ممنونم پس معلوم شد این اقایان اصلا اندیشه ندارن:41:
Printable View
ممنونم پس معلوم شد این اقایان اصلا اندیشه ندارن:41:
خط 3 128اندیشه نامحدود
سرعت 30
البته بعضی دوستان سرویس ها اشتباه میگیرن ( قبلا شاهد اینجور اشتباهات بودم )نقل قول:
فکر میکنن منظور از نامحدود به سرعت سرویس میگن وگرنه خودتون بهتر میدونین منظور از نامحدود سرعت نیست بلکه حجم سرویس هستش
البته اگه واقعا منظورشون این باشه !
حالا دیگه کوتاه بیاین 3 ساله اینترنت داریم دیگه فرق حجمی و نامحدود رو می فهمیم. :46:نقل قول:
دیگه اعلام کردن سرعت 90 این حرفارو نداره!!! وقتی خونمون چسبیده به اندیشه اگه به ما سرعت ندن به کی بدن؟ :31: ( البته شوخی بود می دونم سرعت ربطی به نزدیکی به شرکت نداره)
نقل قول:
:thumbsdow
البته ما هنوز نفهمیدیم سرعت 128 نامحدود 90 یا 55 یا 70 یا مثل ماله ما 30 هست فکر کنم فردا میای میگی سرعت من 200 هست :thumbsup:
نقل قول:نقل قول:عزیز می گم تو روال زندگیت یه تجدید نظر بکن...شما الان بدون اینکه خوب یک متن ساده رو بخونی داری منو متهم به دروغ گویی می کنی تازه داری شادی هم می کنی؟؟!!!نقل قول:
این آقا سوال کرد سرعت 128 محدود چنده من براش نوشتم بعد شما می گی نامحدود سرعتم 30 هستش... خواب من چیکار کنم؟ واسه من محدوده تا الانم نامحدود نگرفتم سرعتش رو چک کنم...
ضمنا همون طور که گفتم این ماه 256 شارژ کردم واسه همین نوشتم سرعتم 90
گاهی نیمه پر لیوان رو نگاه کن :11:
نقل قول:
من کامل گرفتم چی میگی :31:
سلام به دوستان
2 روز هست که اینترنت حجمی من واسه خودش Unlimited (نامحدود) شده اصلش 2 گیگ بود که آخرین بار شده بود 400 مگ باقی مانده
چند بار هم رفتم تو صفحه خودم دیدم نوشته حجم باقي مانده: Unlimited
به نظر شما اگه دانلود کنم مشکلی پیش نمی آد ؟ (هر چند تا حالا 2گیگ دانلود کردم)
این اندیشه دهن منو سرویس کرد . 1 روز که کلا قطع بود فرداییش هم قطع بود که زنگیدم حدودا 5 الی 6 بار منو این دست اون دست کردن هر بار هم به بهونه هایی منو به هم دیگه پاس میدادن .
خداییش خیلی پشیمونم که از اندیشه سرویس گرفتم . ان شالاه فردا دارم اینترنت 4 مگی راه میندازم .
شما هم دلتونو به این اینترنت ایران خوش نکنید برید به سمت اینترنت م ا ه و ا ر ه ای .
سرعت اندیشه 128 محدود 10 کیلو همراه با دیسکانکتی.