زنگ بزن 2020 راحت شارژ کننقل قول:
Printable View
زنگ بزن 2020 راحت شارژ کننقل قول:
پس همون ریست کردن مودم کافیه دیگه یا کار دیگه ای هم لازمه؟چون یک بار ریست کردم.نقل قول:
ویندوز 10. اون موقع که چک کردم رو صفر بود گاهی اوقات در حدsend kb5-6 یا receive می شد.البته جفتش یک دفعه نمیدونم چرا رفت بالا بدون اینکه کار خاصی بکنم که وایرلسو قطع کردم.فرقی نکرد دیگه کابل اترنتم قطع کردم.ولی فکر نکنم به اون موضوع اصلی ربط داشته باشه چون اون فقط به صورت اپلود بود.نقل قول:
سلام به همه. آقا شما هم با نت مخابرات با اینستاگرام و تلگرام مشکل دارید؟
اینستا که کلا فیل تره و تلگرامم جدیدا خیلی کند شده! جالبه که با نت همراه اول مشکلی نیست واسه باز کردن این ها!!!
عزیز اره تلگرام کند شده چون من با وایمکس ایرانسل تست کردم مثل جت پی ام ها میرفت ولی با مخابرات 600 ساعت منتظر میمونمنقل قول:
اینستاگرام هم با نت مخابرات باز نمیشه باید dns ها را عوض کنی خودت روی گوشیت یا یه فیلتر شکن فعال کنی حله
اینترنت ایران است دیگر ... :n04:
اقا درسته که وقتی حجمت تموم میشه کلا چراغ نت قرمز میشه
نمیدونم چرا این کارو کردن ولی به احتمال زیاد خیلی باگ داره مخابرات و بعیا یه جور خاص استفاده میکردن ( خخخ ما که بلد نیستیم :n02: )
هر موقعه حجمت تموم شد نگو وای باید برم با یه نت دیگه وصل شم برم سایت مخابرات شارژ کنم
دو راه داره :
راه اول که کلا وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را میزنی میاد بالا بدون اینکه چراغ نتت روشن باشه
یا زنگ بزن 2020 داخلی نمیدونم چند باید بگیری اونطوری شارژ کنی
موفق باشید :n31:
چند روزه سرعتم افتضاح شده .. تو سایت باز کردن مشکل دارم پینگ داغون همش تایم اوت میده
تا یکی دو هفته پیش همه چی عالی بود چرا یهو اینجوری شد ! :/
سلام دوستان یه سوال:
در اینترنت مخابرات ایا میشه همزمان از دو طرح مختلف بر روی یک خط تلفن استفاده کرد؟؟؟؟ مثلآ دو کامپیوتر مجزا همراه با دو مودم مجزا همراه با دو طرح مجزا فقط خط تلفن مشترک. ایا میشه؟؟؟
خیر............نقل قول:
بنازم 4 جی :n38::n10:حال میکنیاااااا اقا از این بسته شبانه هاش بگیر نت میده گیگی 416 تومان یعنی 24 گیگ دانلود 10 تومن با این سرعت 24 گیگ توی 2 ساعت دانلود میشه :n02:نقل قول:
درودنقل قول:
این بسته 24 یگ 10 تومن که شما میگی از کجا هست ؟ ایرانسل که همچین بسته ای نداره
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
این بسته 24 یگ 10 تومن که شما میگی از کجا هست ؟ ایرانسل که همچین بسته ای نداره