یه دفعه که توی گیم بودم یکی از دوستان بهم pm زد گفت : میدونم وسط بازی هستی فقط سریع با بله و نه جواب بده
گفتم: اوکی
گفت: اونجا اوضاع چجوریه ؟
من :|
Printable View
یه دفعه که توی گیم بودم یکی از دوستان بهم pm زد گفت : میدونم وسط بازی هستی فقط سریع با بله و نه جواب بده
گفتم: اوکی
گفت: اونجا اوضاع چجوریه ؟
من :|
من از توی چمپ های آپ فقط Kassadin قبول دارم بقیه به پاش نمیرسننقل قول:
ولی کلن چمپهای ad رو ترجیح می دم...
تیو تیم فایت lux حرفی داره؟
سلام دوستان .
میخوام اکانتم رو بفروشم .
48 تا چمپ داره . 7 تاشون 6300 هستن و بقیه هم زیر 6300 !
1 اسکین داره که اسکین آخری jax هست که Nemsis Jax هست .
620 وین ، سیلور IV . و 2 تا پیج فول AP و AD .
+ 8 تا آیکون هم داره .
قیمت [100.000 تومان ]
آپدیت اومده ؟
اتفاقا الان kassadin خیلی ضعیف شده کهنقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا بدون اینکه دمیجی بخوره توی 2 ثانیه طرف رو میکشت و سریع التیمیت میکرد اَبَر چمپیونی بود
زدن ترکوندنش هرچی nerfاش میکردن فایده ای نداشت زدن کلا rework اش کردن:n28:
نمیدونم والا اخه twitch واسه من دیر load میشه اما azubu خیلی خوبه،چنتا از رفیقامم نظر منو داشتننقل قول:
اتفاقا خوندم که میگم،از همه LP کم میشه،معلومه از برونز پایین تر نمیری چون تایر پایین تر از برونز وجود ندارهنقل قول:
خیلی ها میگن teamfight نداره یا late game نیست ولی به نظر من هم تیم فایت داره هم late game :n02:نقل قول:
من از kassadin متنفرم :n02:نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Big like i hate kassadin tooنقل قول:
:n21:
این lux یه bug وحشتناک داره توی co op الان یادم اومد ...
مثلا اگه lux باشه و تو توی جنگل باشی اگه hp ات کم بشه او حتی اگه نبینت التیمیت میزنه سمتت :n28: wtf؟... منو یه دفعه اینجوری کشت !
این lux bots مپ ه ک داره آیا؟ :n27:
ساعت 00:30 منو خرزوخان در حال مشاهده این تاپیک!:n30:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پارت دوم که 30 مگ هست 5 مگ باقی مونده بود که نتم قطع شد... بعد از وصل شدن می خواد 398 مگ دانلود کنه :n04: این چه مسخره بازی هست ؟ :n15:
Champion اه جدید اسمش Braum اه
همونطور که قبلا گفتم Support اه ، از تیزرش معلوم بود