باید بهشون پیله کنی من خودم چندین و چند بار پیله کردم تا تونستم از 6 مگ به نهایت کشش خط یعنی 14 مگ برسمنقل قول:
Printable View
باید بهشون پیله کنی من خودم چندین و چند بار پیله کردم تا تونستم از 6 مگ به نهایت کشش خط یعنی 14 مگ برسمنقل قول:
خیلی عجیبه من الان با 10 مگ آسیاتک سرعت دانلود روزانه ام 1.2 هستش بعد شما چطوری 1.3 هستی.به راحتی باید 1.6 رو داشته باشی.کیفیت خطم هم از شما بدتره :n13:نقل قول:
نمیدونم الان شبانه 10 مگ آسیاتک شما چطوریه؟نقل قول:
خوب دوستان من و دوست عزیزم wang که دیروز 12 مگش راه افتاده بود دیشب از 2 نیمه شب تا مطلع الفجر و جیک جیک گنجشکان صبحگاهی با هم از طریق فضای مجازی :n02: در حال تست سرعت شبانه 12 مگ بودیم.اینو بگم با پیله های شدید من پشتیبانی خطم رو روی 10 مگ گذاشته چون کیفیت خطم دیگه در حال انفجار از افتضاحی هستش الان که روی 10 مگ اومدم و snr شده 6 دسی بل ولی جالب اینجاست که در این 24 ساعت حتی یکبار هم دیسکانکتی نداشتم.بگذریم ما با یک خط 10 مگ پر نویز یکطرف و wang هم با یک 12 مگ باحال طرف دیگه شروع کردیم در ساعات یکسانی از لینکهای یکسانی تست سرعت گرفتن.اول تک لینک دانلود میکردیم که در نهایت تعجب سرعت دانلود من بیشتر بود :n04: بعد به این نتیجه رسیدیم که چند لینک چند لینک با هم دانلود کنیم اونوقت من با 5 تا لینک مختلف(سرور داخلی و خارجی و لینک مستقیم و غیرمستقیم)سرعت دانلودم در مجموع شد 1.1 مگ و دوستمون wang با 17 لینک مختلف به این سرعت دانلود رسید بازم فک من آویزون بود :n04:.باور کنید دوست داشتم برد کامل با 12 مگ باشه چون بالاخره شده خونمون رو ببرم بچسبونم به اتاق mdf مخابرات اینکار رو میکنم و 12 مگ رو میگیرم :n02:.در هر صورت من و wang به این نتیجه اخلاقی رسیدیم که واقعا خواب شبانه لازمه :n02:(چون سر صبح سرم داشت گیج میخورد)و در مرحله بعد فقط با گذاشتن چند لینک همزمان زیر داتلود شما میتونی در 5 ساعت شبانه رایگان اون 20 گیگ دانلودی که دوستان میگن رو انجام بدی نه اینکه تک لینک تک لینک دانلود کنی بری سراغ لینک دانلود بعدی.این همه زحمت کشیدیم و رمز کار رو بهتون گفتیم(که خیلیاتون میدونستین :n02:)گروهی بزنید دکمه تشکر رو دیگه.
خوب من واسه همین دنبال صبانت بودم دیگه وگرنه سرعت روزانه ام 6 ماه هستش که مگابایتی شده :n02: چون شبانه آسیاتک تعریفی نداره.شبانه رو روی 2 مگ بستند و همیشه سرعتم فیکس 256 از تمامی سرورها اعم از داخلی و خارجی هستش(منظورم سرعت شبانه) اما خوبی ای که آسیاتک داره از روز اول مرد و مردونه گفت آقا شما که 10 مگ میگیری روزانه بهت 1.2 مگ سرعت میدیم و شبانتم روی 2 مگ میبندیم و 256 کیلوبایت بهت سرعت میدیم و تو این 6 ماه خداییش سر سوزنی سرعتش تغییر نکرده.نقل قول:
......................... ادیت شد ...................
سلام دوستان خواستم ببینم شبانه صبانت چطوره مثلا الان شما که دارید روزا با سرعت 1مگابایت و خورده ای دانلود میکنید شبا سرعتتون چند میشه؟
این البته هیچ ربطی به تعداد زیاد لینک نداره بلکه مجموع کانکشن هاست که سرعت نهایی رو تعیین می کنه الان دانلود منیجر جدیدترین ورژنش نهایتا 32 کانکشن اجازه می ده دانلود داشته باشید و نه بیشتر و البته درست هم هست چون استفاده جهانی داره و اگر خیلی بیشتر بشه فاجعه رخ می ده (توی حالت خاصی) حالا جاش نیست بخوایم صحبت کنیم در این مورد ولی من خودم برنامه نویس کامپیوتر هستم و یک نسخه خیلی ابتدایی یک دانلود منیجر رو طراحی کردم که با 150 کانکشن دانلود می کنه(حتی بیشتر) :n10: دیشب با این دانلود منیجر خودم یک لینک رو تست کردم از سرور خارج از ایران که اجازه این تعداد کانکشن رو می داد و با سرعت 1.39 دانلود کرد پس نه باگه نه چیز دیگه :n02:یک مساله شبکه ای خیلی ساده هست.ولی دانلود منیجر به دلیل معماری بسیار خوبی که داره (به جز data corruption ها که گاهی پیش میاد و به خاطر اینترنت بد ماست) واقعا این برنامه من فعلا امکان جایگزین کردن دانلود منیجر رو نداره حالا انشالا اگر وقت آزاد بیشتری گیر آوردم با یکی از دوستان قراره کاملا امکانات جدید اضافه کنیم بهش (مثل اتوماتیک دیسکانکت مودم , خط و ...) و شاید هم بدیمش بیرون :n09:نقل قول:
داداش با تشکر از شب زنده داری شما،دقیقا چند تا لینک همزمان بزاریم بهتره؟ اون عدد مبارک رو بگو :n20:نقل قول: