سرعت سرویس آرت 2 بعد از 100 گیگ دانلود که هنوز محدود نشدم ...البته اینو بگم که مرکز مخابراتی ما جز مراکز استثناست و خیلی دیر محدود میشه :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت سرویس آرت 2 بعد از 100 گیگ دانلود که هنوز محدود نشدم ...البته اینو بگم که مرکز مخابراتی ما جز مراکز استثناست و خیلی دیر محدود میشه :n16:نقل قول:
دوست عزیز در شاتل از این خبرها نیست و به طور متوسط در ماه 20-30 گیگ دانلود خواهید داشتنقل قول:
برای سرویس نامحدود هم اگر آرت 1 بگیرید بعد از 20 گیگ در حالت متوسط، و 30 گیگ در حالت خوب محدود میشید
ابولفضل جان به دلیل خلوت بودن مرکز مخابراتیش استثنائا زیاد می تونه دانلود کنه و برای بقیه از این خبرها نیست
به نظر من 2 دستی سرویس پارس آنلاینتون را بچسبید که خیلی خوبه شرایطش:n02:
امروز با آرت 1 بعد از 80 گیگ دانلود کلا اینترنتمو قطع کردن ( حتی چراغ اینترنت روشن نمی شد )
بعد از کلی زنگ زدن گفتن اگه ارتقا بدی شاید ! وصل شه !
ارتقا دادم به آرت 2 وصل شد !
محدود هم دیگه نیستم :n19:
پول هم گرفتن برای ارتقا دادن؟ من رفتم گفتن 10 تومن اضافه میگیرن، چون هنوز موعد قرارداد نرسیده!نقل قول:
ببخشید کسی اینجا می دونه چرا سرعت اپلود اینقدر پایینه من 2 مگ دارم ولی بیشتر از 50 کیلوبایت بیشتر اپلود نمی کنه. :n13:
عزیز معمولا آپلود رو روی 760 میبندن که تو ایده آل ترین مواقع نهایت سرعت آپلود به 76 کیلوبایت بر ثانیه میرسهنقل قول:
مال شما همچین چیز غیرعادی نیست
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
یک سوال از کسانی که حجمی دارن هنوزم شاتل آپلود رو مجانی حساب میکنه؟
جدا؟نقل قول:
مگه میشه ؟یا میتوننن
جه ربطی داره آخه !
پس منم باید مثل تو بشم ولی با این تفاوت که من اینقدر ازشون شکایت کردم و دعوا داشتم چه با تهران جه نمایندگی های مهد بعید میدونم ماله من یکیو قطع کنن:n02:
اینم مصرف من با آرت 1
تو این دوره 1 ماهه!
راستی آرت لایت رو کسی میدونه سرعتش چقدره؟
ضمنا هرچی سریال قشنک تو مایه های arrow یا marvel shild یا سریال هایی مثل inteligence سراغ دارین برام بزارین واجبه ها
مرسی :n16:
نقل قول:آره 8000 تومن گرفتم 19 روزم مونده بودنقل قول:
جالب اینجاست که تو پنل مای شاتل زده بود قطع به علت اتمام ترافیک ( الان که آرت 2 وصل شد بازم تو پنل همونو زده ولی به نت وصلم)
دوباره دانلود کنی بازم قطع می کنندنقل قول:
مطمئنی ؟نقل قول:
تجربه شو داری ؟
رفقا ج نمیدید؟:n03: وضعیت خط رو بررسی کردم اوکی هست و مشکلی ندارهنقل قول:
فک کنم مشکل سراسری باشه ! از چند مدت پیش زیاد دیدم کسایی رو که مشکل تایم اوت با شاتل داشته باشن... البته ماله شما کلا پینگتم بالاس ، ی تماسی با خود شاتل داشته باشی بد نیست..!نقل قول:
کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=167ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=165ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=51
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 18, Received = 14, Lost = 4 (22% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 165ms, Maximum = 168ms, Average = 166ms
اون چیزی که برای من تو سایت زده ک نشون میده مجانیه ....نقل قول:
نقل قول:
به معنای دقیق کلمه با حرفتون موافقم. سر همین خبر جلسه شرکتهای اینترنتی چند تا خبر از مدیرعامل سابق و الان رئیس هئیت مدیره شاتل خوندم. تقریباً همه جا یه گوشه و کنایهایی به دانلود شبانه و استفاده زیاد یه عده و لزوم محدود کردنشون زده. به نظر مییاد که این قضیه دانلود شبانه (یا توی نامحدودها) برای ایشون یه جورایی مسئله شخصی شده و قسم خورده که نذاره هیچ کس ازش عبور کنه. وگرنه شکی ندارم که توی شرکتهای دیگه هم این قضیه هست، ولی مدیران اونجا این همه حساسیت روی این قضیه ندارن و اون رو یه مسئله امنیتی حاد نکردن.
نقل قول:
میبینم که بالاخره شما هم دیدین که منطقهتون جزء ازمابهترون هست و هر کسی مثل شما نمیتونه با خیال راحت دانلود کنه. ولی خوبه باز اینجور مطالب روشن میشه که کاربرها بیشتر حواسشون باشه. وگرنه اگه قرار باشه به اطلاعات خود شاتل اکتفا کنیم که توی تاریکی مطلق راه رفتن وضعیت بهتری داره.
نقل قول:
یعنی جدی این هم یه مورد جدید تنبیه هست؟ به نظر شاتل هر کس رو یه جوری مجازات میکنه و برای همه یکسان نیست. چون تابحال نشنیده بودم کلاً اینترنت قطع کنه. چون اینکارشون با قطع یک طرفه اکانت فرقی نداره.
دوست عزیز فعلا وضعیت نت افتضاحه...برای من که فاجعه هست...احتمالا برای شما هم همینه و مشکل از خطتت نیستنقل قول:
اه چقد قطعی و افت سرعت هست امروز
نه من تجربه شو ندارمنقل قول:
قبلا توی FUP سایتشون نوشته بودن که در حال حاضر کلا صفحه FUP را برداشتند
یه چیز جالب به ذهنم رسید...به مدت 30 ثانیه status مربوط به internet connectionم را ضبط کردم گفتم براتون بزارم ببینید شرایط نتی من چه قــــــــــــــــــــــــ ــــــدر افتضاحه:n01:...لازم به ذکر هست که تک تک قطعات(از جمله کابل و مودم)و همچنین مشخصات خط،تست شده اند و مشکل از طرف شاتل هست:n02:حجم فیلم 300 کیلوبایت هست
بچه ها امروز اینترنت منم قطع کرده بودن
میگفتن جون مادرت بیا این پیش فاکتورتو پرداخت کن منم پرداخت نمیکنم هیچی دیگه گند زدن به لیست دانلودم :دی
تا الان 80 تا رو هم رد کردم با وجود محدود بودنم :دی
صفحه قبلی گفتی نمی شه این صفحه دیدی می شه پس امکان همه چی هست از روز ها و ساعت ها بهتر استفاده کنیدنقل قول:
بله کلا قطع کردن!نقل قول:
اینکارشون دقیقا قطع یک طرفه اکانته .
هیچ رقمه هم امکان وصل شدن نداری مگه اینکه ارتقا سرویس بدی
نه هنوزم سر حرفم هستم ماله من قطع شده بود به طور موقتی فقط برای این که یاد آوری کنن که صورت حسابو پرداخت کنمنقل قول:
الان کار به جایی رسیده که من سرعتم چه از داخل و خارج بازه و اصلا محدود هم نیستم!:n02:
متاسفانه شاتل در تهران هم ریــ.ــده شد بهش و داخلی رو هم محدود کردند از دو شب پیش :n03:
با توجه به اطلاعات به دست آورده از دوستان نفوذی، سیاست جدید و البته مزخرفشون رو در تهران هم اجرایی کردند :n22:
ما هم تا چند روز دیگه اساس کشی میکنیم به سمت پارس آنلاین :n09:
خخخخ :)))))نقل قول:
شما استفاده میکنی از این نت؟!!!
این که یه ثانیه هم وصل نیست :| انگار زنبور نیشش زده هی میپره :/
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نقل قول:
پس میشه یه چیز رو مطمئن شد و اون هم اینکه شاتل داره روز به روز شرایط رو به مشتریها سختتر و سختتر میکنه و در آینده باید انتظار مجازاتهای بدتر رو هم داشت.
نقل قول:
من حدود یک هفته پیش اینطور شده بودم. با اینکه توی مودم چراغ اینترنت سبز بود، توی ویندوز پروتکل IPv4 مدام قطع و وصل میشد. شده بود مثل لولهکشی آبی که خودش هست، ولی آبی توش جریان نداره.
یاور کن باهاش بازی آنلاین(DotA2 )هم میزنم ...چه برسه به استفاده های معمولی:n02:نقل قول:
ما از نسلی بودیم که با Dial Up و پینگ بالای 1000 بازی آنلاین میزدیم اینکه چیزی نیست:n02::n02:
با سلام!
من روزانه بین 300 تا 400 مگابایت مصرف دارم. بخش ِ در خور توجهی از این مصرف نیز به پخش موسیقی آنلاین و رادیو اختصاص دارد. آیا به نظر شما به صرفه تر آن نیست که من سرویس ِECO ی خود را به سرویس ِ نامحدود ِART ارتقا دهم؟
هم اکنون در سرویس ِ ECO 256 با سرعت 3 مگابیت بر ثانیه می توانم دانلود کنم. پرسشم از دوستانی که سرویس نامحدود دارند این است که آیا این سرویس هم می تواند چنین سرعت ِ بالایی را ارائه دهد؟ خاصه برای پخش ِ بدون گیر ِ رادیو و موسیقی ِ آنلاین.
سلام.سرعت سرویس های نامحدود بین 100 تا 120 کیلوبایت برای آرت1 هست و محدودیت حجمی آن هم تقریبا حداقل 20 گیگ هستنقل قول:
توصیه من به شما استفاده از سرویس اکو 6 ماهه همراه با خریداری 100 گیگ حجم هست(اگر مصرف شبانه رایگان بالایی ندارید)
سلام.سرعت سرویس های نامحدود بین 100 تا 120 کیلوبایت برای آرت1 هست و محدودیت حجمی آن هم تقریبا حداقل 20 گیگ هستنقل قول:
توصیه من به شما استفاده از سرویس اکو 6 ماهه همراه با خریداری 100 گیگ حجم هست(اگر مصرف شبانه رایگان بالایی ندارید)
تعرفه ها کشیده پایین.من الان دیدم.نمیدونم جدیده یا نه.1 گیگش شده 36000 فکر کنم.جدیده یا خیلی وقته اینجوری شده؟
تقریبا خیلی وقته. فکر کنم حدود یک ماهی میشه. قرار شد بود ۲۰% کاهش قیمت انجام بدند که شاتل روی قیمت ترافیک اضافه اعمالش کرد.نقل قول:
یعنی منظور شما این است که سرعت ِ دانلود ِ هیچیک از سرویس های ART (مثل ART 4، ART 5 و ...) همچون سرویس های Eco به 3 مگابیت بر ثانیه نمی رسد؟ این 100 گیگابایت حجم هم که قیمتش حدود 200.000 تومان است! نمی خواهم اینهمه هزینه کنم!نقل قول:
من 70 مگابایت حجم داشتم یه ویدیو 30 مگابایتی آپلود کردم ولی 30 مگابایت رو از حجمم کم کرد و تو دانلود کم کرده بود پس رایگان نیست .
بچهه ها امروز منم رفتم طرحمو عوض کردم اکو 1 مگ با 4 گیگ گرفتم طبق گقته بخش فروش تو منطقه ما رو 4 مگ میبندن باید دید چی میشه ا از امشب ساعت 12 هم اوکی میشه :n18:
22600 تومن با مالیات ازم گرفتن ویک چیز جالب تر این که آرت لایت نداشتن!:n04: فقط آرت میدادنلایتو نمیدادن!:n13:
پسر پاشو بیا پارس انقدر خودتو اذیت نکن :n09::n24:نقل قول:
میام پارس دیرد زود داره سوختو سوز نداره .دی
یک چیز جالب الان طرحم عوض شد ولی داون استریمم با ارت ۱ عم فرقی نکرده ولی به جاش ۵۰گیگ حجم واسم ریختن به نظرتون چیکار کنم؟:n18:
ویرایش خودشون فهمیدن چ گندی زدن درستش کردن خطم رفت رو ۴.۵ مگ و حجمم شد ۴گیگ :( :دی
نقل قول:
نقل قول:
من هم اولش بدجور تعجب کردم که حدود ۲۰ هزار تومن دادین و براتون حدود ۱۲۰ هزار تومن هم حجم ﴿تقریبی بابت ۵۰ گیگابایت﴾ اضافه کردن.
ولی این مورد که گفتین سرعت یک گرفتین و بجاش ۴ میدن همه جا صادق هست؟ منطقهای هست که مثلاً ۶ بگیره بجاش ۸ یا ۱۰ بدن؟ بدی مشکل من اینکه که اگه بخوام ارتقاء بدم تا از این محدودیت مدل جدید دربیام دیگه بالاتر از ۸ مگ چیزی نیست. جدیداً جوری شده که تا حدود چند ده مگابایت دانلود میکنم، سرعت سریعاً به حدود ۱۲۸-۲۵۶ برمیگرده و هنوزم از اون سرعت ۶ مگابیت شبها خبری نیست.