امکانات انتقال پهنای باند از تهران به مراکز استانها و از اونجا به شهرهای مختلف محدود، قدیمی و با قطعی های مکرر همراهه. برای درست شدن اوضاع نیاز به کشیدن 90 هزار کیلومتر فیبر نوری جدید هست!نقل قول:
با تشکر
Printable View
امکانات انتقال پهنای باند از تهران به مراکز استانها و از اونجا به شهرهای مختلف محدود، قدیمی و با قطعی های مکرر همراهه. برای درست شدن اوضاع نیاز به کشیدن 90 هزار کیلومتر فیبر نوری جدید هست!نقل قول:
با تشکر
پس چرا قبل تحریم همچی مشکلی نداشتیم چرا الان صبانت همیچین مشکلی نداره نکنه صبانت برای کل کشور فیبر نوری کشیده! الان 12 مگ صبانت بدون قطعی توی بیشتر کشور جواب میده! شبانه هم افت سرعت ندارن مشکل اینجاست کل پول مخابرات و مالیات کشور رو فقط تهرانی ها استفاده میکنن با قیمت خیلی مفت اونم درامدی که قابل مقایسه با شهرهای دیگه نیست بعد یک سوال پورت های از سواحل و مرزها میان که لنگر کوسه زیاد بهشون میخوره اونوقت اینترنت میاد تهران مستقیم تهرانی ها استفاده میکنن بقیش باز بر میگرده به شهرهای مرزینقل قول:
نقل قول:
توی تهران چیزی که داخل سایت نوشته و طبق قرارداد سرویس میگیریم (کمی کمتر) نه حق کسی رو میخوریم و حق کسی ضایع میشه :n01:
اینکه به شما کمتر از قراردادی که بستین سرویس میدن مشکل کاربرای دیگه نیست..میتونید شکایت کنید و «حق» خود رو بگیرید. نه اینکه انتظار داشته باشید در حق بقیه هم ظلم شه تا با شما برابر باشند.
اینکه شما علم غیب داری و از نیت تهرانی ها و از محتویات هادشون هم اطلاع داری بسیار خوب هست..امیدوارم در جهت درست از این علمتون استفاده کنید.
در ضمن تهران با این تعداد جمعیت و متمرکز بودن تمام ارگان های دولتی و غیر دولتی حیاتی داخلش و بسیاری مسائل دیگه فکر کنم سرویس دهی بهش باید کمی با جاهای دیگه متفاوت باشه. این نظر شخصیم هست دفاعی هم ازش نمیکنم شاید غلط باشه.
:n18:
وقتی فقط تهران نامحدود داره اونم به قیمت ناچیز فقط علتش اینکه حق بقیه کشور رو میخورن از پول بقیه کشور مفت استفاده میکنن معنی کشور همینه همه جا یکسان باشه برابری باشه نخواستم مال تو نباشه خواستم بقیه کشور داشته باشن طرز فکرت شبیه شاه هان قاجار هست حاضری خودت از اینترنت توی تهرون عشق و حال کنی کیف کنی ولی بقیه شهرهای هیچی نداشته باشن از پول مالیات در آمد اون ها لذت ببری خوشبحالت با طرز فکر ترکمنچایتنقل قول:
خداییش روش فکرت مسخرس! چه ربطی داشت آخه؟
6 ماه تبریز 10 هزارتومن هزینه اینترنت داردم در حالی که شبی 6 گیگ و جمعه ها 11 گیگ میگرفتم... مخابرات بعضی شهرا کارش درسته بعضیا نه...
بحث ما بحث الان هست پهنای باند کم آوردن نمیتونن بخرن بعد کل کشور نامحدود برداشتن اینترنت خراب کردند به قیمت مفت دارن میدن به تهرونی ها کل کشور اوضاع خرابه تو کل روز افت سرعت دارن تهران همه دارن نامحدود میخرن 24 ساعته دانلود کلی تعریف میکنن حالا ایرانسل چرا این کار کرده مگر چندتا شهر پوشش میده اونم با این تعداد کم کاربرهانقل قول:
با سلام
آیا می توان با اتصال مودم USB وایمکس ، وای فای لپ تاپ رو تنظیم کرد؟
دوستان من آنلاین ثبت نام کردم،درخواست مودم ندادم از مودم اشتراکی استفاده میکنم
برام اس ام اس اومد نصب تکمیل شد به سایت مراجعه کنید در حالی که ماموری از ایرانسل نیومده ...رفتم و تایید کردم حالا زده مدارک وارد سیستم نشده
مدارک رو باید خودم برای ایرانسل بفرستم؟!
نقل قول:
تست 128 اطراف قلهک، سرعتش 1-16 نوسان داشت...
کی گفته اوضاع تهران خوبه!
با مودم usb نه چون وایرلس ندارهنقل قول: