کسی نیست جواب بدهنقل قول:
منم منتظرم:n06::n06::n06:
Printable View
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
منم منتظرم:n06::n06::n06:
دوست گلم اون عدد ظاهرا متفاوته و ثابت نیست.من دیشب با 5 لینک همزمان به سرعت شبانه 1.1 مگ رسیدم.دوستم wang با 17 لینک همزمان به این سرعت رسید.نقل قول:
اگر حداکثر 5 صفحه گذشته رو مطالعه بفرمایید با توضیحات فراوان جوابتون رو پیدا میکنید و تازه کلی چیز دیگه هم دستگیرتون میشه :n16:نقل قول:
دوستان خواهشا اینجوری هم دیگه تبلیغ نکنید! :n24: یکم از بدیاش بگید ! الان همه میریزن صبا
صبانت خیلی بده :n02:
تا همه نریختن صبانت و مثل پارس نشده بریم ثبت نام :n07:
من که صفحه پیش تجربه دیشب خودم و دوستم wang رو گفتم.همچین سرعت شبانه 12 مگ با 10 مگ یا حتی 8 مگ به نظرم زیاد تفاوت نمیکنه.اون پست طولانی تجربه دیشب من و wang رو بخونند دوستان و زیاد دیگه روی 12 مگ اصرار نکنند.البته عالیست بازم خداییش :n02::n10:.ولیکن در عمل چیز دیگه ای میبینی :n13:نقل قول:
فعلا صبانت تو قم شرایط مطلوبی نداره و هر کدوم از نمایندگی ها یه حرفی میزنن..حتی اونی هم که میگه ارایه میدیم, میگه سرعت رو تضمین نمیکنه که حتما 12مگ باشه(با اینکه میگه پهنای باند رو اضافه کردن!)نقل قول:
حالا اگر خواستی یه 1ماهه ازشون جهت تست بگیر و سرعت ببین چنده....
طبق قانون و ضریب شیرینگ 1 به 8 سرعت حداقل 190-200 رو بده تو شب/ اما نمایندگی باز میگه شب چون همه هجوم میارن از این هم امکانش هست پایینتر بیاد:n23:(یعنی ته دل ادمو خالی میکنن!!!)نقل قول:
منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....نقل قول:
ولی جدی 47 دادم واس 17 تا لینک :n27:
خب 8 مگ هم که فرقی نداره !
طبق تجربه دوستان
خریت کردم :19:
پستم کاملا جدی بود
:n18:نقل قول:
روزانه تا 350 میرفت اولا مشهد مرکز انقلاب
حالا خیلی وقته از 180 بالاتر نمی ره
و قربون شبانه هم برم حداکثر 45
:n21:
جناب and-roid2 ببخشید من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم.اما چرا بعضیاشون تو روز هم دارن پهنای باند کم میارن و در بعضی ساعات فیتیله سرعتو میکشن پایین.شما در طول ساعات غیر رایگان که یکسره به نت وصل نیستی متوجه بشی.البته بعضیاشون نه همه.ولی در کل حرف شما کاملا صحیح است.نقل قول:
منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....