سلام من tz20 گرفتم
سلام من tz20 گرفتم
سلام
S100 کنن هم هست اما چون تازه اومده قیمتش بالاست
هر دو G12 و LX5 هم عالی هستند[/QUOTE]
درسته، ولی اگه از بین این دو تا بخوام انتخاب کنم کدوم بهتره؟:8:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من الان نمیدونم با بودجه 500 تا 600 چه دوربینی تهیه کنم و از چه برندی و با چه حسگری؟یه کم موضوع پیچیده شد
در ضمن نمیدونم با دوربین فیلمبرداری میتونم عکس خوبی بگیرم یا با دوربین عکاسی میتونم فیلم خوبی بگیرم؟
سلامنقل قول:
شما چقدر میخواهی هزینه کنی ؟؟؟
سلامنقل قول:
برو بازار هر دو رو دست بگیر ببین با کدوم بیشتر حال میکنی
من اروپام زیر صد یورو فعلا این دوتا پولش برام مناسبتر کنون 79 یورو تو تخفیف سال نو میدن الان و فوجی 69 یورونقل قول:
سلام به همه دوستان p30world. من با مشورتی که از دوستان گرفتم رفتم بازار واسه خرید دوربین تا 300 تومن، توی بازار ixus 310 و ixus 220 و sx 220 رو به ترتیب 300 و 275 و 330 قیمت دادن. بالاخره یکم پول روی 300 تومن گذاشتم با 330 تومن sx 220 Hs رو خریدم. امیدوارم که اشتباه نکرده باشم.
کیفیت عکس ها روی حالت Auto خیلی راضی کننده نیست یعنی توی محیط بسته خیلی خوب عکس نمیگیره، نویز عکس هاش زیاده!! فلاشش هم جای بدی قرار گرفته ولی میشه باهاش کنار اومد. حالا یه سوال دارم: اگه باطریش داخل دوربین بمونه و چند روز استفاده نکنم، مشکلی پیش میاد؟ و اصلاً چطوری باید از باطریش نگهداری کرد. ممنون.
سلام دوستان
ببخشید ولی وقت نشد من این صفحات رو بخونم عجله داشتم
یکی از فامیلا میاد بریم یه دوربین بگیریم راهنمایی میخواستم
تا 1.5 میلیون میتونیم هزینه کنیم
برند مهم نیست تا این قیمت بهترینش کدوما هستن؟لطفا هر چی لازمه توضیح بیدن ومشخصاتش رو هم بزارین ممنون میشم.هر چی لازمه بگین :لنز و ...
فقط یکم عجله دارم .ببخشید
مرسی
فقط یکی دو تا خوبشو بگین من بعدا دعوام نکننا :D
سلام
دوربین Kodak Easyshare M757 دسته دوش چند می ارزه ؟
دوستان نظرتون درباره sony nex c3 چيه؟ قيمتش چه طوره؟!( اگه قيمت و مي گيد لطف كنيد بگيد قيمت چه كيتيه ، ٢ لنز يا تك لنز يا بدون لنز)
سلام امروز رفته بودم یک دوربین Sx40 بگیرم از چند تا مغازه که پرسیدم تفاوت قیمتشون تا 140 تومن بود :18: خودم موندم چی شد اگه دقیق میدونین قیمتش چنده لطف کنین بگید کلاه سرمون نره؟