نه دیگه هر روز که نمیرهنقل قول:
ی روز در میان باشگاه اسب سواری
حق داره بنده خدا این همه خرج داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Printable View
نه دیگه هر روز که نمیرهنقل قول:
ی روز در میان باشگاه اسب سواری
حق داره بنده خدا این همه خرج داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
تو اخبار حارجی خوندم اینترنت ایران دیشب به شدت مشکل داشته و سرعت 70 درصد کاهش پیدا کرده بوده!!!! من خودم البته چیزی متوجه نشدم چون بیدار نبودم
مال من راحت به سرورهای اکسپرس وصل میشه به صورت ovpn اما به همین صورت به سروهای استریل وصل نمیشه ...
اکسپرس البته گردن کلفت تر از استریله .
اینترنت دیده بان
--------------------
یه اکانت یه ماهه spyoff دارم کسی خواست بگه بدم بهش استفاده نمی کنم خودم 27 روز دیگه تایم استفاده داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا دو روزه یوتیوب فیلترش برداشته شده
کسی براش باز هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا از شبی که قطعی سراسری رخ داد ( 2 شب پیش ) برا منم بازه ...نقل قول:
البته من شیراز هستم و پیشگامان دارم ولی دوست دیگم که شاتل داره میگه براش باز نیست.
برای منم دقیقا همون روز از ظهرش باز شدهنقل قول:
تا الان بازه
خوش باش ک همین روزا بسته میشه
آره دو روزه لذتشو میبرمنقل قول:
الان برا من برعکس شده بدون فیلترشکن سرعت عالی با فیلترشکن اصلا ویدیو رو کیفیت 360 هم بافر میخوره ...
برای من 5 روزی هست که بازه صداش رو در نیاوردم اینجا گفتم شاید اینجا نفوذی داشته باشن.ای حال کردم
بازی های کلش رفته زیر فیلتر شاتل دوباره، این مرتبه صدم هست که توی این آی اس پی این اتفاق میفته
فکر کنم اول روی کاربرهای شاتل وضع فیلتر رو تست میکنن، بعد میبرن روی همه اینترنت ها میذارن.
الان ده مرتبه باید بازی کلش او کلنز رو باز کنم تا یک بار وصل بشه و به داخل بازی بره
دفعه قبل که کلا پورتش رو بسته بودن، اصلا باز نمیشد
موندم چکار کنم، از شاتل برم یا بمونم، استفاده کننده های دیگه هم توی خونه همه شاکی هستن یا بازی هاشون یا برنامه های آنلاینشون هر چندوقت یک بار فیلتر میشه و باز نمیشه.
جالبه که همه استفاده های معمولی هست و اصلا ربطی به برنامه های فیلتر شکن نداره :n35:
شنیدم علاوه بر اینا بازی فری فایر (شبیه pubg) هم فیلـتر شده...نقل قول:
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk