مرسی، محل سرقت زیاد مهم نیست ولی دزد عزیز ما محل کارشون توی منطقه 6 بوده ظاهرا به طور تخصصی.نقل قول:
Printable View
مرسی، محل سرقت زیاد مهم نیست ولی دزد عزیز ما محل کارشون توی منطقه 6 بوده ظاهرا به طور تخصصی.نقل قول:
سلام مدل مودم و انتنن هم میگفتی! این پکت لاست و کلا کیفیت پینگ به انتن بستگی داره مخصوصا اگر فاصله تا دکل خیلی زیاده انتن دستساز درست کنی بهتر جواب میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از 3 روز پیش برای من مشکل به وجود اومده بود
حتی همینجا رو هم باید 2-3 بار رفرش میکردم تا باز بشه
مودم هم B525 هست
اینم تست
محتوای مخفی: ping
خداروشکر ک گوشیتون پیدا شدنقل قول:
بله
کاربلد باید فقط باشه
ک اکثرا هم نیستن
فعلا هنوز خیلی جاها cat 3 هست هنوز یعنی 4G معمولینقل قول:
ولی اکثریت جاهای ایران هم cat 6 هست
الان هم دارن به سمت cat9 حرکت میکنند
نه تنها تو ایران بلکه جهان تو سرعت دانلود تاثیر بسیاری داره! تصویر زیر بهتون نشون میده کاربرد CA چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CAT 3 تک کریر هست
CAT 6 دو کریر هست
CAT 9 سه کریر هست
و بالاتر و مایمو و حتی 256Q ک باعث افزایش پهنای باند میشه!
مرسی، البته والا گوشی ما هنوز تکلیفش مشخص نیست ولی خب دزد همون بود که گرفته بودنش دیگه.نقل قول:
یه دفه هم در مورد یه نکته ی فنی این قضیه با 110 ضحبت کردم گفت یارو که یه دزدی ساده بوده دیگه.:n09:
برادر من اگه اینا کار بلد بودن فکرشون رو مینداختن توی راه دیگه ای و به نقع همه بود، مملکت ما حالا حالا ها کار داره تا مردم سر عقل بیان و خرافات رو کنار بذارن.
والا الان هرکی بخواد کار راه بندازه فکرشم دارن یا سرمایه خوب میخواد یا .... ک طرف از خیرش میگذره و براه دزدیو خلاف کشیده میشهنقل قول:
من یکی از رفقا ی گوشی دزدی خرید از ی دزد برد
سریالشو سوزوند
کار خاصی هم نداره سامسونگ ها یه باکسی به اسم Z3X دارن
سریال ی گوشی نوکیا ساده IMEI شو وارد میکنه دستگاه رو گوشی سامسونگ اون IMEI رو قبول میکنه حتی ریجستری گوشی های قاچاقم اینطوری دور میزنن ی سریا تو تهران
کافیه فقط سرچ کنی
باکسش هم حدود ۱ تومن قیمت داشت
تا الان کسی سراغشو نگرفته و داره با گوشی دزدی کار میکنه
کاری هم به خوب یا نکته های دیگش از کاری ک کرده هم ندارم
یکی از همین بچه های گروه هم گوشیش گرون قیمت بود بردن دیگ نتونست اصلا پیداش کنه!
مراقبت بهترین کاره! شما خوش شانس بودید به گوشیتون رسیدید
با بخش اول صحبتتون که کاملا موافقم.نقل قول:
آره من کلا تو زندگی با اینکه بلا زیاد سرم اومد ولی از جهاتی کم هم خوش شانس نبودم، البته تا جایی که شده هم بی مزد و منت کمک کردم به همه، هرچند اعتقادی هم ندارم که فرضا این خوش شانسی نتیجه ی اوناست.
همون جوری هم که آخر سر اشاره کردید مراقبت بهترین کاره، چه خوشمون بیاد و چه نیاد داریم توی یه جنگل زندگی میکنیم.
این همه خط فعال و به اسم افراد دیگه :n09:نقل قول:
نه چطور بکنن. شما همین الان کد همتا رو بگیر و به هر خطی دوست داری انتقال مالکیت بده و سریع کد فعال سازی میره برای اون خط.
آخه وقتی من رفتم کلانتری اعلام سرقت کردم و بعدش انتقال داده شده به یه خط دیگه، این انتقال که نمیتونه کار خودم باشه، حالا اون کسی که مالک جدید شده، دونسته یا ندونسته، مسئول شناخته میشه قانونا.نقل قول:
نمیدونم شاید هم من در جریان دقیق مسائل فنی ش نیستم.