایران کد هست که یه کالاهای وارد شده به کشور کد شناسایی میدن
شاید شرکت چینی یه شعبه اونجا دراه! الله علم
دوستان مشکل اینجاست:
'برخی فرمتهای صوتی و تصویری در ایران ف*ی*ل*ت*ر شده است'
کاربران اینترنتی ساکن ایران در شبکههای اجتماعی خبر از فی*لتر شدن برخی قالبهای صوتی و تصویری در ایران میدهند.
توییتها و نوشتههای کاربران اینترنت و مدیران وبسایتها حاکی از این است که برخی از گونههای فایلهای صوتی و تصویری چون MP3، MP4، SWF و FLV در صورتی که روی سِرورهای خارج از ایران میزبانی شده باشند، در بخشهایی از این کشور قابل دسترس نیستند.
بر اساس این گزارشها، اگر وبسایتی داشته باشید که سِرور آن در کشور کانادا قرار گرفته است، حتی اگر سایتتان در ایران فی*لتر نشده باشد، فایل صوتی با فرمت MP3 موجود در آن در بخش هایی از ایران قابل دریافت نیست. این موضوع در صورتی که سایتتان از طراحی Flash استفاده کرده باشد که از فایلهایی با فرمت SWF بهره میبرد، با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد چرا که چنین سایتی به طور کامل دیده نمیشود.
به گفته کارشناسان، در چنین حالتی یکی از نخستین آسیبها متوجه آگهیهای آنلاینی خواهد بود که از قالبهای فلش استفاده میکنند. این دسته از آگهیها معمولاً تصاویری متحرک دارند و برای بینندگان یک وبسایت از جذابیت برخوردارند. به همین علت بسیاری از آگهیها در این قالب ساخته میشوند.
فلش ویدیو چیست؟
Flash Video یک قالب رایج ارائه تصویر است که به وسیله شرکت ادوبی فلش تولید شده است. FLV نام اختصاری Flash Video است. این فرمت ممکن است درون SWF جاسازی شده باشد.
به علاوه بسیاری از پخشکنندهها یا Player های موسیقی و ویدئو در قالب فلش ساخته شدهاند. وبسایتهای زیادی برای نمایش تصاویر و پخش فایلهای صوتی چون آهنگ، کتاب صوتی، رادیوی اینترنتی و پادکست از این پخشکنندهها استفاده میکنند که بر اساس گزارش ها، محدود شدهاند.
به گفته کاربران اینترنتی ساکن ایران، امکان دریافت و ذخیره فایلهایی که قالبهای فلش یا صوتی را دارند هم به همین ترتیب دچار مشکل شده و ممکن نیست؛ مگر آن که در سِرورهای داخل ایران میزبانی شده باشند.
شیوه های تازه محدودیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر بالا یک پخشکننده آهنگ در قالب فلش در را قبل از فیل*ترین*گ اخیر نشان میدهد و تصویر پایین تصویر همان سایت پس از فیل*ترین*گ است که پلیر مورد نظر ناپدید شده است.
نهادهای متولی فیل*ترین*گ در ایران در ماههای اخیر برای محدودسازی اینترنت دست به اقدام های تازه ای زده اند.
از جمله، چندی پیش سرویس تبلیغاتی Adwords گوگل نیز فیل*تر شد. هنگامی که کاربر روی یکی از آگهیهای گوگل کلیک میکند، مرورگر به یک پیوند میانی و از آنجا به سایت مقصد هدایت خواهد شد. با فیل*تر شدن این پیوند میانی، کلیک روی هر آگهی، کاربر را به جای رفتن به سوی سایت آگهیدهنده، به صفحه فی*لترین*گ هدایت میکند.
به نظر میرسد هدف از ایجاد محدودیت برای فایلهای صوتی و تصویری، جلوگیری از دسترسی به رادیوهای اینترنتی و پادکستهایی باشد که در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند. با این روش در تکثیر این گونه فایلها یا عملکرد پخشکننده یا Player آن اخلال ایجاد میشود.
چندی پیش سرویس جیمیل که به شرکت گوگل متعلق است در ایران فی*لتر شد که به گفته مسؤولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوت*یوب بود. یوت*یوب از وبسایتهای زیرمجموعه شرکت گوگل است.
شرکت گوگل به بیبیسی فارسی گفته بود که از قطع دسترسی کاربران ایرانی به جیمیل و دیگر سرویسهایش اطلاع دارد؛ اما مشکل از طرف گوگل نیست.
این مشکل پس از چند روز برطرف و جیمیل دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.