خوزستان هستم!نقل قول:
Printable View
خوزستان هستم!نقل قول:
دوستان برای مدت یک هفته میخوام وایمکس بگیرم اگه دوستان راهنمایی چیزی دارن ممنون میشم بگن بیشتر هم برای مکالمه صوتی از طریق وایبر و سایر برنامه های میخوام ازش استفاده کنم ناحیه هم تو نقشه نگاه کردم زرد ولی بازم شک دارم چون نقشه خیلی ناقص هست ممنون میشم دوستان مشاوره بدن
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه برای اینکه مطمئن بشم منطقه ما آنتن میده جایی هست زنگ بزنم بیان چک کنن؟یا کار دیگه ای میشه کرد؟خودشون حتما باید بیان نصب کنن؟
هر روز بدتر از دیروز!!!! واقعا افتضاح شده
ایرنسل نخرید خیلی افتضاح شده تازه منطقه ما خلوت انتن 100% ولی شبانه با سرعت 2 مگ 50 هست شبی 1 گیگ بیشتر دانلود نمیشه همه شرکت ها سرعت بالای 2 مگ دارن میدن ایرانسل هیچی بدترم شده نامحدود هم که گرون و محدودیت حجمی هم براش گذاشتند اینکه کلید ساز نیست قفل سازه گرانی بیشتر پست رفت بیشتر بیکاری بشتر قفل بیشتر!!!
بچه ها شماها هم نوسان سرعتت دارین؟! واسه من از 0 میره 8 و20 وهی بالا پایین میشه . واسه یه دانلود 4 مگ باید 15 دقیقه بمونم
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...
دوستان 5 سال اینترنت از صبانت داشتم و خطمون خراب شد و نویز دار و اومدم وایمکس و این 2 ماه داغون شدم و جالبی اینجاست 2 ماه پیش درخواست جمع آوری داده بودم و دیشب گفتم برم دنبال adsl دوبره رفتم دیدم ناحیه کاربری فعال زده و جمع آوری نشده و تماس گرفتم پشتیبانی گفت جمع هنوز نکردیم و دل زدم به دریا واسه 2 مگابایت 20 هزار تومان ریختم به حساب و فعال شد ولی متآسفانه 2 روز پیش وایمکسم رو هم 29100 واسه 512 شارژ کردم چه کنم ؟؟؟
ناراحت نیستم چون هفته ای 150 تا 250 هزار تومان از نویسندگی در آمد دارم در اینترنت ............................. دوستان از ماه دیگه ایرانسل رو شارژ نکنم موردی پیش نمیاد ؟؟؟ خط نویز داره ولی بهتر وایمکس هست ..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی باشه از وایمکس بهتره . ماشالا در آمد :-D . فک نکنم مشکل پیش بیادنقل قول:
نه بابا خودم توی یک شرکت صنعتی کار مینم ........ شانسی یک آگهی دیدم کهنویسنده می خواست و چون خودم سایت داشتم رفتم باش کار کردم و هفته ای 75 هزار میداد و بعد دیدم بزار آگهی بزارم و دیدم بالای 10 سایت پیشنهاد داد و الان گلچین کردم با 2 تا کار می کنم .......نقل قول:
و امروزم یکی دیگه باش به توافق رسیدم و هر 100 مطلب 300 هزار اگه روزی 100 مطلب بزاری 300 تومان و یکی دیگه هر مطلب 500 تومان و یکی دیگه هر مطلب 200 و سقف ارسال نداره ............................ ماهی 1 به بالا میشه کار کنی روزی بالای 7 ساعت .............
با سلام ببخشید من خیلی وقته از بسته gprs استفاده میکنم حالا به نظرتون وایمکس خوبه بگیرم یک ساله میخام همه جا و همه شهر ها آنتن میده هم محل کار هم خونه میتونم استفاده کنم ؟
تعرفه هاش چقدره ؟مودم رایگانم میده سرعت 256 یا 512 با ترافیک 3 گیگ برام کافیه
یه سوال دیگه اینکه مودمی که دارن میشه اینترنتو به صورت وای فای شر میکنه ؟چجوری باید استفاده کرد؟
ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی بفرمایید