دوستان های وب برای سرویس 8 مگ شبانه رایگان نداره؟
چون تو سایتش در مقایل بازه رایگان خط کشیده!
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
ندارهنقل قول:
فقط تا 1 مگ شبانه داره
سرعت 1 هم شبا حدود 250
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلاپ دوستان من سرویس 8 گیگ 256 دارم و 8 گیگ از حجمم مونده اگه از بخش پنل تمدید سرویس 256 سه گیگ رو شارژ کنم حجم باقی موندم اضافه میشه یا میسوزه؟
دوستان الان سرویس 8 مگ رو روی چند میبندن؟ آخه تو سایت زده حداقل سرعت 2MB. یعنی خط رو روی 20 مگ میبندن؟
من اگه اینترنتی ثبت نام کنم زود تر وصل میشه یا به صورت تلفنی از طریق نماینده فروش شهر خودم ؟ ( در ضمن کارت دانشجویی هم ندارم سرویس 1 مگ هم میخوام بگیرم )
راستی بدون ارسال مدارک نمیشه سرویس گرفت ؟
سلامنقل قول:
همون 8 مگ رو میبندن و سرعت دانلود حدود 800 و خورده ای
سلام...نقل قول:
من اینترنتی ثبت نام کردم همون لحظه که مشخصات رو ثبت میکنی یه پیامک یوزر و پسورد میاد واست وارد پنل های وب میشی قبل از انتخاب سرویس مورد نظر کپی کارت ملی صاحب اشتراک اینترنت رو آپلود میکنی بعد هر سرویسی که نیاز داری رو انتخاب کن همه سرویس ها از 128 تا 8 مگ بدون محدودیت آزاد هستن .... کپی دانشجویی و کپی قبض تلفن نیاز نداره..... بعد از دقیقا 72 ساعت خط رانژه شد واسه من ... همون لحظه که خط رانژه شد یوزر و پسوردی که پیامک شده واست رو وارد تنظیمان مودم میکنی منظورم همون کانفیگ میکنی. .. بعد از کانفیگ مودم 5 دقیقه بعد نت وصل میشه...
حتما باید کپی کارت ملی رو موقع ثبت نام قبل از انتخاب سرویس آپلود کنی بدون کپی کارت ملی نت رو وصل نمکنن
ممنوننقل قول:
من الان ثبت نام کردم
اسکن کارت ملی رو هم براشون اپلود کردم
منتظرم خطم از رانژه اسیا تک در بیاد ، بعد اینجا سرویس انتخاب کنم و پرداخت کنم
مشکلی نیست دیگه ؟
دوستان با گوشی عکس بگیرم از کارت ملی سیستم گیر میده ؟؟؟
این اسکنر لعنتی خرابه حسش نیست برم بیرون اسکن کنم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اگه خوانا و با کیفیت باشه قبول میکنن...نقل قول: