سلام،خسته نباشید، من وقتی میخوام وارد پنل کنترل مودم شم آی پی رو ک وارد میکنم بعد از زدن ادمین به عنوان یوزر و پسورد، ارور میده login fail:-2... اگه میشه راهنمایی کنید
Printable View
سلام،خسته نباشید، من وقتی میخوام وارد پنل کنترل مودم شم آی پی رو ک وارد میکنم بعد از زدن ادمین به عنوان یوزر و پسورد، ارور میده login fail:-2... اگه میشه راهنمایی کنید
ببین کیبوردت رو فارسی یا حروف بزرگ نیست؟!نقل قول:
دوستان 4 گیگ بنده تمام شده فقط 100 مگابایت دارم و 1 هفته تا پایان دوره مانده اگر 1 گیگ 30 روزه بگیرم افزایشی چطوره ؟
30 روز باید باش بسازم یا وقتی تمام شد می تونم شارژ دوره ای کنم ...........
نه. اگر بگیری درسته 30 روزه ولی تا پایان دوره میتونی ازش استفاده کنی! بعدش باید ماهایانه رو پرداخت کنینقل قول:
کار دیگه هم پیدا کردم نویسندگی ماهی 600 هزار ولی این نت سرعتش صفر شده نمی تونه جایی رو باز کنه چه کنم ................
همین طور پیام و تلفن دارم از مشتری ها الان همه می پرن ..................:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها واسه شما هم اینطوره؟! از 93 به بد ماهانه دو روز کم کرده از سرویس
دوستان سرعت باز شدن سایت در 1 مگابایت ماننده 512 هست ؟ مثل دیال آپ ؟
وایمکس مبین نت یا ایرانسل در تهران ( انتهای میرداماد ) ؟
دوستان من می دونم اگه وایمکس رو بزاریم کنار ADSL حرفی برای گفتن نداره ولی وقتی چاره ای نیست دیگر کاریش نمیشود کرد،
لطفا دوستان تهرانی که یه راهنمایی بکنند و بفرمایند در نهایت کدام سرعت بهتر و پایدار تری در کل شبانه روز ارائه میدهد.
موارد مصرف : وب گردی + تماس تصویری.
لعنت به ایرانسل با این سرویس افتضاح . سرعت دانلود 10 کیلوبایت اونم توی روز!
کجا هستید شما ؟نقل قول: