سلام دوستان
سرعت نامحدود شبانه 1 تا 11 - 30روز روی چند مگه گذاشتن ؟
Printable View
سلام دوستان
سرعت نامحدود شبانه 1 تا 11 - 30روز روی چند مگه گذاشتن ؟
سلام بستگی به شهر دارهنقل قول:
سرعت باز هست
ولی قطعی وصلی و سویچ به تیریجی داره بعضی اوقا اگه شهرتون شلوغ باشه!
مثلا من امشب از 1 تا الان حدود 80 گیگ دانلود کردم
اگر محدود بودید ایمل بدید به 9990 مشکلتون رو مثل من حل میکنن
تایم اوت های بالا سویچ های پشت سر هم به تی ریجی و پینگ بالا این ها محدودیت هاییست ک همراه در نظر گرفته
فقط ایمیل بدید درست میشه
ممنون از پاسخگویی عزیزنقل قول:
یه سواله دیگه مصرف منصفانه 450 گیگ در صورتی که از سایت های منتخب داخلی دانلود کنم ، 900 گیگ حساب میشه ؟
سلام نوشته شدهنقل قول:
ولی من حدود 1.5 ترا دانلود از سایت های داخلی کردم
به مشکلی بر نخوردم
تو سرعت فقط محدودتون امکان داره بکنند
درود.دوستان اگر اینترنت از طریق باشگاه فیروزه ای داشته باشیم بعد طرح نامحدود شبانه دو تا هفت رو بگیریم.موقع استفاده از طرحه شبانه اون اینترنت اولی مصرف نمیشه؟
سلام
من یک سال پیش بسته یک ساله همراه اول گرفتم.
از ساعت 2 تا 7 هم ترافیک رایگان بود.
الان بسته قبلی تموم شده میخواهم همون بسته را بگیرم این طرح برداشته شده دیگه تو اون ساعت رایگان نیست؟
همراهاول چرا اینطوری شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
همراه اول به مناسبت ماه مبارک رمضان، بسته اینترنت سحر تا افطار با ویژگیهای جذاب ارائه میکند.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همزمان با فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان، همراه اول بسته ویژهای را برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری در نظر گرفته که در طول این ایام میتوانند از آن بهرهمند شوند.
بر این اساس تمامی مشترکان اپراتور اول ارتباطی میتوانند تا 15 خردادماه «بسته اینترنت سحر تا افطار» با حجم 7گیگابایت با قیمت 7هزار تومان و با مدت اعتبار 7روز را خریداری کنند.
این بسته در بازه زمانی افطار تا سحر ( 4بامداد تا 8شب) قابلیت استفاده دارد. همچنین این بسته شامل هدیه ترافیک نامحدود رایگان برای استفاده از اپلیکیشن آموزش جامع قرآن است.
تمامی مشترکان می توانند با شماره گیری کددستوری #671*100* نسبت به فعالسازی این بسته اقدام کنند و با شماره گیری #10*100* از وضعیت بسته خود مطلع شوند.
علاقه مندان می توانند برای دانلود اپلیکیشن آموزش جامع قرآن به نشانی haamim.ir/page/app-jaame مراجعه کنند.
گفتنی است امکان فعالسازی هم زمان این بسته با تمامی بسته های اینترنت وجود دارد.
i t r e s a n . c o m
از ساعت 3 تا 7 بود نه دیگه نیست خیلی وقته تمام شده شبانه داره الان قیمت هم ید نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08::n08:نقل قول:
یکی از مزخرف ترین طرح هایی بوده که اعلام شده!!!
ممنون از اطلاع رسانی!
ایرانسل هم که چیزی نذاشت
رایتل هم که هر سال میزاشت، امسال هیچی