نقل قول:
سلام
توی شهر هایی که پوشش داشته باشه که به راحتی میتونید استفاده کنید
تعرفه هاش هم توی سایت هست میتونید مراجعه کنید و مشاهده کنید
Printable View
نقل قول:
سلام
توی شهر هایی که پوشش داشته باشه که به راحتی میتونید استفاده کنید
تعرفه هاش هم توی سایت هست میتونید مراجعه کنید و مشاهده کنید
سلام
من5 ماه هست وایمکس ایرانسل دارم (به دلیل خراب بودن خط تلفن مجبور بودم)
برای کسایی که دارن تحقیق میکنن که بگیرن یا نه:
سرعت دانلود انصافا خوب هست و با توجه به سرعتتون منطقی هست
شب و روز هم تقریبا سرعت ثابت هست.
پینگ افتضاح ، اگر برای بازی انلاین میخواین سراغش نیاین
قیمت بسیار گران :n26:
هر گیگ 8 هزار و خورده ای اخه؟ :n04: + مالیاتی که هر دفعه شارژ میکنین کم میشه!!!!
در کل اگر مصرف عادی دارین و محدودی مالی ندارین وایمکس ایرانسل خوبه
من چون مصرفم روز و شب بالاست هزینم میشه ماهی 80-90
برای همین دارم کوچ میکنم به نا محدود مخابرات :n01:
سرعت واسه تو ثابته در کل روز؟! کجا زندگی میکنی!!؟ واسه من که فقط تا 12 ظهر ثابته بقیش بین 1تا 23 کیلو بایت نوسان داره . اونم سه ماهه شبانه چی؟!نقل قول:
بله تقریبا ثابت هست.نقل قول:
سرعت واسه تو ثابته در کل روز؟! کجا زندگی میکنی!!؟ واسه من که فقط تا 12 ظهر ثابته بقیش بین 1تا 23 کیلو بایت نوسان داره . اونم سه ماهه شبانه چی؟!
تهرانپارس هستم
یادم یک ماه پیش به طور کامل توی پیام خصوصی که دادید پاسخ دادم ................نقل قول:
نقل قول:
کل پهنای کشور شده فقط تهران تمام استان ها نامحدود برداشتن شبانه و روزانه سرعت خراب بعد از این ور کل پهنای باند مال تهرونی هاست انقدر دانلود میکنن که ماهی یک هارد یک ترا باید بخرن 10% دانلود نگاه نمیکنن فقط اعتیاد دانلود همینه دیگه کشور مارو با آفریقای ها مقایسه میکنن تو یک ردیفیم
آره . تو خوزستان کلا سرعت داغونه چه روز باشه چه شب . شبا که کلا سرعت 4 کیلو بایته باید چند نفر شکایت کنیم تا پهنای باند اضاف کنننقل قول:
متاسفانه کاربر های ایرانسل بیشتر تهرونی هستند اونجا مشکلی نداره چندتا شهر دیگه داره که کاربرها خیلی کم هستند یک سال هست من زیر 10 تا کاربر اینجا ندیدم توی اینترنت نه رییس جمهور قدرتی داره نه وزیرش تاحالا هر حرفی زدن مثل باد هوا بوده توی فیلترینگ مثل سنجاقی بودن که میخواد گاوصندوقی رو باز کنه دیدید که سایت های اجتماعی موبایل رو فیلتر کردن هر چی حرف زدن باد هوا بود خود رییس جمهور وعده 90 روزه رو داد با افتخار میگه تورم کنترل شد کم شد ولی خودتون میبینید و میخرید تمام کالاهای اساسی گرون شد ماشین گرون شد بعد رییس جمهور گفت مکدر هستند که گران شده فرداش ایران خودرو فروش فروی زد با قیمت جدید پس این ها هیچ کار هستند مکدر بشن هر حرفی بزنن فرقی نداره خودشونم از همه بدترن بفرما اینم شکایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش اینه که پهنای باند از تهران تقسیم میشه.نقل قول:
یعنی چی دقیق توضیح بفرمایید حرف من اینه چرا تو کل کشور فقط مخابرات تهرونی ها نامحدود دارن و اصلا افت سرعت ندارن بقیه کشور ایرانی نیستند بعد از تهران به مخابرات شهر های دیگه تقسیم میشه یعنی تهرانی ها استفاده میکنند بعد ته مانده اینترنت به بقیه کشور میرسه ایرانسل که انقدر مشترک هاش کم هستند چرا اینکار میکنه اونم اول تهرونی ها استفاده میکنند به ته مونده اینترنت به ما میبخشند کی میرسه اینترنت گوگل ظهور کنه ما از تهران اینترنت نگیریم چه پایتختی این تهران از وقتی تهران پایتخت شده کشور کوچکتر کوچکتر شده و فقط پست رفت کرده یک نقطه عظمت شکوه تهران پایتخت نداشته در کل تاریخ شنقل قول: