تو کش مرورگر میمونه اینجور میشه با یه مرورگر دیگه بجز کروم تست کن میبینی که فیلتره ...نقل قول:
مال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .
ال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .
Printable View
تو کش مرورگر میمونه اینجور میشه با یه مرورگر دیگه بجز کروم تست کن میبینی که فیلتره ...نقل قول:
مال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .
ال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .
آره درسته امتحان کردم همینطوری بود که گفتیدنقل قول:
اما اگه بحث کش باشه چرا ویدئوهای جدیدی که ندیدم هم بدون مشکل باز میشن؟
احتمالا یه قابلیت تانل کردن داره که ترافیک یوتیوب رو بایپس می کنه چون مال خودشه دیگه ولی بازم دقیق نمی دونم .نقل قول:
بله ظاهرا یه همچین چیزیه ( کش )
روی کامپیوتر فقط با یکی از مرورگرا باز میشه . رو گوشی هم مرورگر هم اپلیکیشن خود یوتیوب
ولی رو tv اسمارت باز نمیشه ...
مال من فقط کروم دسکتاپ ، رو تی وی هم اصلا امکان نداره باز شه ، من وی پی ان میزنم تو روتر رو تی وی بازش می کنم .نقل قول:
آدرس dns رو دستی تنظیم کردید یا رو اتوماتیک (مال شاتله؟)نقل قول:
اگر دستی تنظیم کردید تو مودم وارد کردید یا تو کانکشن؟
به نظرتون بهترین dns برای شاتل و پارس آنلاین و ... چیه؟
2 تا dns خارجی مناسبتره یا یه dns داخلی و یه dns خارجی؟
من dns ست نمی کنم کلا ولی اگرم استفاده کنم صددرصد تو روتر ست می کنمنقل قول:
دوتا dns ایرانی هست که محدودیت های سرویس های مختلف رو دور میزنه بدون نیاز به چیز پی ان ، چه محدودیت هایی ؟ مثلا واسه دانلود کلاینت شرکت EA که origin باشه نیاز یه چیز پی ان هست یا واسه دانلود بازی از طریق همین کلایت بازم نیاز به چیز پی ان هست ولی این dns که ست بشه دیگه نیازی به چیز پی ان نیست ولی کمی رو سرعت صفحه تاثیر منفی داره ...
کلا سایت هایی که فیلتر نیستن و ملزم به اجرای تحریم های ایالات متحده هستن رو باز می کنه .
origin.com
amd.com
intel.com
adobe.com
intel.com
و ... با این dns باز میشن
178.22.122.100
178.22.122.100
چند روزیه داخل بازی نمی تونم به سرورهای اروپا متصل بشم ولی به سرورهای آمریکا و جاهای دیگه می تونم متصل بشم
شاتل ندارم ولی روی یه ISP دیگه این مشکل رو داشتم. آی پی استاتیک گرفتم تا به گفته خود isp یه سری پورت ها باز بشه و مشکل حل شدنقل قول:
چه بازی هست؟
ببخشید دوستان من یه مشکلی دارم که می خواستم تو بخش نویز بگم ولی ظاهرا اونجا کسی جوابگو نیست
مشکلم اینه که وقتی مودم رو روشن میکنم پهنای باندم حدود ۴.۵ مگ هست اما بعد از گذشت مثلا نیم تا ۱ ساعت پهنای باند کم میشه و حدود ۳.۵ تا ۳.۲ میرسه (با speedtest.net تست زدم) حالا من که زنگ زدم پشتیبانی طرف گفت مال نویزه ولی من میخوام بدونم ممکنه ماله مودم هم باشه چون مودم بیش از ۵ ساله داره کار میکنه :n36: